In onze vergelijkingsmodule houden wij rekening met meer dan alleen de cilinderinhoud of motorvermogen. Zo wordt ook rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen.

Voor een zware motor met wat minder vermogen, betaalt u dus een lagere premie dan voor een lichte motor met heel veel vermogen. Maar ook voor deze categorie motoren hebben wij altijd een voordelige en complete motorverzekering.

Direct uw premie berekenen

U heeft de keuze uit vier verzekeringsvormen; hieronder vindt u de voorbeelden van Quakel Assuradeuren

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Bij deze dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw motor aan derden toebrengt. Ook heeft u recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw motor op derden.

WA Beperkt Casco

Naast diefstal bent u tevens verzekerd voor schade buiten uw schuld, zoals brand, zelfontbranding, joyriding, storm en natuurschade. Accessoires tot €1.500,- gratis meeverzekerd en gratis pechhulp in heel Europa (inclusief eigen woonplaats) voor motoren jonger dan 10 jaar.

WA Volledig Casco (All Risk)

Naast de gebeurtenissen die onder de beperkt casco dekking vallen zijn alle van buitenkomende onheilen onder deze dekking verzekerd. Tevens is schade aan de helm en kleding gratis meeverzekerd tot een bedrag van €1.500,- per opzittende.

WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde vergoeding

Wanneer u kiest voor WA Volledig Casco + 3 jaar aanschaf- / taxatiewaarde vergoeding, kiest u voor 100% zekerheid. Uw motor is nu gedurende de eerste drie jaar na aanschaf of taxatie, gegarandeerd tegen deze waarde verzekerd. Er vindt dus geen afschrijving plaats!

Hieronder vindt u de verzekeringsvormen nog eens in een overzichtelijk schema;

VerzekeringsvormenWAWA Beperkt  CascoWA Volledig CascoWA Volledig Casco+3 jaar aanschaf-/ taxatiewaarde
Wettelijke aansprakelijkheidgreen-checkgreen-checkgreen-checkgreen-check
WA dekking tijdens winterstopgreen-checkgreen-checkgreen-checkgreen-check
Verhaalsrechtsbijstand
Geen alarmverplichtingnvt
Pechservice voor motoren jonger dan 10 jaar
Accessoires gratis meeverzekerd tot€ 1.500,-€ 1.500,-€ 1.500,-
Motorkleding per opzittende gratis meeverzekerd tot€ 1.500,-€ 1.500,–
Storm, brand, natuurschade, diefstal
Aanrijding (ook eigen schuld), vallen
Aanschaf-/ taxatiewaarde vergoeding

Aanvullende verzekering:

Schade voor opzittenden (ook voor u als bestuurder!)

Deze verzekering vergoedt alle werkelijk geleden schade die u of uw nabestaande(n) lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om aanpassingen van uw huis en/of medische behandeling, maar ook uw kleding en/of bagage is gedekt.

Voordelen en kortingen:

No-claim korting

Wanneer u schadevrij rijdt dan wordt u daar uiteraard voor beloond. De no-claim korting kan oplopen tot 75%. Schadevrije jaren die u in het verleden heeft opgebouwd nemen wij graag over middels een originele royementsverklaring of wanneer deze op uw naam staan geregistreerd in roy-data.

AutoMotorBonus Plan

Verzekert u naast uw motor ook de auto bij ons, dan geldt voor beide voertuigen de hoogste korting (voor uw motor maximaal 75%).

Winterstopkorting

U kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer u hiervoor kiest, ontvangt u een extra korting van 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. U kunt dus gewoon rijden, u bent alleen niet langer all-risk verzekerd.

Bereken vrijblijvend uw premie Binnen 1 minuut vergelijkt u 12 verschillende verzekeraars