Triumph verzekeren, Triumph motorverzekering

Triumph verzekeren bij Combi Motors

Klik & vergelijk de verzekeringen voor uw Triumph Binnen 1 minuut een overzicht op basis van premie en voorwaarden

Lekker toeren in het Zwarte Woud, een rondje in de polder of een blokje om langs de motordealer. Met een degelijke motor kan het allemaal. U hoeft enkel uw ideale motorfiets uit te zoeken en aan te schaffen. Vervolgens wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de weg op. In Nederland is het echter verplicht om uw motor te verzekeren. Dus heeft u bijvoorbeeld een Triumph Tiger 800 of een Triumph Bonneville? Dan sluit u idealiter de beste mogelijkheid af om uw Triumph te verzekeren. Om het vinden van de beste motorverzekering makkelijker te maken, kunt u Combi Motors Verzekeringen inschakelen. U vindt met ons moeiteloos de beste optie om uw Triumph te verzekeren. U vult alleen het kenteken in en wat extra informatie. Vervolgens vergelijkt Combi Motors de beschikbare opties met elkaar op premie en voorwaarden. Dus wilt u zo snel mogelijk uw Triumph verzekeren? Bij ons is uw Triumph motorverzekering direct online geregeld. Hierdoor kunt u gelijk weer de weg op! Benieuwd naar uw premie? Bereken het direct!

De kosten voor het verzekeren van uw Triumph hangen volledig van uw profiel af. Uw leeftijd, woonplaats, schadevrije jaren bepalen voor het overgrote deel hoe hoog uw premie gaat worden. Om u een indicatie te geven van de premie voor het verzekeren van uw Triumph, hebben wij van een aantal veel voorkomende modellen een premie berekend:

ModelWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Triumph Tiger 800 XR (2020)€10,20 per maand€27,53 per maand
Triumph Tiger 1200 Explorer XR (2020)€12,75 per maand€35,78 per maand
Triumph Scrambler 1200 XC (2020)€12,11 per maand€33,09 per maand
Triumph Street Triple (2014)€5,75 per maand€12,27 per maand
Triumph Speed Triple (2016)€8,86 per maand€17,15 per maand
Triumph Rocket III GT (2020)€16,27 per maand€31,64 per maand
Triumph Bonneville T120 (2020)€11,24 per maand€19,61 per maand
Triumph 675 Daytona (2011)€6,72 per maand€20,46 per maand
Deze premies zijn tot stand gekomen met het profiel van een 45-jarige, met 11 schadevrije jaren woonachtig in Drenthe. Minimaal aantal kilometers, winterstop toegepast en zonder aanvullende dekkingen. (laatste update 8-2021)
  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Van fietsenmaker tot motormerk

Aan het eind van de 19de eeuw begon Siegfried Bettman een klein bedrijfje in Londen nadat hij geëmigreerd was naar Engeland. Hij maakte destijds onder de naam ‘Triumph’ fietsen. Pas na de eeuwwisseling ging de beste man over op het bouwen van motorfietsen. Inmiddels in de 21ste eeuw is Triumph een gevestigde naam in de wereld van motorfietsen. Het oog voor detail, de diverse stijlen en de mogelijkheid om een eigen motor samen te stellen maken dit een zeer bijzonder merk. Dus bent u in het bezit van zo’n gepersonaliseerde Triumph motor of heeft u een stijlvol exemplaar aangeschaft? Dan wilt u natuurlijk uw Triumph verzekeren met de beste verzekering. Het vinden en afsluiten van zo’n Triumph motorverzekering kunt u geheel alleen doen, maar u kunt ook de hulp van Combi Motors inschakelen. Wij streven er altijd naar om de beste optie te vinden om uw Triumph te verzekeren.

Triumph motorverzekering, Triumph verzekeren, Triumph Speed Triple verzekeren

Allerlei opties Triumph verzekeren

Wanneer u op het punt staat om zo’n stijlvolle motor te kopen als een Triumph, dan bent u logischerwijs niet direct bezig met de motorverzekering. U gaat liever zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe aanwinst. In Nederland staat het echter in de wet dat u eerst uw motor moet verzekeren. Gelukkig zijn er genoeg opties waar u uit kunt kiezen wat betreft een Triumph verzekering. Het kan weliswaar een uitdaging zijn om de beste optie voor u en uw motor te vinden. Gaat u bijvoorbeeld voor een basis dekking? Dan bent u waarschijnlijk al tevreden om uw Triumph te verzekeren met een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Wilt u toch liever een optimale dekking? Overweeg dan een All Risk verzekering of een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+). Bovendien kunt u uw Triumph verzekeren met allerlei uitbreidingen in de vorm van extra dekkingen.

Triumph verzekeren, Triumph motorverzekering, Triumph Tiger Sport verzekeren

Triumph verzekeren online bij Combi Motors

Het uitzoeken van de beste verzekering kan een uitdaging zijn. Zeker wanneer u niet helemaal thuis bent in de wereld van de motorverzekeringen. Gelukkig kan Combi Motors Verzekeringen het proces om uw Triumph te verzekeren een stuk makkelijker maken. Wij streven er namelijk altijd naar om de beste motorverzekering te vinden, ongeacht het merk motor dat u heeft. Daarom bent u ook zeker bij ons aan het juiste adres wanneer u uw geliefde Triumph wilt verzekeren. Om de beschikbare verzekeringsmogelijkheden met elkaar te vergelijken, heeft Combi Motors wat gegevens van u nodig. Schrik niet, u hoeft alleen het kenteken en wat aanvullende informatie te geven. Vervolgens leggen wij alle opties naast elkaar. Daarna kunt u direct online uw Triumph verzekeren bij Combi Motors. Dus wilt u ook gelijk genieten van uw nieuwe aanwinst? Dan staan wij natuurlijk voor u klaar!

Triumph Tiger 800 XC
Triumph Tiger Explorer Xrt
Triumph Sprint GT
Triumph Street Triple RS
Triumph Rocket III GT
Triumph Rocket III Roadster
Triumph Bonneville T120 Ace
Triumph Scrambler 1200 XC
Triumph Street Scrambler
Triumph Tiger 800 XCA
Triumph Tiger 800 XRX
Triumph Tiger 800 XRT
Triumph Trophy SE
Triumph Street Triple R
Triumph Street Triple S
Triumph Rocket III Touring
Triumph Speed Twin
Triumph Scrambler 1200 XE
Triumph Bonneville Bobber
Triumph Tiger Explorer Xrx
Triumph Tiger 900
Triumph Tiger Explorer Xca
Triumph Tiger Sport
Triumph Speed Triple S
Triumph Speed Triple RS
Triumph Tiger 800 XCX
Triumph Rocket III R
Triumph Bonneville T120
Triumph Street Twin
Triumph Bonneville Speedmaster
Triumph 675 Daytona R
Triumph Trident 660


Gerelateerde artikelen