Auto verzekeren bij Combi Motors

Combi Motors Verzekeringen staat al jarenlang bekend om het aanbod complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wist u dat wij echter vrijwel alles met een motor erin kunnen verzekeren? Denk bijvoorbeeld aan een trike verzekeren, een quad verzekeren en dus ook een auto verzekeren! Hierdoor kunt u uw auto ook verzekeren via ons. Een auto mag in Nederland net als een motor niet onverzekerd de weg op. Daarom staat Combi Motors Verzekeringen voor u klaar om ook de beste autoverzekering voor uw situatie te vinden. Zo maken wij dit proces een stuk makkelijker. Een autoverzekering vergelijken is immers niet altijd een even leuk werk. Wat hoeft u te doen? Klik op onderstaande button en voer een aantal basisgegevens als het kenteken, uw postcode en huisnummer en uw geboortedatum in en binnen een minuut weet u wat het kost om uw auto te verzekeren!

Soorten autoverzekering vergelijken

Om uw auto te verzekeren kunt u een keuze maken uit diverse mogelijkheden. Elke verzekering heeft zo weer zijn eigen voordelen. Wij hebben hieronder een paar voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Wettelijke aansprakelijkheid

Wilt u bijvoorbeeld zo min mogelijk betalen iedere maand? Dan heeft u genoeg aan een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Met deze autoverzekering bent u echter wel het minste gedekt. Deze verzekering dekt namelijk alleen schade die u aanricht bij een derde partij. Doorgaans is zo’n WA autoverzekering uitermate geschikt voor een goedkope studenten auto of een auto waar u waarschijnlijk toch niet al te lang mee gaat rondrijden.

Wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco

Wilt u toch uw auto met een betere dekking verzekeren? Overweeg dan een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco, ofwel WA+ autoverzekering. Dit is niet de goedkoopste optie, maar wel eentje die een stuk beter dekt. Met deze verzekering worden ook situaties zoals brand, storm of schade door de natuur gedekt. Heeft u bijvoorbeeld een jonge tweedehands auto? Dan is deze autoverzekering vaak de beste optie voor u.

All Risk pakket

Wanneer uw auto een hoge waarde heeft of nog erg nieuw is, dan is het aan te raden om voor het All Risk pakket te gaan. Een All Risk verzekering voor de auto is namelijk de meest complete optie. Dit wil zeggen dat u ook bent verzekerd wanneer u zelf schade maakt. Afhankelijk van uw wensen is het uiteraard mogelijk om uw gekozen verzekering uit te breiden met diverse dekkingen. Op deze manier kunt u uw auto All Risk verzekeren op uw eigen voorwaarden. Misschien sluit u wel de goedkoopste autoverzekering All Risk af! Hoe dan ook, wij bij Combi Motors helpen u graag – ook met een autoverzekering afsluiten.

Zakelijke autoverzekering

Behalve uw persoonlijke auto verzekeren, kunt u bij Combi Motors Verzekeringen ook terecht voor het afsluiten van de beste zakelijke autoverzekering. Zo bent u onder andere voor een goedkope zakelijke autoverzekering bij ons aan het juiste adres. Dus wilt u uw auto zakelijk verzekeren? Neem dan telefonisch contact op voor een scherpe offerte. Dit kan tijdens kantooruren op werkdagen via 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl.

Autoverzekering advies nodig?

Combi Motors Verzekeringen maakt het hele proces dat u moet doorlopen om uw auto te verzekeren echt makkelijker. Wij nemen namelijk het monnikenwerk van het vergelijken van de mogelijkheden op premie en voorwaarden voor onze rekening. Op basis van de gegeven informatie gaan we meteen op zoek naar de beste verzekering voor uw voertuig. Vervolgens geven wij een advies zodat u direct de beste autoverzekering kunt afsluiten die bij uw situatie past.

Op den duur gaan wij het mogelijk maken dat u zelf de mogelijkheden vergelijkt. Indien deze tool klaar is, dan kunt u direct online de verzekering voor uw auto afsluiten. Het uren vergelijken van de beschikbare opties om uw auto te verzekeren wordt verleden tijd met Combi Motors!

Zakelijke autoverzekering

Indien u een auto of bestelbus op het bedrijf heeft staan, dan kunt u deze ook zakelijk verzekeren. Ook voor deze zakelijke autoverzekering heeft Combi Motors een aantal zeer geschikte verzekeraars. Om uw bestelbus te verzekeren bijvoorbeeld hebben wij een zeer gunstige premie van Allianz. Het is helaas nog niet mogelijk om deze verzekering online af te sluiten. Hiervoor kunt u ons het beste even bellen, dan zoeken wij dit direct voor u uit. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 17.00 uur te bereiken op 0172-427035.


Gerelateerde artikelen