Heeft u bij ons uw motor verzekerd en bent u zelfstandig ondernemer?

Wilt u onze vertrouwde service en dienstverlening ook graag voor uw bedrijfsmatige verzekeringen? Ja?!  Neemt u dan contact met ons op!

We zijn specialist binnen de branche van motordealers en –werkplaatsen en soortgelijke bedrijven. Daarnaast kunnen we ook voor andere MKB bedrijven veelal een passende oplossing bieden.

Denk hierbij aan diverse verzekeringen: Aansprakelijkheidsverzekeringen bedrijven (AVB), Gebouwenverzekering, Inventaris- goederen verzekering, bedrijfsschadeverzekering, werkmaterieelverzekering, CAR-verzekering, werkgeversaansprakelijkheidsverzekering, WIA en/of ziekteverzuimverzekering.

We hebben ruime kennis en ervaring in het adviseren op gebied van zakelijke risico’s en verzekeringen en zijn daarin geheel onafhankelijk. Daarnaast hebben we extra aandacht voor preventie-eisen en denken hierin graag met u mee.

Samen met u brengen we de risico’s in kaart en voorzien u van een passend advies wat aansluit bij ons motto: “Verzeker alleen de risico’s die u niet zelf kunt en/of wilt dragen”.

Met elkaar leggen we vast waar u wel en niet voor bent verzekerd en hebben wij op regelmatige basis contact (minimaal één keer per jaar) of alles nog passend verzekerd is.

Voor onze MKB klanten werken wij nauw samen met verschillende verzekeraars waaronder:

  • Allianz
  • ASR Verzekeringen
  • Bovemij
  • De Goudse
  • Nationale Nederlanden

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, dan horen wij dit graag.

Onze zakelijke adviseurs zijn:

Mark van Bentum mark@combimotors.nl

Jean-Paul Dorrestein jean-paul@combimotors.nl

Zij zijn te bereiken via 0172-427035.