Auto verzekeren bij Combi Motors

Combi Motors Verzekeringen staat al jarenlang bekend om het aanbod complete en scherp geprijsde motorverzekeringen. Wist u dat wij echter vrijwel alles met een motor erin kunnen verzekeren? Denk bijvoorbeeld aan een trike, een quad en dus ook een auto. Uw auto verzekeren kunt u dus ook bij Combi Motors doen. Een auto mag in Nederland natuurlijk niet onverzekerd de weg op. Daarom staat Combi Motors Verzekeringen voor u klaar om de beste verzekering voor uw voertuig te vinden. Wij halen met andere woorden het vervelende werk om al die verzekeringen met elkaar te vergelijken voor u uit handen. Vervolgens kunt u gelijk online de verzekering afsluiten. U gaat binnen een paar minuten weer de weg op wanneer uw auto verzekerd is bij Combi Motors.

Mogelijkheden auto verzekeren

Om uw auto te verzekeren kunt u een keuze maken uit diverse mogelijkheden. Elke verzekering heeft zo weer zijn eigen voordelen. Wilt u bijvoorbeeld zo min mogelijk betalen iedere maand? Dan heeft u genoeg aan een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Met deze autoverzekering bent u echter wel het minste gedekt. Deze verzekering dekt namelijk alleen schade die u aanricht bij een derde partij. Wilt u uw auto verzekeren met een betere dekking? Overweeg dan een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+). Met deze verzekering worden ook situaties zoals brand, storm of schade door de natuur gedekt. Heeft u bijvoorbeeld een jonge tweedehands auto? Dan is deze autoverzekering de beste optie voor u. Wanneer uw auto een hoge waarde heeft of nog erg nieuw is, dan is het aan te raden om voor het All Risk pakket te gaan. Een auto verzekeren met een All Risk verzekering is namelijk de meest complete optie. Dit wil zeggen dat u ook bent verzekerd wanneer u zelf schade maakt. Afhankelijk van uw wensen is het uiteraard mogelijk om uw gekozen verzekering uit te breiden met diverse dekkingen.

Direct uw auto verzekeren

Combi Motors maakt het hele proces dat u moet doorlopen om uw auto te verzekeren makkelijker. Wij nemen namelijk het monnikenwerk van het vergelijken van de mogelijkheden op premie en voorwaarden voor onze rekening. Op basis van de gegeven informatie gaat Combi Motors Verzekeringen op zoek naar de beste verzekering voor uw voertuig. Vervolgens geven wij een advies.

Wilt u uw auto verzekeren? Neem dan telefonisch contact op voor een scherpe offerte. Dit kan op kantooruren tussen 09.00 en 17.00 via 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl.

Op den duur gaan wij het mogelijk maken dat U zelf de mogelijkheden vergelijkt. Indien deze tool klaar is kunt u direct online de verzekering voor uw auto afsluiten. Het uren vergelijken van de beschikbare opties om uw auto te verzekeren wordt verleden tijd met Combi Motors.


Op de hoogte blijven, schrijf je in voor onze nieuwsbrief!


Gerelateerde artikelen