Aprilia op EICMA 2019; RS 660, Tuono 660 concept, RSV4 1100 Factory en Tuono V4 1100 RR

Aprilia op EICMA 2019: de nieuwe RS 660, gemoderniseerde klassiekers en nieuw concept

  • Start van een nieuw tijdperk voor Aprilia: de 660 vormt de basis voor een nieuwe generatie motorfietsen, met de RS 660 als eerste telg.
  • Net zoals de RSV4 leidde tot de uitzonderlijke en onoverwinnelijke Tuono V4, heeft de middenklasse RS 660, die het woord ‘sportief’ een volledig nieuwe invulling belooft te geven, geleid tot het idee van de Tuono 660.
  • De Aprilia RSV4 1100 Factory, de RSV4 RR, de Aprilia Tuono V4 1100 RR en de Factory hebben een update gekregen met de nieuwe en uiterst geraffineerde semi-actieve vering.

De nieuwe Yamaha MT-125

Darkness is the Next Level

Zelfs als deze stilstaat, heeft de agressief vormgegeven nieuwe MT-125 een indrukwekkende uitstraling. De stoere nieuwe ‘twin-eye’ contourverlichting geeft deze lichtgewicht Hyper Naked het meest intimiderende gezicht in zijn categorie. Het krachtige ‘mass forward’ design is klaar om op elk moment aan te kunnen vallen. Vanaf het moment dat je begint te rijden, ben je volledig onder de indruk van zijn prestaties. De nieuwe high-tech 125cc viertaktmotor is voorzien van Yamaha’s exclusieve koppelverhogende Variable Valve Actuation (VVA) systeem, dat een indrukwekkende respons produceert bij lage toeren. Mede hierdoor een geweldige acceleratie en opwindende topprestaties. Uitgerust met een nieuw Deltabox chassis, een brede 140 mm achterband, een Ø 41 mm upside-down voorvork, een Assist & Slipper koppeling, een ultramodern LCD instrumentenpaneel en volledige LED.

De nieuwe Yamaha TMAX 560: Nothing but the MAX

De in 2001 geïntroduceerde TMAX is de meest succesvolle sportscooter ooit. Dit iconische model bleek meteen een succes bij kritische stijlbewuste klanten die op zoek waren naar het gemak, de praktische eigenschappen en een premium motorscooter met de prestaties en de hoge snelheid van een motorfiets.

De nieuwe Yamaha Tracer 700

Laat je in vervoering brengen

De nieuwe Tracer 700 is radicaal opnieuw ontworpen, verder ontwikkeld en verfijnd om je verbeterde prestaties, meer comfort en een dynamischere stijl te bieden in vrijwel elke rijsituatie. Het sportieve nieuwe kuipwerk met krachtige dubbele LED-projectorkoplampen geeft de Tracer 700 een veel stoerdere nieuwe look en het verstelbare scherm verhoogt het comfort op lange afstanden. Door de toonaangevende crossplane-technologie van Yamaha levert de veelgeprezen 689cc CP2-motor veel krachtig lineair koppel voor een echt prikkelende rijervaring. De vernieuwde verstelbare ophanging, de verbeterde ergonomie en het herziene zadelontwerp maken deze luxe Sport Tourer klaar voor nog meer spanning, comfort en plezier.

Suzuki onthult nieuwe V-STROM 1050 en V-STROM 1050 XT:

Suzuki presenteert op de EICMA in Milaan de volgende generatie van de succesvolle V-STROM: de V-STROM 1050 en V-STROM 1050 XT. Met de nieuwste assistentiesystemen, meer vermogen en talrijke technische updates is de nieuwe V-STROM 1050 de meest geavanceerde Suzuki V-STROM ooit.