Harley-Davidson, Harley-Davidson verzekeren, harley verzekering

Harley-Davidson verzekeren bij Combi Motors

Bereken de premie voor uw Harley-Davidson Binnen 1 minuut vergelijkt u 12 verschillende verzekeraars

Combi Motors Verzekeringen vindt voor elk merk of type motor de beste verzekering. Zo kunnen wij u helpen een verzekering af te sluiten die het beste bij u en uw voertuig past. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige Harley-Davidson Softail of een Harley-Davidson Road King? Dan wilt u uiteraard wel de beste optie selecteren om uw Harley-Davidson te verzekeren. In Nederland is het sowieso verplicht om motoren te verzekeren voordat u ermee de weg op gaat. Een Harley Davidson verzekeren doet u daarom eenvoudig en direct online bij Combi Motors. Wij vergelijken maar liefst 140 verzekeringsmogelijkheden. Daarvoor kijken we naar de premie en de voorwaarden. Samen met Combi Motors sluit u binnen een paar minuten de beste verzekering af voor uw Harley-Davidson.

Iconisch Amerikaans merk

Vandaag de dag is Harley-Davidson een gevestigd merk in de motorwereld. Dat hadden de twee jonge ingenieurs William Harley en Arthur Davidson niet kunnen bedenken toen zij aan het sleutelen waren aan hun eerste motor. Met de hulp van de broer van Davidson en een Duitse immigrant groeide het bedrijf gestaag. Pas tijdens de Tweede Wereldoorlog brak het merk echt door. Toen moest Harley-Davidson ontelbaar veel motoren leveren aan het Amerikaanse leger. Wanneer u in het bezit bent van zo’n prachtige motor, dan koestert u het voertuig natuurlijk. Daarom zoekt u de beste optie om uw Harley-Davidson te verzekeren. Combi Motors Verzekeringen bestaat uit motorliefhebbers en motorrijders. Wij helpen u daarom maar al te graag om uw Harley-Davidson te verzekeren.

Harley-Davidson verzekeren, Harley-Davidson Electra glide verzekeren

Diverse opties Harley-Davidson verzekeren

U wilt uiteraard zo snel mogelijk zorgeloos rondrijden op uw Harley-Davidson. Voordat u onbezorgd de weg op kunt gaan, moet u uw Harley-Davidson verzekeren. Het is immers verplicht om eerst een verzekering af te sluiten. Bovendien is het wel zo verstandig voor het geval dat uw motor schade oploopt. Aangezien niet iedere motorrijder of elke motor hetzelfde is, zijn er diverse opties om uw Harley-Davidson te verzekeren. Wilt u bijvoorbeeld alleen een basisverzekering? Dan heeft u genoeg aan een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Hiermee bent u verzekerd voor schade bij derde partijen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een wettelijke aansprakelijkheid met beperkt casco (WA+) af te sluiten of een volledig casco (All Risk) verzekering. Bovendien kunt u vrijwel iedere verzekering weer uitbreiden met diverse dekkingen. Al met al kost het behoorlijk wat werk om de beste verzekering voor uw Harley-Davidson te vinden.

Harley-Davidson verzekeren, Harley-Davidson street glide special verzekeren

Gelijk online uw Harley-Davidson verzekeren

Combi Motors kan dit echter makkelijker maken. Een Harley-Davidson verzekeren kan bij ons al binnen een paar minuten geregeld zijn. U hoeft alleen het kenteken te geven en aanvullende informatie. Vervolgens gaat Combi Motors de beschikbare verzekeringen met elkaar vergelijken. Met het resultaat van die vergelijking kunt u direct online uw Harley-Davidson verzekeren. Komt u er zelf echter niet uit? Wilt u graag wat hulp om zo snel mogelijk uw Harley-Davidson te verzekeren? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 0172 – 427035. Combi Motors Verzekeringen staat voor u klaar.


Gerelateerde artikelen