Scooter verzekeren bij Combi Motors

Voor diverse voertuigen kunt u eenvoudig en snel en verzekering afsluiten bij Combi Motors Verzekeringen. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een scooter die nog niet verzekerd is of staat u op het punt een scooter aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u direct online een scooter verzekeren. Combi Motors Verzekeringen vergelijkt namelijk meer dan 140 opties met elkaar op basis van de premie en de bijbehorende voorwaarden. Vervolgens kunt u selecteren welke verzekering het beste aansluit bij uw wensen. Samen met Combi Motors wordt uw scooter verzekeren een fluitje van een cent. Ook kunt u bij ons terecht voor het verzekeren van brommers, snorfietsen en motoren. Benieuwd wat uw verzekeringspremie is?

Drie definities van een scooter

In Nederland is het verplicht om uw scooter te verzekeren. Voordat u een scooterverzekering afsluiten voor uw scooter, is het goed om te weten dat er drie verschillende definities zijn voor dit voertuig. De categorie waar uw scooter onder valt, heeft invloed op de mogelijkheden wat betreft de scooter verzekering. Hier moet u dus rekening mee houden wanneer u een scooter wilt verzekeren. Een scooter verzekeren begint daarom bij het uitzoeken tot welke categorie uw voertuig behoort. De volgende drie definities zijn stuk voor stuk varianten van een scooter.

Snorfiets verzekeren

Een snorfiets wordt ook wel snorscooter genoemd. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u eenvoudig en snel diverse snorscooter verzekeringen vergelijken. De kosten voor een snorscooter verzekering wisselen namelijk per verzekeraar. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Of het nou gaat om een goedkope scooterverzekering, een All Risk verzekering scooter of een WA verzekering snorfiets vergelijken, wij van Combi Motors Verzekeringen staan voor u klaar. Het verzekeren van een snorfiets kunt u telefonisch doen. Een snorfiets kunt u aan de volgende kenmerken herkennen:

 • Er is een helmverplichting;
 • Het voertuig gaat maximaal 25 km/u;
 • U mag op het fietspad rijden;
 • Het voertuig heeft een blauwe kentekenplaat.

Bromfietsverzekering vergelijken

Bromfietsen, oftewel brommers, zijn vooral populair onder jonge mensen. Welke bromfiets verzekering u kunt afsluiten hangt af van een aantal factoren. Denk hierbij aan de rijder, de leeftijd van het voertuig en uiteraard de doeleinden van de brommer. U kunt van alle bromfietsverzekeringen de premie berekenen via Combi Motors Verzekeringen. Of u nou op zoek bent naar een specifieke verzekering brommer 50cc of een WA brommerverzekering. Wij houden overal rekening mee om de beste of goedkoopste bromfietsverzekering voor u te vinden. Bel ons voor een scherpe premie. Zeker weten of u een bromfiets heeft? Check deze kenmerken:

 • Er is een helmverplichting;
 • Het voertuig gaat maximaal 45 km/u;
 • U rijdt ermee op de rijweg binnen de bebouwde kom;
 • Het voertuig heeft een gele kentekenplaat.

Motorscooter verzekeren

Ook aan een motorscooter verzekering zijn verschillende eisen verbonden. Het is hier net zoals bij een scooterverzekering en bromfietsverzekering belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van het motorvoertuig en uw wensen of behoeften. Een motorscooter kunt u direct online verzekeren. U kunt een motor herkennen aan de volgende kwaliteiten:

 • Er is een helmverplichting;
 • U gaat maximaal 120 km/u met dit voertuig;
 • De motor heeft een gele kentekenplaat.

Kortom, het is belangrijk om te weten wat voor voertuig u heeft. Dit heeft namelijk invloed op de opties. Door middel van uw kenteken kunnen wij direct achterhalen waar uw voertuig precies onder valt. Vervolgens gaan wij onafhankelijk op zoek naar de beste optie om uw scooter te verzekeren.

Mogelijkheden om online uw scooter te verzekeren

In feite kan Combi Motors Verzekeringen elke scooter verzekeren. Dit zal helaas niet altijd uit de online vergelijker naar voren komen. Zo kunt u online wel een motorscooter verzekeren. U vult dan simpelweg het kenteken en aanvullende informatie in. Vervolgens gaan wij de motorverzekeringen vergelijken. Daaruit komt de beste optie om uw scooter te verzekeren. Vervolgens kunt u direct de beste motorverzekering voor uw voertuig afsluiten.

Onder een motorscooter vallen ook de driewielige voertuigen als een Piaggio MP3, Peugeot Metropolis of Gilera Fuoco. Ook voor deze motorscooters kunt u onze vergelijker gebruiken om snel tot een passende verzekering te komen.

Uw scooter verzekeren bij Combi Motors Verzekeringen

Een scooterverzekering vergelijken doet u moeiteloos met Combi Motors Verzekeringen om tot uw perfecte match te komen. Wij kijken onafhankelijk naar alle beschikbare opties. Zo vergelijken wij onder andere de premies van Nationale-Nederlanden en ASR. Benieuwd welke verzekering een goede match is voor uw voertuig? Klik hieronder op de button om uw scooterverzekering te berekenen!

Wilt u in plaats van een motorscooter juist een snorfiets verzekeren of een bromscooter verzekeren? In dat geval kan Combi Motors Verzekeringen alleen telefonisch u verder helpen. Om alsnog uw scooter te verzekeren moet u contact met ons opnemen. Dit kan via 0172– 427035. Samen met ons krijgt u gegarandeerd de beste motorverzekering voor uw voertuig!

Bent u eerder op zoek naar een manier om uw bezorgscooter te verzekeren? Lees dan eerst meer over de mogelijkheden voor een bezorgscooter-verzekering.


Gerelateerde artikelen