asr motorverzekering, verzekeren bij asr

ASR motorverzekering

Wanneer u op zoek bent naar de beste motorverzekering, dan bent u bij Combi Motors Verzekeringen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het vinden van de beste verzekering voor uw motor. Geen enkele motorrijder of motor is immers hetzelfde. Daarom heeft Combi Motors een breed scala aan aanbieders. Door middel van uw voorkeuren en eisen kunnen wij vervolgens de beste verzekering voor u en uw motor selecteren. Zo is het mogelijk om uw motorverzekering af te sluiten via ons bij ASR. Al sinds de vroege 18de eeuw verstrekt dit bedrijf allerlei verzekeringen in Nederland. Hierdoor is ASR met recht een gevestigde naam binnen de wereld van verzekeringen te noemen. Bent u benieuwd of een ASR motorverzekering aansluit bij uw wensen en eisen? Bereken bij Combi Motors Verzekeringen direct uw premie!

De voordelen van het verzekeren van uw motor bij ASR zijn als volgt;

  • Tot 75% no-claim korting.
  • U betaalt geen poliskosten.
  • Helm en kleding is vanaf Beperkt Casco gratis tot €750 meeverzekerd.
  • Dit geldt ook voor €500,- aan accessoires
  • Bij Volledig Casco is de nieuwwaarde voor 1 jaar meeverzekerd, indien u de eerste eigenaar van de motor bent.

Waar u op moet letten bij het afsluiten van een verzekering bij ASR:

  • Pechhulp is niet standaard meeverzekerd; indien u dit wel wilt meeverzekeren bel ons gerust op, dan regelen we dit voor u.
  • ASR heeft vanaf een cataloguswaarde van €15.000,- de verplichting om een SCM klasse 1 of 2 alarm in te laten bouwen.

Nuttige rol vervullen binnen de samenleving

Als veteraan binnen de verzekeringswereld streeft ASR ernaar om een nuttige rol te vervullen binnen de samenleving. Daarom kijkt deze verzekeringsmaatschappij ook naar de wensen van de klant. Dit bedrijf wilt u graag zo goed mogelijk helpen wanneer u schade oploopt. Dat is wel zo prettig wanneer u onverhoopt schade rijdt. Uiteraard is dat niet het enige. Daarnaast zet deze opmerkelijke financieel dienstverlener zich tevens in voor allerlei organisaties en groepen die hulp kunnen gebruiken. Samen vormen we immers de samenleving. Daarom houdt ASR zich dagelijks bezig met een belangrijke kernwaarde: mensen helpen door actie te nemen. Dat wil zeggen dat u als klant centraal staat bij deze verzekeringsmaatschappij. Om dit te garanderen heeft ASR een aantal richtlijnen voor zichzelf opgesteld. Daar kunt u als klant vervolgens altijd op rekenen.

Online ASR motorverzekering afsluiten

Dus bezit u een stoere motorfiets en komt deze financieel dienstverlener als beste optie bij u uit de vergelijker van Combi Motors? Dan kunt u online direct uw motorverzekering afsluiten bij ASR. Dat is natuurlijk zo handig wanneer u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwste aanwinst. Met uw verzekerde motor mag u vervolgens heerlijk rijden op een buitenterrein, genieten van een motorvakantie en nog veel meer. Voor ieder merk motor heeft Combi Motors Verzekeringen de beste verzekering. Daarnaast zijn er diverse aanbieders die wat extra voordelen aanbieden wanneer u een motorverzekering bij hen afsluit via ons. Hierdoor is de ene verzekering wat beter geschikt voor u en uw motor dan de ander. Dus wilt u ook direct de weg op gaan met uw geliefde motorfiets? Sluit dan vandaag nog uw ASR motorverzekering af bij Combi Motors!