• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

 • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Wij verzekeren al meer dan 30 jaar alle motorrijders
 • Van buikschuivers tot choppers
 • Van blèrpijp tot naaimachine
 • Van pekelfiets tot museumstuk

Met de vergelijkingstool van Combi Motors is de goedkoopste motorverzekering snel gevonden. Vergelijk meer dan 8 aanbieders van motorverzekeringen op prijs, dekking en voorwaarden. De beste deal voor jouw motor én je portemonnee! 

 • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Dit zijn de vijf goedkoopste motorverzekeringen in 2024

Onderstaande premies zijn van de goedkoopste WA motorverzekeringen. Wij adviseren om niet alleen te kijken naar de prijs maar ook naar wat het beste aansluit bij jouw wensen. Vul voor een compleet overzicht de vergelijkingstool in. Op die manier komt u erachter welke goedkope motorverzekering het beste bij u past.

 DekkingMaandelijkse premie 
ASR Klaverblad verzekeringenWA€3,81Bereken direct
UnigarantWA€3,84Bereken direct
Nationale NederlandenWA€4,15Bereken direct
ASRWA€4,66Bereken direct
De GoudseWA€5,29 Bereken direct

Onafhankelijk advies voor een goedkope motorverzekering

Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Je krijgt dus eerlijk advies voor een goedkope motorverzekering. Hierdoor is Combi Motors al meer dan 30 jaar dé partij voor motorverzekeringen vergelijken. Met een breed aanbod aan verzekeraars zit je bij ons op de juiste plek voor de goedkoopste motorverzekering.

Snel en eenvoudig de goedkoopste motorverzekering afsluiten

Een goedkope motorverzekering sluit je zo af via Combi Motors. De prijs van jouw verzekering is afhankelijk van de gekozen dekking. De één kiest voor de laagste premie, de ander verzekert zijn kostbare bezit maximaal en kiest voor een All Risk motorverzekering. Daartussenin bevindt zich nog de WA Plus-dekking die wel dekking biedt tegen bijvoorbeeld diefstal en brand, maar niet bij schade aan de eigen motor door slippen of botsen. Ook zijn er nog interessante kortingen mogelijk voor bijvoorbeeld mooi-weer-rijders of extra-beveiligde-rijders. Wij zorgen ervoor dat het afsluiten van uw goedkope motorverzekering zo soepel en snel mogelijk gaat! Kies voor Combi Motors en sluit vandaag nog een passende goedkope motorverzekering af bijvoorbeeld voor uw prachtige Harley Davidson, Yamaha, Honda, Suzuki, BMW, Kawasaki of Ducati.

 • Wat kost een Motorverzekering?

  De kosten van een motorverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Dit zijn o.a. de gekozen dekking, leeftijd, schadevrije jaren en postcode. Gebruik de verzekerings tool van Combi Motors  om jouw kosten te weten te komen.

 • Wat is de goedkoopste motorverzekering?

  Een WA verzekering is de goedkoopste wettelijk verplichte motorverzekering in Nederland. Bereken de exacte kosten via de vergelijker van Combi Motors. De goedkoopste WA dekking die u bij Combi Motors kunt afsluiten kost €3,81 per maand.