fbpx

Quad verzekeren bij Combi Motors

Combi Motors Verzekeringen staat bekend om het indrukwekkende aanbod complete en zeer scherp geprijsde motorverzekeringen. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een quad wilt verzekeren. Dit voertuig mag in Nederland namelijk niet onverzekerd de weg op. Gelukkig staat Combi Motors voor u klaar om de beste verzekering voor uw quad te vinden. Wij selecteren uit de verzekeraars waar wij mee werken de beste optie om uw quad te verzekeren. Voorwaarde is wel dat uw quad een kenteken heeft. Vervolgens beslist u zelf of u de verzekering direct wilt afsluiten. Met onze jarenlange ervaring en deskundig advies zorgt Combi Motors ervoor dat uw quad binnen een mum van tijd verzekerd is. Of dit nu een Yamaha Raptor, een Bashan of Jinling is, geen probleem!

Bereken vrijblijvend de premie voor uw quadverzekering Binnen 1 minuut!

Wetgeving rondom de verzekering van een quad

De exacte wettelijke regels omtrent dit voertuig kunnen verschillen. In Nederland wordt een quad over het algemeen gezien als een gemotoriseerde driewieler. Het kan echter voorkomen dat  een quad anders wordt geregistreerd. Hier moet u rekening mee houden als u een quad wilt verzekeren. Zaken zoals het benodigde rijbewijs, de verzekering en de verkeersregels zijn namelijk afhankelijk van hoe de wet het voertuig aanmerkt. Een quad kan geregistreerd worden als een auto, een driewielig motorrijtuig of een brommer. Hierdoor is de quad een zeer bijzonder voertuig. Hoe het voertuig geregistreerd staat, heeft logischerwijs invloed op de opties om uw quad te verzekeren. Alle registraties met een kenteken kunnen wij verzekeren, ze zullen niet allemaal uit onze vergelijker komen, maar telefonisch kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Mogelijkheden quad verzekering

Een quad verzekeren kan op diverse manieren. Het is voornamelijk belangrijk dat uw quad in ieder geval de basisverzekering heeft, voordat u de weg op gaat. We hebben het dan over een wettelijke aansprakelijkheid (WA) als verzekering voor uw quad. Uiteraard zijn er nog veel meer opties met betrekking tot uw quad verzekeren. Zo kunt u naast een WA ook kiezen voor een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) of het totaalpakket in de vorm van een All Risk verzekering. Daarnaast kunt u zo’n verzekering nog uitbreiden met aanvullende dekkingen. Hierdoor lijkt een quad verzekeren behoorlijk complex. Combi Motors Verzekeringen kan het vergelijken en afsluiten van een verzekering voor uw quad direct vereenvoudigen.

Direct online uw quad verzekeren

Wanneer u een verzekering voor uw quad zoekt, dan hoeft u bij Combi Motors alleen uw kenteken in te vullen. Mocht uw voertuig niet direct uit onze vergelijker komen, dan is uw quad niet aangemerkt als motorfiets, maar wellicht als bromfiets of auto, indien dit het geval is, bel dan voor een advies.

Na het invullen van de vergelijker vult u nog wat benodigde gegevens in en u bent voorlopig klaar. Wij gaan dan aan de slag voor uw quad verzekering. Combi Motors vergelijkt meer dan 140 mogelijkheden op de premie en voorwaarden. Daarna geven wij een advies. U beslist altijd of u de quad verzekert of niet. Dit kunt u bij Combi Motors vervolgens direct online regelen. U vergelijkt op uw gemak de verzekeringen. Daarna kunt u gelijk een offerte maken en de quad verzekering afsluiten. Lukt het niet? Vindt u het lastig om een keuze te maken hoe u uw quad gaat verzekeren? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via 0712 – 427035. Samen zorgen we ervoor dat uw quad verzekeren soepel en probleemloos verloopt.


Gerelateerde artikelen