• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

 • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Wij verzekeren al meer dan 25 jaar alle motorrijders
 • Van buikschuivers tot choppers
 • Van blèrpijp tot naaimachine
 • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Met de vergelijkingstool van Combi Motors is een motorverzekering afsluiten snel en eenvoudig. Vergelijk meerdere aanbieders van motorverzekeringen op prijs, dekking en voorwaarden. Direct uw motorverzekering afsluiten? Combi Motors weet al meer dan 25 jaar wat het beste is voor motorrijders.d

Direct online motorverzekering afsluiten

Een motorverzekering afsluiten hoeft niet lang te duren. Als u net een mooie nieuwe motor of een prachtige tweedehands occasions heeft dan wilt u natuurlijk direct de weg op! Combi Motors zorgt ervoor dat een motorverzekering afsluiten geen extra tijd hoeft te kosten. Een motorverzekering online afsluiten is veilig en snel.

Voordelen van online motorverzekering afsluiten:

Een motorverzekering online afsluiten via Combi Motors kent meerdere voordelen. Hieronder een aantal voordelen op een rijtje: 

 • Snel en eenvoudig direct afsluiten
 • Vergelijk meerdere aanbieders
 • Eerlijk en onafhankelijk advies
 • Veilig en betrouwbaar
 • Beste premie en voorwaarden

Al 25 jaar ervaring met motorverzekeringen afsluiten

Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Je krijgt dus eerlijk advies om uw motorverzekering af te sluiten. Hierdoor is Combi Motors al 25 jaar dé partij voor motorverzekeringen vergelijken. Met een breed aanbod aan verzekeraars zit je bij ons op de juiste plek voor de goedkoopste motorverzekering.

Snel en eenvoudig motorverzekering direct afsluiten

Een motorverzekering sluit je zo af via Combi Motors. De prijs van jouw verzekering is afhankelijk van de gekozen dekking. De één kiest voor de laagste premie, de ander verzekert zijn kostbare bezit maximaal en kiest voor een All Risk motorverzekering. Daartussenin bevindt zich nog de WA Beperkt Casco-dekking die wel dekking biedt tegen bijvoorbeeld diefstal en brand, maar niet bij schade aan de eigen motor door slippen of botsen. Ook zijn er nog interessante kortingen mogelijk voor bijvoorbeeld mooi-weer-rijders of extra-beveiligde-rijders. Ontdek wat mogelijk is en bereken uw motorverzekering premie. Wij zorgen ervoor dat het afsluiten van uw motorverzekering zo soepel en snel mogelijk gaat! Kies voor Combi Motors en sluit vandaag nog een passende motorverzekering af zodat u direct de weg op kan.

Het vergelijken van een motorverzekering kan snel en eenvoudig, u vult uw kenteken, geboortedatum en postcodehuisnummer in. Vervolgens kiest u enkele opties voor het gebruik van de motor (kilometrage en winterstop). Dan krijgt u een aantal vanaf premies te zien die horen bij de diverse dekkingen. U kiest en dekking en vervolgens ziet u het aanbod van de diverse verzekeraars. Indien u op een van deze aanbiedingen in wilt gaan kunt u de motorverzekering direct online afsluiten. U dient een aantal gegevens over uzelf in te vullen, zoals uw naam en bijvoorbeeld het rekeningnummer waarvan geïncasseerd mag worden. Dan wordt u gevraagd om de slotvragen naar waarheid te beantwoorden. Indien u daar doorheen komt dan kunt zelfs direct de aanvraag ondertekenen. U bent dan direct verzekerd! Zo snel en eenvoudig kan het afsluiten van een motorverzekering zijn!

 • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

 • Welke motorverzekering moet ik afsluiten?

  Welke motorverzekering het best bij u past is afhankelijk van uw situatie en voorkeuren. In Nederland is een WA verzekering verplicht. Voor nieuwe en duurdere motoren is een All Risk verzekering een slimme optie. Vergelijk meerdere aanbieders van online motorverzekeringen via Combi Motors Verzekeringen.

 • Waar kan ik een motorverzekering afsluiten?

  Een motorverzekering afsluiten kan eenvoudig en snel online. Het voordeel van online afsluiten via Combi Motors is dat je direct meerdere aanbieders met elkaar vergelijkt.