• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

  • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
  • Onafhankelijk en deskundig
  • Wij verzekeren al meer dan 30 jaar alle motorrijders
  • Van buikschuivers tot choppers
  • Van blèrpijp tot naaimachine
  • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

In Nederland is het verplicht om een voertuig te verzekeren voordat u ermee de weg op mag. Dit geldt voor zowel een nieuwe motor als wanneer u een tweedehandsje heeft gekocht. Door uw motoren te verzekeren bent u namelijk gedekt voor bepaalde schade die u wellicht oploopt of veroorzaakt. Aangezien geen motorrijder hetzelfde is, zijn er verschillende verzekeringen die u kunt afsluiten. De exacte verzekering van uw motor bepaalt u hierdoor geheel zelf. Daarom is het verstandig om uzelf te verdiepen in de vele mogelijkheden van het verzekeren van uw motor voordat u er eentje afsluit. Combi Motors Verzekeringen helpt u graag moeiteloos uw motor verzekeren.

Eenvoudig motorverzekering vergelijken bij Combi Motors Verzekeringen

Na de aanschaf van een nieuwe of tweedehands motor wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de weg op gaan. Echter voordat u dit kunt doen, moet u uw nieuwe motor verzekeren. Hiervoor maakt u een keuze uit de drie gangbare motorverzekeringen. Zo kunt u kiezen voor een wettelijke aansprakelijkheid (WA), een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) of een All Risk verzekering. Maar dan bent u er eigenlijk nog niet. Afhankelijk van de motor of motoren die u wilt verzekeren, kunnen de exacte kosten per verzekering weer variëren. Om het afsluiten van een verzekering voor uw motor eenvoudiger te maken, helpt Combi Motors Verzekeringen u graag met passende motorverzekeringen vergelijken. Wij zijn namelijk zelf motorrijders of liefhebbers. Daarom begrijpen we als geen ander dat u alles snel geregeld wilt hebben als het gaat om motoren verzekeren.

Direct uw motor online verzekeren of uw nieuwe motorverzekering berekenen? Start hieronder met verzekeren.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Vrijblijvend en onafhankelijk advies motoren verzekeren

Vergelijk motorverzekeringen simpel en eenvoudig bij Combi Motors Verzekeringen.  Wij vergelijken onafhankelijk alle beschikbare motorverzekeringen binnen een paar minuten voor u. Daarvoor hoeft u enkel wat gegevens in te vullen. Op deze manier kunnen wij voor u de beste motorverzekering berekenen zodat u de beste opties heeft om uw motor te verzekeren. Zoals u wellicht weet beginnen deze verzekeringen bij een basispremie en kunnen ze oplopen tot All Risk premies. Wanneer u voor de goedkoopste optie gaat, dan is uw motor minimaal verzekerd. Dit is niet altijd de beste optie, maar deze verzekering heeft zijn voor- en nadelen. Om te bepalen welke motorverzekering het beste bij u past, kijkt Combi Motors Verzekeringen naar wat voor motorrijder u bent, wat uw motor waard is en nog veel meer zaken. Op basis daarvan geven wij vrijblijvend advies. Wij beantwoorden bijvoorbeeld vragen zoals: “Moet ik mijn motor All Risk verzekeren of is dat niet nodig?” of “Wat is de goedkoopste motorverzekering die aansluit bij mijn wensen?”. Hoe u vervolgens uw motoren gaat verzekeren, is geheel aan u. Zo is het mogelijk om een motorverzekering te selecteren, een offerte te maken of gelijk een verzekering af te sluiten.

Hoe moet ik mijn motor verzekeren?

Voor elke soort motor is een uitstekende motorverzekering te vinden via ons. Of u nou in het bezit bent van een motor, trike, quad, scooter. Maar ook een auto verzekeren of zelfs een old timer. Het is allemaal geen enkel probleem bij Combi Motors Verzekeringen! Kortom, wij kunnen vrijwel alle verzekeringspremies voor u vergelijken. Of het nu gaat om een All Risk motorverzekering of WA verzekering motor vergelijken, wij nemen het voor u uit handen en levert onafhankelijk advies. Op deze manier kunt u in een mum van tijd de weg op! Zo krijgen wij regelmatig de vraag wanneer een All Risk verzekering een goed idee is. Een motorverzekering All Risk kost namelijk wel aanzienlijk meer dan een basispremie. Toch zijn er genoeg situaties te noemen waarbij een All Risk verzekering de beste optie is. Denk bijvoorbeeld aan hoe oud de motor in kwestie is. Wij kunnen gemakkelijk voor u alle beschikbare oldtimer motorverzekering vergelijken.

Weet u niet zeker wanneer All Risk verzekeren het beste is voor uw motor? Wilt u graag wat hulp om uw motoren te verzekeren precies zoals u wil? In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen via 0172-427035.

Wat kost een motor verzekeren?

De kosten voor het verzekeren van een motor, wordt de verzekeringspremie genoemd. Deze wordt altijd weergegeven inclusief 21% assurantiebelasting. De kosten om een motor te verzekeren hangen van een aantal factoren af, allereerst de motor zelf; er wordt gekeken naar het type motor, het gewicht, het vermogen en het bouwjaar. Daarnaast wordt de premie bepaald op basis van uw profiel; uw woonplaats, uw leeftijd en het aantal schadevrije jaren wat u heeft opgebouwd. En als laatste wordt er gekeken naar het gebruik van de motor. Rijdt u veel of juist weinig en rijdt u in de winter door of zet u de motor stil? De combinatie van deze factoren leveren de verzekeringspremie op die u moet betalen om uw motor te verzekeren.

Auto en motor verzekeren

Wilt u uw auto en motor verzekeren? Dan is een combinatiepakket de goedkoopste en best passende oplossing. Neem contact op via onderstaande knop om vrijblijvend onafhankelijk advies te ontvangen van een verzekeringsadviseur.

Uw motor zakelijk verzekeren?

Het is eenvoudig om uw motor zakelijk te verzekeren. U betaalt immers geen bijtelling over het zakelijk rijden van de motor. Daarnaast kunt u vaak de BTW over de aanschaf van de motor nog verrekenen, ook levert dit veelal een iets lagere verzekeringspremie op. Dit komt doordat alles exclusief BTW wordt berekend. Uw motor zakelijk verzekeren kan eenvoudig en snel via Combi Motors.