Trike verzekeren bij Combi Motors

Al jarenlang biedt Combi Motors Verzekeringen complete en scherp geprijsde motorverzekeringen aan. Voor allerlei motorvoertuigen kunt u eenvoudig en snel de best passende verzekering bij ons afsluiten. Dit geldt zeker wanneer u (sinds kort) in bezit bent van bijvoorbeeld een trike motor. Dit is een motorrijtuig met drie wielen en daarmee mag u niet zomaar de weg op. Daarom staan wij bij Combi Motors Verzekeringen altijd klaar om de beste trike verzekering voor u te vinden. Vervolgens kunt u deze gemakkelijk en direct online afsluiten. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw trike verzekeren soepel verloopt. Hierdoor kunt u gelijk de weg op.

Wat is een trike?

Dit is een gemotoriseerd driewielig voertuig. Doorgaans staat dit voertuig bekend onder de naam ‘trike’. Meestal is de voorkant van dit voertuig opgebouwd uit een motorfiets. Het achterste deel lijkt op een deel van een auto. Daarnaast zijn er ook trikes die volledig bestaan uit motorfietsonderdelen. Wanneer u op een gemotoriseerde driewieler wilt rijden, hoeft u niet speciaal een trike rijbewijs te halen. U hoeft alleen in het bezit zijn van rijbewijs A of A1. Sinds 2013 valt de trike namelijk onder de categorie ‘gemotoriseerde driewielers’. Hierdoor is het tevens verplicht om uw trike te verzekeren. Verder wordt dit driewielig motorrijtuig in Nederland gezien als een driewiel auto. Daarom is het geoorloofd om zonder helm op dit voertuig te rijden, mits er gordels gemonteerd zijn.

Diverse dekkingen trike verzekeren

Net zoals voor andere voertuigen kunt u kiezen voor diverse dekkingen om uw trike te verzekeren. U bepaalt bijvoorbeeld of u de gemotoriseerde driewieler minimaal verzekerd of juist voor het complete plaatje met aanvullende dekkingen gaat. Kiest u bijvoorbeeld voor een WA verzekering? Dan bent u in feite alleen verzekerd voor schade die u aan derde partijen veroorzaakt met het betreffende voertuig. Een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) dekt daarentegen iets meer. Ook kunt u voor de optimale verzekering van uw trike gaan, door een All Risk verzekering af te sluiten.

Al beschikbare trike verzekeringen kunt u vervolgens weer uitbreiden met aanvullende dekkingen. Hierdoor lijkt een trike verzekeren behoorlijk ingewikkeld. Combi Motors Verzekeringen staat gelukkig klaar om u te helpen uw motor trike te verzekeren. Dit kost u slechts een paar minuten van uw tijd.

Direct online uw trike verzekeren

Het enige wat u hoeft te doen bij Combi Motors Verzekeringen, is het kenteken van uw trike motor in te vullen samen met wat aanvullende gegevens. Vervolgens vergelijken wij meer dan 140 mogelijkheden op de premie en voorwaarden. Op basis daarvan geven wij een advies welke optie het beste is om uw driewieler trike te verzekeren. Bovendien kunt u bij ons direct online uw geliefde trike verzekeren. U vergelijkt eerst de gegeven opties, maakt vervolgens een offerte en ten slotte sluit u de verzekering af.

Komt u er zelf helaas niet uit? Krijgt u uw merk en model niet uit onze vergelijker? Heeft u zelfbouw? Kortom: lukt het niet om online uw trike te verzekeren?  In dat geval kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172 – 427035. Wij staan u graag te woord om te helpen zodat u optimaal uw trike verzekert.