Schade aan- of diefstal van uw motorfiets

Via onderstaande formulieren kunt u een schade of diefstal melden. Heeft u uw polisnummer bij de hand? Dit kan de afhandeling versnellen. Deze staat op uw internationaal verzekeringsbewijs (groene kaart) en op uw polisblad.

Schade melden

Tijdens de melding van een schade of diefstal, vragen wij u ook een Europees schadeformulier (hier te downloaden) in te vullen en bij te voegen. Vergeet niet beide kanten in te vullen. Dit Europees schadeformulier kunt u aan het einde van de schademelding bijvoegen.

Heeft u vragen over schade of diefstal? Neem dan contact op met ons via tel. 0172-427035

Schade

Heeft u schade door eigen schuld of heeft u schade door toedoen van een ander, maar geen rechtsbijstand via Quakel Assuradeuren? Neem dan contact op met ons via tel. 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl.

Heeft u een schade door toedoen van een ander en een Volledig Casco verzekering bij Quakel Assuradeuren? Neem dan contact op met ons via tel. 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl.

Heeft u schade door toedoen van een ander EN heeft u een WA of Beperkt Casco dekking bij Quakel Assuradeuren inclusief verhaalsrechtsbijstand? Klik dan hier.

Diefstal

Is uw voertuig gestolen, of is er een poging gedaan tot diefstal van uw voertuig? Neem dan contact op met ons via tel. 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl