Quakel Assuradeuren motorverzekering

Omdat geen enkele motorrijder of motor hetzelfde is, heeft Combi Motors Verzekeringen een ruime selectie aan aanbieders van motorverzekeringen. Gewapend met uw voorkeuren en gegevens gaan wij de strijd aan om de beste optie voor u te vinden. Dus heeft u recentelijk een motor gekocht en moet u de motor verzekeren? Wij staan uiteraard klaar om u hierbij te helpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via ons een Quakel Assuradeuren motorverzekering af te sluiten. Quakel Assuradeuren treedt namelijk op als gevolmachtigd agent namens de Bovemij. Dat houdt in dat dit bedrijf risico’s accepteert, administreert en schades afhandelt. Bij deze financieel dienstverlener staat daarom transparantie in de communicatie hoog in het vaandel. Bent u benieuwd of een Quakel Assuradeuren motorverzekering aansluit bij uw wensen? Bereken dan gelijk uw premie bij Combi Motors Verzekeringen!

De unieke voordelen van Quakel Assuradeuren

Quakel Assuradeuren is dan wellicht niet de bekendste verzekeraar van Nederland, maar wel de verzekeraar met de meeste focus op motorverzekeringen. Dit zorgt ervoor dat Quakel Assuradeuren beter begrijpt wat u als motorrijder in een verzekering zoekt. Hieronder een aantal unieke voordelen van Quakel Assuradeuren:

  • Geen alarmverplichting!
  • Tot 80% no-claim korting
  • Neemt korting over van andere verzekeraars
  • Dagelijks opzegbaar
  • Verhaalsrechtsbijstand is standaard inclusief
  • Vanaf een Beperkt Casco dekking is pechhulp in heel Europa inclusief

Ontstaan door samenwerkingen

Wellicht bent u niet zo bekend met Quakel Assuradeuren. Dat is ergens niet zo vreemd. Deze verzekeringsmaatschappij is wat kleiner dan de grote namen zoals Unigarant. Quakel Assuradeuren is immers ontstaan uit een samenwerking tussen twee bedrijven. Enra Verzekeringen BV, een dochteronderneming van Bovemij, en Combi Motors Verzekeringen BV hebben de handen ineen geslagen. Dat leidde uiteindelijk tot het begin van deze financieel dienstverlener. Om conflicterende belangen te voorkomen zijn er trouwens specifieke stappen opgesteld. Hierdoor hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Combi Motors streeft er ten eerste altijd naar om voor u de beste motorverzekering te vinden. Wij vergelijken de verzekeringsmogelijkheden altijd op premie en voorwaarden. Dit doet Combi Motors geheel professioneel en onafhankelijk. Uiteraard kan het voorkomen dat een Quakel Assuradeuren motorverzekeringen voor u de beste optie is, omdat het simpelweg overeenkomt met uw eisen en voorkeuren.

Online Quakel Assuradeuren motorverzekering afsluiten

Dus bent u de trotse eigenaar van een stijlvolle motorfiets en komt deze verzekeringsmaatschappij bij u als beste optie uit de vergelijker? Dan kunt u direct online bij Combi Motors uw verzekering afsluiten bij Quakel Assuradeuren. Hierdoor geniet u direct van uw motor. U mag met een verzekerde motor lekker op vakantie, zorgeloos rijden over binnenwegen of lekker toeren door het bos. Kortom, wilt u direct de weg op gaan met uw motor? Sluit dan gelijk online uw Quakel Assuradeuren motorverzekering af bij Combi Motors Verzekeringen.

Ook als u hier wat hulp bij wilt, dan kunt u bij ons terecht. Neem gerust telefonisch contact op via 0172 – 427035. Voor ieder merk motor heeft Combi Motors de beste motorverzekering!