fbpx

Triumph verzekeren bij Combi Motors

Lekker toeren in het Zwarte Woud, een rondje in de polder of een blokje om langs de motordealer. Met een degelijke motor kan het allemaal. U hoeft enkel uw ideale motorfiets uit te zoeken en aan te schaffen. Vervolgens wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. In Nederland is het echter verplicht om uw motor te verzekeren. Dus heeft u bijvoorbeeld een Triumph Tiger 800 of een Triumph Bonneville? Dan sluit u idealiter de beste mogelijkheid af om uw Triumph te verzekeren. Om het vinden van de beste motorverzekering makkelijker te maken, kunt u Combi Motors Verzekeringen inschakelen. U vindt met ons moeiteloos de beste optie om uw Triumph te verzekeren. U vult alleen het kenteken in en wat extra informatie. Vervolgens vergelijkt Combi Motors de beschikbare opties met elkaar op premie en voorwaarden. Dus wilt u zo snel mogelijk uw Triumph verzekeren? Bij ons is uw Triumph motorverzekering direct online geregeld. Hierdoor kunt u gelijk weer de weg op! Benieuwd naar uw premie? Bereken het direct!

Klik & vergelijk de verzekeringen voor uw Triumph Binnen 1 minuut een overzicht op basis van premie en voorwaarden

Van fietsenmaker tot motormerk

Aan het eind van de 19de eeuw begon Siegfried Bettman een klein bedrijfje in Londen nadat hij geëmigreerd was naar Engeland. Hij maakte destijds onder de naam ‘Triumph’ fietsen. Pas na de eeuwwisseling ging de beste man over op het bouwen van motorfietsen. Inmiddels in de 21ste eeuw is Triumph een gevestigde naam in de wereld van motorfietsen. Het oog voor detail, de diverse stijlen en de mogelijkheid om een eigen motor samen te stellen maken dit een zeer bijzonder merk. Dus bent u in het bezit van zo’n gepersonaliseerde Triumph motor of heeft u een stijlvol exemplaar aangeschaft? Dan wilt u natuurlijk uw Triumph verzekeren met de beste verzekering. Het vinden en afsluiten van zo’n Triumph motorverzekering kunt u geheel alleen doen, maar u kunt ook de hulp van Combi Motors inschakelen. Wij streven er altijd naar om de beste optie te vinden om uw Triumph te verzekeren.

Allerlei opties Triumph verzekeren

Wanneer u op het punt staat om zo’n stijlvolle motor te kopen als een Triumph, dan bent u logischerwijs niet direct bezig met de motorverzekering. U gaat liever zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe aanwinst. In Nederland staat het echter in de wet dat u eerst uw motor moet verzekeren. Gelukkig zijn er genoeg opties waar u uit kunt kiezen om uw Triumph te verzekeren. Het kan weliswaar een uitdaging zijn om de beste optie voor u en uw motor te vinden. Gaat u bijvoorbeeld voor een basis dekking? Dan bent u waarschijnlijk al tevreden om uw Triumph te verzekeren met een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Wilt u toch liever een optimale dekking? Overweeg dan een All Risk verzekering of een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+). Bovendien kunt u uw Triumph verzekeren met allerlei uitbreidingen in de vorm van extra dekkingen.

Triumph verzekeren online bij Combi Motors

Het uitzoeken van de beste verzekering kan een uitdaging zijn. Zeker wanneer u niet helemaal thuis bent in de wereld van de motorverzekeringen. Gelukkig kan Combi Motors Verzekeringen het proces om uw Triumph te verzekeren een stuk makkelijker maken. Wij streven er namelijk altijd naar om de beste motorverzekering te vinden, ongeacht het merk motor dat u heeft. Daarom bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres wanneer u uw geliefde Triumph wilt verzekeren. Om de beschikbare verzekeringsmogelijkheden met elkaar te vergelijken, heeft Combi Motors wat gegevens van u nodig. Schrik niet, u hoeft alleen het kenteken en wat aanvullende informatie te geven. Vervolgens leggen wij alle opties naast elkaar. Daarna kunt u direct online uw Triumph verzekeren bij Combi Motors. Dus wilt u ook gelijk genieten van uw nieuwe aanwinst? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar.


Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!