Quad verzekeren bij Combi Motors

Combi Motors Verzekeringen staat bekend om het indrukwekkende aanbod complete en zeer scherp geprijsde motorverzekeringen. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een quad wilt verzekeren. Dit voertuig mag in Nederland namelijk niet onverzekerd de weg op. Gelukkig staat Combi Motors Verzekeringen voor u klaar om de beste verzekering voor uw quad te vinden. Wij selecteren uit de verzekeraars waar wij mee werken de beste optie om uw quad te verzekeren. Voorwaarde is wel dat uw quad een kenteken heeft, want een quad zonder kenteken kan niet verzekerd worden. Vervolgens beslist u zelf of u de verzekering wilt afsluiten. Met onze jarenlange ervaring en deskundig advies zorgen wij ervoor dat uw quad binnen een mum van tijd verzekerd is. Ongeacht de kracht van de motor (een 200cc quad verzekering of een 300 cc) en of dit nu een Yamaha Raptor, een Bashan of Jinling is: het is allemaal geen probleem voor ons!

Let op: indien uw quad in de categorie Landbouw- of bosbouwtrekker valt (zie onderstaand voorbeeld), dan heeft u een agrarische inschrijving nodig om deze te kunnen verzekeren. U kunt dit controleren op de website van de RDW: https://ovi.rdw.nl  

 

Om u een indicatie te geven van de premie voor het verzekeren van een Quad hebben we de Yamaha Raptor 660R uit 2003 als voorbeeld genomen:

ModelWAWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Yamaha Raptor 660R€4,07 per maand€6,61 per maand€22,82 per maand
In dit voorbeeld hebben we een persoon genomen van 45 jaar, met 11 schadevrije jaren, woonachtig in Drenthe. De premie kan dus afwijken indien u zelf jonger bent, minder schadevrije jaren heeft of in een stedelijk gebied woont.

Wetgeving rondom de verzekering van een quad

De exacte wettelijke regels omtrent dit voertuig kunnen verschillen. In Nederland wordt een quad over het algemeen gezien als een gemotoriseerde driewieler. Het kan echter voorkomen dat een quad anders wordt geregistreerd. Hier moet u rekening mee houden als u een quad wilt verzekeren. Zaken zoals het benodigde rijbewijs, de verzekering en de verkeersregels zijn namelijk afhankelijk van hoe de wet het voertuig aanmerkt. Het voertuig kan geregistreerd worden als een auto, een driewielig motorrijtuig of een brommer. Hierdoor is de quad een zeer bijzonder voertuig. Hoe het voertuig geregistreerd staat, heeft logischerwijs invloed op de opties om uw quad te verzekeren. Alle registraties met een kenteken kunnen wij verzekeren, ze zullen niet allemaal uit onze vergelijker komen, maar telefonisch kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Mogelijkheden quad verzekering

Een quad verzekeren kan op diverse manieren. Het is voornamelijk belangrijk dat uw quad in ieder geval de basisverzekering heeft voordat u de weg op gaat. We hebben het dan over een wettelijke aansprakelijkheid (WA) als verzekering voor uw quad. Uiteraard zijn er nog veel meer opties met betrekking tot uw quad verzekeren. Zo kunt u naast een WA ook kiezen voor een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) of het totaalpakket in de vorm van een All Risk verzekering. Daarnaast is het mogelijk om zo’n verzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Hierdoor lijkt een quad verzekeren behoorlijk complex. Combi Motors Verzekeringen kan het vergelijken en afsluiten van een verzekering voor uw quad direct vereenvoudigen.

Prijs van een quad verzekering

Bent u op zoek naar een goedkope quad verzekering? De prijs van de verzekering van uw voertuig wordt altijd bepaald door een aantal factoren, onder andere door de dekking. Zoals hiervoor besproken heeft u de keuze uit een WA of All Risk quad verzekering. Verder kunt u kiezen uit een quad verzekering met beperkt casco of zelfs voor All Risk++. Vervolgens is de prijs van de quad verzekering afhankelijk van uw leeftijd, de plek waar u woont en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Als laatste is het gewicht van het voertuig belangrijk voor de hoogte van uw uiteindelijke verzekering.

Direct online uw quad verzekeren

Wanneer u een verzekering voor uw quad zoekt, dan hoeft u bij Combi Motors alleen uw kenteken in te vullen. Mocht uw voertuig niet direct uit onze vergelijker komen, dan is uw quad niet aangemerkt als motorfiets, maar wellicht als bromfiets of auto. Indien dit het geval is, bel ons dan voor een persoonlijk advies.

Na het invullen van de vergelijker vult u nog wat benodigde gegevens in en u bent voorlopig klaar. Wij gaan dan aan de slag met het vinden van de beste en goedkope quad verzekering. Combi Motors vergelijkt meer dan 140 mogelijkheden op de premie en voorwaarden. Daarna geven wij een advies. U beslist altijd of u het voertuig in kwestie via ons verzekert of niet. Kiest u voor het resultaat dat uit de vergelijker komt? Dan kunt u bij ons direct online uw verzekering regelen. Zo kunt u gelijk een offerte maken en de quad verzekering afsluiten.

Lukt het helaas niet, omdat uw voertuig anders staat aangemerkt? Of vindt u het lastig om een keuze te maken hoe u uw quad gaat verzekeren? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 0172 – 427035. Samen zorgen we ervoor dat uw quad verzekeren soepel en probleemloos verloopt.

 


Gerelateerde artikelen