fbpx

In Nederland is het verplicht om een voertuig te verzekeren voordat u ermee de weg op mag. Dit geldt zowel wanneer u een nieuwe motor koopt of wanneer u een tweedehandsje scoort. Door uw motoren te verzekeren bent u namelijk gedekt voor bepaalde schade die u wellicht oploopt of veroorzaakt. Aangezien geen motorrijder of motor hetzelfde is, zijn er verschillende verzekeringen beschikbaar die u kunt afsluiten. De exacte verzekering van uw motor bepaalt u hierdoor geheel zelf. Daarom is het verstandig om de mogelijke motorverzekeringen te vergelijken voordat u deze afsluit. Combi Motors Verzekeringen helpt u graag moeiteloos uw motoren te verzekeren.

Bereken vrijblijvend uw verzekeringspremie Vergelijk binnen 1 minuut 12 verzekeraars!

Eenvoudig uw motor verzekeren

Na de aanschaf van een nieuwe of tweedehands motor wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de weg op gaan. Voordat u dit echter kunt doen, moet u de nieuwe motor verzekeren. Hiervoor moet u een keuze maken uit de drie gangbare motorverzekeringen. Zo kunt u kiezen voor een wettelijke aansprakelijkheid (WA), een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) of een All Risk verzekering. Dan bent u er eigenlijk nog niet. Afhankelijk van de motor of motoren die u wilt verzekeren, kunnen de exacte kosten per verzekering weer variëren. Om het afsluiten van een verzekering voor uw motor eenvoudiger te maken, helpt Combi Motors Verzekeringen u graag. Wij zijn zelf motorrijders of liefhebbers. Daarom begrijpen we als geen ander dat u alles snel geregeld wilt hebben als het gaat om motoren verzekeren.

Vrijblijvend advies motoren verzekeren

Wij van Combi Motors Verzekeringen vergelijken alle beschikbare motorverzekeringen voor u. Daarvoor hoeft u enkel wat gegevens in te vullen. Op die manier kunnen wij de beste opties om uw motoren te verzekeren weergeven. Zoals u wellicht weet lopen de verzekeringen op van een basispremie tot een All Risk premie. Wanneer u voor de goedkoopste optie gaat, dan zijn uw motoren minimaal verzekerd. Dat heeft zo z’n voor- en nadelen. Daarom kijkt Combi Motors Verzekeringen naar wat voor motorrijder u bent, wat uw motor waard is en nog veel meer zaken. Op basis daarvan geven wij u vrijblijvend advies. Hoe u vervolgens uw motoren gaat verzekeren, is geheel aan u. Zo is het mogelijk om een motorverzekering te selecteren, een offerte te maken en gelijk af te sluiten.

Wanneer All Risk verzekeren?

Voor elke soort motor is een uitstekende motorverzekering te vinden. Of u nou in het bezit bent van een motor, trike, quad, scooter, auto of zelfs een old timer. Het is allemaal geen enkel probleem bij Combi Motors Verzekeringen! Wij vergelijken alle premies voor u zodat u binnen een mum van tijd uw motoren kan verzekeren. Zo krijgen wij regelmatig de vraag wanneer All Risk verzekering een goed idee is. Een All Risk verzekering kost namelijk wel aanzienlijk meer dan een basispremie. Toch zijn er genoeg situaties te noemen waarbij een All Risk verzekering de beste optie is. Denk bijvoorbeeld aan hoe oud de motor in kwestie is. Weet u niet zeker wanneer All Risk verzekeren het beste is voor uw motor? Wilt u graag wat hulp om uw motoren te verzekeren? In dat geval kunt u telefonisch contact opnemen via 0172-427035.


Gerelateerde artikelen