fbpx

Trike verzekeren bij Combi Motors

Al jarenlang biedt Combi Motors Verzekeringen complete en scherp geprijsde motorverzekeringen aan. Voor allerlei voertuigen kunt u eenvoudig en snel de beste verzekering bij ons afsluiten. Dat geldt dus ook wanneer u in het bezit bent van bijvoorbeeld een trike. U mag immers niet zomaar de weg op met dit driewielig motorrijtuig. Daarom staan wij van Combi Motors klaar om u te helpen door de beste verzekering voor uw trike te vinden. Vervolgens kunt u deze direct online afsluiten. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw trike verzekeren soepel verloopt. Hierdoor kunt u gelijk de weg op.

Gemotoriseerde driewieler

Een gemotoriseerd driewielig voertuig staat bekend onder de naam ‘trike’. Meestal is de voorkant van een trike opgebouwd uit een motorfiets. Het achterste deel lijkt op een deel van een auto. Er zijn uiteraard ook trikes die volledig bestaan uit motorfietsonderdelen. Wanneer u op zo’n trike wilt rijden, dan moet u in het bezit zijn van rijbewijs A of A1. Sinds 2013 valt de trike namelijk onder de categorie ‘gemotoriseerde driewielers’. Hierdoor is het dus ook verplicht om uw trike te verzekeren. Verder wordt in Nederland dit driewielig voertuig verder gezien als een auto. Hierdoor hoeft u geen helm te dragen, mits er gordels gemonteerd zijn.

Diverse dekkingen trike verzekeren

Net zoals voor andere voertuigen geldt, kunt u kiezen voor diverse dekkingen om uw trike te verzekeren. U bepaalt of u de gemotoriseerde driewieler minimaal verzekerd of juist voor het complete plaatje met aanvullende dekkingen gaat. Kiest u bijvoorbeeld voor een WA verzekering? Dan bent u in feite alleen verzekerd voor schade die u aan derde partijen veroorzaakt met het betreffende voertuig. Een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) dekt daarentegen iets meer. Uiteraard kunt u ook voor de optimale verzekering van uw trike gaan, door een All Risk verzekering af te sluiten. Al deze verzekeringen kunt u vervolgens weer uitbreiden met diverse dekkingen. Een trike verzekeren lijkt hierdoor behoorlijk ingewikkeld. Combi Motors staat gelukkig klaar om u te helpen uw trike te verzekeren.

Gelijk online uw trike verzekeren

Het enige dat u hoeft te doen bij Combi Motors Verzekeringen, is het kenteken van uw trike in te vullen samen met wat aanvullende gegevens. Vervolgens vergelijken wij meer dan 140 mogelijkheden op de premie en voorwaarden. Op basis daarvan geven wij een advies welke optie het beste is om uw trike te verzekeren. Bovendien kunt u bij ons direct online een trike verzekeren. U vergelijkt de gegeven opties, maakt een offerte en ten slotte sluit u de verzekering af. Komt u er zelf niet uit? Krijgt u uw merk en model niet uit onze vergelijker? Heeft u zelfbouw? Lukt het niet om online uw trike te verzekeren?  In dat geval kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0172 – 427035. Zoals u ziet is het erg eenvoudig om een trike te verzekeren bij Combi Motors.