Zijspan verzekeren bij Combi Motors

U bent bij Combi Motors Verzekeringen aan het juiste adres wanneer u een motor wilt verzekeren. Van nieuw tot gebruikt en van eencilinder tot zescilinder: we verzekeren het allemaal. Zo is het tevens mogelijk om een zijspan te verzekeren via ons. U bent immers niet alleen zuinig om uw motor. Wanneer u graag compleet verzekerd en veilig de weg op wilt gaan, dan is het een idee om uw zijspan mee te verzekeren met uw motor. Omdat geen enkele motorrijder hetzelfde is, heeft Combi Motors een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden. Hierdoor kunt u geheel zelf beslissen welke verzekering u afsluit. Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden zijn om uw zijspan te verzekeren? Bereken dan simpel en snel uw premie via de onderstaande button.

Zorgeloos uw zijspan verzekeren

Wanneer u in het bezit bent van een motorfiets, dan kan het zo zijn dat u ook een zijspan heeft. Een zijspan is een volledige passagiersstoel die aan een motor is te monteren. Meestal wordt de zijspan gebruikt als een extra zitplaats, maar het functioneert ook goed als extra bagageruimte. Wat voor zijspan u ook heeft, er bestaat altijd de kans dat hij door gebruik uiteindelijk beschadigd wordt. Het is immers een gebruiksvoorwerp. Natuurlijk zou het ontzettend zonde zijn als er onbedoeld iets mee gebeurt en u niet verzekerd bent. Daarom kunt u bij Combi Motors Verzekeringen tevens zorgeloos uw zijspan verzekeren. U vult simpelweg de vergelijker in en u krijgt te zien welke verzekering het beste bij uw wensen en eisen aansluit. Wij vergelijken alle verzekeringsmogelijkheden voor u op basis van de voorwaarden en premies. Hierdoor heeft u altijd via ons de beste zijspan verzekering.

Zo verzekert u een zijspan

Voordat u de vergelijker invult, moet u eerst het een en ander weten. Er zitten namelijk wat haken en ogen aan als u door middel van onze vergelijker uw zijspan wilt verzekeren. Is uw gemonteerde wagentje bijvoorbeeld ouder dan 25 jaar, bijvoorbeeld een oldtimer zijspan met bouwjaar 1994 of daarvoor? Dan kunt u de Combi Motors vergelijker helaas niet gebruiken om uw zijspan te verzekeren. De zijspan valt in dit geval namelijk onder een oldtimer verzekering. Deze kunt u nog steeds bij ons afsluiten. Hiervoor moet u alleen even contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon.

Daarnaast bestaat er een kans dat de vergelijker alleen de originele motor aangeeft. Daar zit uw zijspan dus niet bij. U kunt prima uw zijspan mee verzekeren op deze manier. Wij raden echter wel aan om een taxatierapport in dit geval aan te leveren. Zo kunt u de exacte waarde van de motor met zijspan aantonen, want u wilt natuurlijk wel het juiste bedrag uitgekeerd krijgen bij schade of diefstal.

Combi Motors Verzekeringen staat voor u klaar!

Vindt u het lastig om zelf uw zijspan te verzekeren? Of wilt u wat extra ondersteuning om uw motor met zijspan optimaal te verzekeren? Bij Combi Motors Verzekeringen werken enkel motorrijders of motorliefhebbers die klaar staan om u een handje te helpen. Bel dus gerust om meer informatie in te winnen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0172-427035 of stuur een e-mail naar info@combimotors.nl. Dan zorgen wij er samen met u voor dat uw motor met zijspan goed verzekerd is.


Gerelateerde artikelen