Aprilia, aprilia verzekeren

Aprilia verzekeren bij Combi Motors

Geen motorfiets of motorrijder is exact hetzelfde. Gelukkig is er wel voor iedere motor een geschikte verzekering te vinden. Het kan alleen wat tijd kosten wanneer u zelf de beste motorverzekering wilt afsluiten. Combi Motors Verzekeringen kan u hierbij helpen. Heeft u bijvoorbeeld een Aprilia RSV Mille of een Aprilia Caponord? Dan wilt u vanzelfsprekend de beste mogelijkheid vinden als u uw Aprilia motor gaat verzekeren. Omdat het in Nederland verplicht is om motoren te verzekeren, kunt u bij ons eenvoudig online uw Aprilia verzekeren. Zo hoeft u enkel het kenteken en aanvullende informatie achter te laten. Vervolgens gaan wij de beschikbare motorverzekeringen vergelijken. Daarbij kijken wij voornamelijk naar de voorwaarden en de premie zelf. Dus heeft u een Aprilia om te verzekeren? Met Combi Motors Verzekeringen is uw Aprilia verzekering direct online geregeld.

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Aprilia te verzekeren. Hieronder een aantal voorbeeldpremies voor diverse Aprilia modellen. Dit zijn de vanaf-premies om uw motor Beperkt Casco of all risk (Volledig Casco) te verzekeren:

ModelBeperkt cascoVolledig casco
Aprilia Caponord (2006)€7,10 per maand€20,58 per maand
Aprilia Pegaso (2007)€6,50 per maand€14,37 per maand
Aprilia RSV1000R (2008)€7,71 per maand€23,57 per maand
Aprilia Dorsoduro (2012)€7,53 per maand€13,13 per maand
Aprilia Dorsoduro 900 (2018)€9,30 per maand€13,60 per maand
Aprilia RS 660 (2021)€8,45 per maand€17,96 per maand
Aprilia Tuono V4 (2022)€9,32 per maand€41,84 per maand
Vanaf premies bij het volgende profiel: 45 jaar; woonachtig in Drenthe, 13 schadevrije jaren, Winterstop toegepast, minimale kilometers, geen aanvullende verzekeringen (Laatste update 8-2023)

Rijwielfabriek van origine

Kort na de Tweede Wereldoorlog richtte Cavaliere Alberto Beggio een rijwielfabriek op in Italië. Vanuit dat kleine fabriekje zou uiteindelijk het bekende motorfiets merk Aprilia ontstaan. Toen de zoon van Beggio namelijk de zaak overnam in 1968 lag de focus op het bouwen van motorfietsen. Ondanks dat Aprilia van origine zo’n relatief klein bedrijf is, kent het merk indrukwekkende successen in de motorsportwereld. Daarom heeft iedere motorfanaat wel eens gehoord van ‘Aprilia’. Bent u toevallig in het bezit van zo’n Italiaans voertuig of gaat u wellicht een Aprilia motor kopen in de nabije toekomst? Dan wilt u uiteraard uw Aprilia verzekeren met een uitstekende motorverzekering. Het vinden van de beste Aprilia motorverzekering kunt u geheel overdragen aan ons, Combi Motors Verzekeringen. Als fanatieke motorliefhebbers en motorrijders begrijpen wij uw passie als geen ander. Daarom streven wij er altijd naar om de beste optie te vinden om uw Aprilia optimaal en passend te verzekeren.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Aprilia verzekeren en de mogelijkheden

Wanneer u in het bezit bent van een specifiek merk motor, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk lekker rijden. Uren besteden aan het uitzoeken van de beste Aprilia motorverzekering doet u vanzelfsprekend liever niet. Toch moet u weldegelijk uw Aprilia verzekeren. Anders mag u namelijk niet eens de weg op. Omdat iedereen anders is (ook motoren en motorrijders), zijn er diverse mogelijkheden om uw Aprilia te verzekeren. Zo sluit u dankzij het diverse aanbod gegarandeerd de beste Aprilia verzekering af bij Combi Motors. Heeft u bijvoorbeeld meer dan genoeg aan een basisverzekering voor uw motor? Dan kunt u een wettelijke aansprakelijkheid (WA) overwegen voor uw Aprilia. Indien u liever wat meer dekking wilt van de motorverzekering, kunt u een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) afsluiten. Wilt u uw Aprilia verzekeren met maximale dekking? Dan is er altijd nog de All Risk verzekering. Bovendien kunt u bij een aantal verzekeraars uw Aprilia verzekeren compleet met diverse dekkingen als aanvulling op de gekozen verzekering.

Zorgeloos online uw Aprilia verzekeren

Zoals u ziet kan het uitzoeken en afsluiten van de beste Aprilia motorverzekering een behoorlijk taak zijn. Gelukkig kunnen wij bij Combi Motors Verzekeringen u hierbij helpen. Bij ons is uw geliefde motorfiets namelijk binnen een mum van tijd zorgeloos online verzekerd. U moet enkel eerst het kenteken van uw Aprilia invullen in de vergelijker. Vervolgens gaan wij aan de slag om de beste Aprilia motorverzekering te vinden voor u en uw motor. Om te garanderen dat wij een weloverwogen advies geven, vergelijken wij maar liefst 140 beschikbare verzekeringsmogelijkheden. Daarna kunt u direct via ons uw Aprilia verzekeren. Dus wilt u zo snel mogelijk de weg op kunnen gaan met uw voertuig? Ga dan direct uw geliefde Aprilia verzekeren bij ons!

Komt u er zelf niet uit? Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw Aprilia te verzekeren? Neem dan gelijk telefonisch contact met ons op via 0172 – 427035. Bij Combi Motors is het geen probleem om uw Aprilia verzekering direct online of telefonisch te regelen.

Aprilia RSV 4 Factory
Aprilia RSV 4 Factory
Aprilia Tuono V4 1100 RR
Aprilia Tuono V4 1100 RR
Aprilia RS 125 GP Replica
Aprilia RS 125 GP Replica
Aprilia RSV 1000R
Aprilia RSV 1000R
Aprilia RS 660
Aprilia RS660
Aprilia Tuareg 660
Aprilia RS457
Aprilia RSV 4 RR
Aprilia RSV 4 RR
Aprilia Tuono 125
Aprilia Tuono 125
Aprilia Moto 6.5
Aprilia Moto 6.5
Aprilia Caponord
Aprilia Caponord
Aprilia Dorsoduro 900
Aprilia Dorsoduro 900
Aprilia RS V4
Aprilia Tuono 1100 Factory
Aprilia Tuono 1100 Factory
Aprilia RS 125
Aprilia RS 125
Aprilia Pegaso 600
Aprilia Pegaso 600
Aprilia Tuono 1000
Aprilia Tuono 1000
Aprillia Shiver 900
Aprilia Shiver 900
Aprilia Tuono V4X
Aprilia Tuono V4X


Aprilia Tuono 660