Vespa verzekering, Vespa verzekerenVespa verzekeren bij Combi Motors

Wanneer u in het bezit bent van een prachtig voertuig zoals een Vespa, dan wilt u daar vanzelfsprekend optimaal van genieten. In Nederland houdt dat onder andere in dat uw motor of scooter verzekerd moet zijn. Aangezien er verschillende motorrijders zijn en nog meer verschillende merken en types, kunt u uit diverse motorverzekeringen kiezen. Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. U wilt immers een verzekering voor bijvoorbeeld uw Vespa GTS 300 of Vespa GTS Super die tevens goed aansluit bij uw voorkeuren. Een Vespa verzekeren kan gelukkig gemakkelijk en zonder stress bij Combi Motors Verzekeringen! Wij nemen namelijk al het lastige werk voor u uit handen. Door middel van uw gegevens en het kenteken kunnen wij direct diverse motorverzekeringen vergelijken. Uiteraard letten we daarbij op de premie en bijbehorende voorwaarden. Dus moet u zo snel mogelijk uw Vespa verzekeren zodat u de weg op kunt gaan? Klik dan op de onderstaande button en ontdek wat Combi Motors voor u kan betekenen!

ModelWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Vespa GTS 300 Hpe (2020)€6,56 per maand€13,67 per maand
Vespa Primavera 125 S (2020)€15,87 per maand€13,30 per maand
Vespa Sprint 125 S abs (2020)€6,19 per maand€13,30 per maand
Vespa 300 Sei Giorni Hpe (2021)€6,89 per maand€15,25 per maand
Vespa Sprint 125 Racing 60 (2022)€6,29 per maand€14,18 per maand
Deze premies zijn berekend op basis van iemand van 45 jaar, 11 schadevrije jaren en woonachtig in Drenthe. Het kan dus zijn dat de premies in uw geval anders uitvallen. (Laatste update 6-2022)

Scooter van een Italiaanse vliegtuigbouwer

Inmiddels zijn de scooters van Vespa niet meer weg te denken uit het straatbeeld in vrijwel alle landen. Ondanks de wereldwijde populariteit van de Italiaanse scooter, is de ontstaansgeschiedenis van dit specifieke voertuig wat minder bekend. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste scooter de overstap vormde voor Piaggio? De Italiaanse fabrikant maakte namelijk tot dat punt enkel vliegtuigen. Enrique Piaggio bracht in april 1946 het eerste model van het scootermerk naar buiten. Destijds werd deze scooter gezien als een nieuw, innovatief voertuig compleet met interessante functies. Het zal u daarom ook niet verbazen dat de Vespa gelijk vanaf de presentatie in Rome succesvol was. Vanwege het alsmaar groeiende succes besloot Piaggio later in 1964 het bedrijf op te splitsen. Een specifieke afdeling ging zich voortaan compleet focussen op de scooters. Het resultaat hiervan? Van een single model merk is Vespa inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met een volledige lijn variaties.

Vespa verzekeren, Vespa motorverzekering, Vespa GTS 300 verzekeren

Vespa verzekeren op verschillende manieren

Bent u de trotse eigenaar van zo’n stoere, Italiaanse (motor)scooter? Wilt u de beste Vespa verzekering afsluiten als liefhebber? Combi Motors Verzekeringen staat klaar om voor u aan de slag te gaan! Wij delen namelijk uw passie voor motoren en scooters. Daarom begrijpen wij als geen ander dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw prachtige voertuig. Tijd besteden aan het uitzoeken van de juiste verzekering klinkt niet als een taak waar u al te veel moeite aan wilt besteden. Er zijn echter genoeg manieren om uw Vespa te verzekeren. Hoe kunt u de verzekeringsmogelijkheden het beste met elkaar vergelijken? Welke is de juiste optie voor uw voertuig? Dan hebben we het nog niet eens over de aanvullende dekkingen die u bovenop de Vespa verzekering kunt nemen. Combi Motors helpt u daarom graag tijdens dit tijdrovende proces!

Dekkingen voor de Vespa scooter-/motorverzekering

Iedere Vespa motor of scooter bezitter is verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Met deze basisdekking bent u verzekerd wanneer u schade toebrengt aan anderen. Wilt u liever een iets luxere dekking? Dan kunt u kiezen voor een Vespa verzekering met beperkte casco (WA+). Hiermee bent u namelijk verzekerd voor schade die u toebrengt aan anderen, als uw scooter of motor gestolen wordt, of als de scooter schade oploopt door brand of weersomstandigheden. Deze dekking wordt vaak gekozen wanneer de scooter buiten geparkeerd staat. Wilt u toch liever een optimale dekking? Overweeg dan om te kiezen voor een Vespa All Risk verzekering. Bovendien kunt u uw Vespa verzekeren met allerlei aanvullende dekkingen. Denk hierbij aan een ongevallen opzittenden verzekering, rechtsbijstandverzekering, pechhulp verzekering of het meeverzekeren van accessoires.

Uw Vespa verzekeren bij Combi Motors

Het afsluiten van een scooter verzekering kan binnen een paar minuten geregeld zijn. Doorgaans is het vinden van de juiste verzekering de grootste taak. Gelukkig kan Combi Motors Verzekeringen dit uit handen nemen. Dankzij onze online tool krijgt u binnen een paar minuten de beste opties te zien. Op basis van uw gegevens en het kenteken van het voertuig vergelijken wij namelijk maar liefst 140 beschikbare verzekeringen. Uit de vergelijker komt vervolgens een vrijblijvend advies. Veel mensen vragen zich af: Wat kost een vespa verzekering? Wij berekenen de prijs van de beste Vespa verzekering voor u op basis van de leeftijd van uw Vespa scooter of motor, dagwaarde en uw financiële positie. Heeft u de juiste Vespa verzekering gevonden? Dan kunt u direct online uw Vespa verzekeren via ons.

Wilt u er liever nog een nachtje over slapen of kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Uw Vespa verzekeren kunnen we op die manier namelijk samen regelen. Dat is een stukje service waar u bij ons op kunt rekenen!

Vespa verzekeren, Vespa GTS 300
Vespa GTS 300
Vespa verzekeren, Vespa Primavera
Vespa Primavera
Vespa verzekeren, Vespa Sprint
Vespa Sprint

Gerelateerde artikelen