Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield motorverzekering

Royal Enfield verzekeren bij Combi Motors

Voor elk merk en ieder type motor kunt u de meest geschikte verzekering vinden, indien u weet waar u op moet letten tijdens het vergelijken. Bent u in het bezit een stoere Royal Enfield Interceptor of Royal Enfield Bullet? Dan wilt u waarschijnlijk liever al uw kostbare tijd op een andere manier spenderen dan verzekeringsmogelijkheden vergelijken. Bijvoorbeeld door lekker rond te rijden op uw voertuig en de wind in het gezicht te voelen. Het is echter in Nederland wettelijk verplicht om eerst uw motor te verzekeren. Anders mag u de weg namelijk niet op. Het uitzoeken van een geschikte Royal Enfield verzekering is hierdoor noodzakelijk. Gelukkig hoeft u niet alles zelf uit te vogelen. Een Royal Enfield motor verzekeren doet u via Combi Motors Verzekeringen direct en zorgeloos online! Wij controleren de beschikbare verzekeringen op de premie en voorwaarden. Vervolgens komen wij met een advies waarmee u vervolgens uw Royal Enfield kunt verzekeren. Bent u benieuwd welke motorverzekering het beste bij u en uw motor past? Combi Motors zoekt het graag voor u uit!

 

Model WA Beperkt Casco WA Volledig Casco
Royal Enfield Bullet 500 (2015) €7,33 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Thunderbird 500 (2017) €7,93 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Bullet 500 (2020) €7,90 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Himalayan (2020) €7,72 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Continental GT 650 (2020) €8,11 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Interceptor 650 (2020) €8,23 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Classic 500 (2021) €7,79 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Meteor 350 (2021) €7,45 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Scram 411 (2022) €7,73 per maand €12,54 per maand
Royal Enfield Classic 350 (2022) €7,48 per maand €12,54 per maand
Vanaf premies bij het volgende profiel: 45 jaar; woonachtig in Drenthe, 13 schadevrije jaren, Winterstop toegepast, minimale kilometers, geen aanvullende verzekeringen. (Laatste update 9-2023)

Oudste motorfietsmerk dat nog steeds produceert

Tegenwoordig is er voor iedereen wat wils als we het hebben over de verschillende motorfietsen en scooters. Elke motorliefhebber kijkt weer naar andere aspecten en eigenschappen tijdens het uitzoeken van een nieuw voertuig. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een motor met een moderne look of wilt u liever een onderscheidende klassieker? De historie van het motorfietsmerk of het land van herkomst kan ook een doorslaggevende factor zijn. Wanneer u op al deze genoemde aspecten let, dan is uw oog wellicht gevallen op een Britse Royal Enfield motor.

Dit merk heeft ten eerste een rijke historie. Al sinds 1901 maken ze motorfietsen. Hierdoor is Royal Enfield het oudste motorfietsmerk dat continu in productie is. Ten tweede staan hun motors bekend om het uniek modern en tegelijkertijd klassieke ontwerp. Als u in het bezit bent van zo’n uitstekende motor, dan begrijpen wij als geen ander dat u daar best zuinig én trots op bent. Zoekt u daarom ook de beste Royal Enfield verzekering voor uw specifieke model? Combi Motors Verzekeringen heeft zelf enkel motorliefhebbers en -rijders in dienst. Hierdoor staan we altijd voor u klaar om u te helpen. Uw Royal Enfield verzekeren verloopt nergens zo snel en soepel als bij Combi Motors!

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Royal Enfield verzekeren door te kiezen

Er zijn diverse specificaties waar uw ideale motorverzekering aan moet voldoen. Heeft u bijvoorbeeld een Royal Enfield Interceptor 650 ABS of een Classic 500? Dan doet u er vanzelfsprekend alles aan om schade te voorkomen. Desondanks zit een ongelukje nog steeds in een klein hoekje. Als dat gebeurt, dan wilt u natuurlijk wel optimaal verzekerd zijn om de schade te dekken. Dat is één van de vele keuzes die u moet maken. Naast de standaard varianten voor een motorverzekering (WA, WA+ of All Risk), zijn er namelijk nog aanvullende dekkingen die u kunt afsluiten. Vindt u het door al deze mogelijkheden lastig om uw Royal Enfield te verzekeren? Combi Motors is er dan voor u! Een Royal Enfield verzekeren precies zoals u dat wilt is bij ons binnen een mum van tijd geregeld.

Direct uw Royal Enfield online verzekeren

Combi Motors Verzekeringen maak het selecteren van een geschikte verzekering voor uw motor gemakkelijk dankzij onze online vergelijker. Wanneer u een nieuw voertuig wilt verzekeren, dan hoeft u enkel deze tool in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan het kenteken van uw motor en wat aanvullende gegevens. Op basis van die informatie kan Combi Motors alle beschikbare verzekeringen met elkaar vergelijken op premie en voorwaarden in combinatie met uw situatie. Ten slotte krijgt u het resultaat van onze zoektocht en vergelijking te zien. Wanneer u het daarmee eens bent, dan kunt u direct online uw Royal Enfield verzekeren. Zit u echter met een prangende vraag waar u eerst antwoord op wilt? Neem dan gerust contact met ons op. Geef bijvoorbeeld een belletje naar 0172 – 427035. Combi Motors Verzekeringen staat klaar om u persoonlijk te helpen. Samen zorgen we er immers voor dat uw Royal Enfield optimaal verzekerd is!

Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield Bullet 500
Royal Enfield Bullet 500
Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield Continental GT
Royal Enfield Continental GT
HNTR 350
Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield Classic 500
Royal Enfield Classic 500
Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield Interceptor
Royal Enfield Interceptor
Scram 411
Royal Enfield verzekeren, Royal Enfield Himalayan
Royal Enfield Himalayan


Royal Enfield Super Meteor 650