• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier
Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

  • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
  • Onafhankelijk en deskundig
  • Wij verzekeren al meer dan 25 jaar alle motorrijders
  • Van buikschuivers tot choppers
  • Van blèrpijp tot naaimachine
  • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Alle merken motoren

Bij Combi Motors bent u aan het juiste adres om motoren te verzekeren.  Voor alle merken motoren zoeken wij de beste verzekering. Dus gaat u een nieuwe motor kopen? Combi Motors vergelijkt de beschikbare motorverzekeringen onderling met elkaar voor u. Vervolgens geven wij advies welke verzekering het beste bij uw merk motor past. Met Combi Motors Verzekeringen weet u zeker dat u straks veilig de weg op kan. Of u een klassieke motor wilt verzekeren of een gloednieuwe variant: het kan allemaal! Combi Motor bestaat zelf uit motorliefhebbers en motorrijders. Daarom gaan wij deskundig aan het werk om alle merken motoren verzekert de weg op te helpen.

Nieuwe motor kopen en verzekeren

Na het aanschaffen van een nieuwe motor, moet u uiteraard het voertuig verzekeren voordat u gaat rijden. Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om online motorverzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Dat geldt natuurlijk voor alle merken motoren. Bij Combi Motors kunt u direct online beschikbare motorverzekeringen vergelijken en vervolgens afsluiten. Het enige dat u hoeft te doen, is het kenteken van uw nieuwe motor in te vullen en wat vragen te beantwoorden. Zo eenvoudig kan het zijn om motoren te verzekeren! Komt u er zelf niet uit wat de beste verzekering is? In dat geval staan wij altijd voor u klaar om aanvullend advies te geven en u eventueel het proces door te helpen. Neem gerust contact met ons op!

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Tweedehands of klassieke motor verzekeren

Misschien heeft u een prachtige klassieker gekocht of een leuke tweedehands motor op de kop getikt. In dat geval moet u ook verzekerd zijn voor u lekker mag gaan touren. Alle merken motoren zijn gelukkig welkom bij Combi Motors. Wij begrijpen als motorliefhebbers als geen ander hoe gaaf een klassieke motor kan zijn. Daarom gaan wij ook graag voor u op zoek naar de beste motorverzekering voor uw tweedehands of klassieke motor. Of u nou onderlaatst in het bezit bent gekomen van een Harley Davidson, een BMW of een Ducati: Combi Motors staat voor u klaar om verzekeringen voor allerlei merken motoren te vergelijken en af te sluiten!

Wat kost een motor per maand?

Wanneer u op het punt staat om een motor te verzekeren, dan wilt u wellicht weten hoeveel het per maand gaat kosten. De exacte kosten voor een motorverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is er een prijsverschil tussen de verzekering van diverse merken motoren. Sommige merken motoren zijn namelijk simpelweg meer waard. Hierdoor zal de motorverzekering van die merken dus hoger uitvallen. Een Harley Davidson of een BMW motor kost bijvoorbeeld per maand wat meer dan een Piaggio of een budgetvriendelijke Honda motor. Benieuwd wat uw motor kost per maand? Combi Motors Verzekeringen vergelijkt snel en deskundig verzekeringen voor jouw motor. Voor alle merken motoren vinden wij eenvoudig een uitstekende motorverzekering die u vervolgens gelijk kunt afsluiten!