De zakelijke motorverzekering van Combi Motors

Ook voor het verzekeren van bedrijfsmotoren zit u bij Combi Motors goed. Kies voor onze zakelijke motorverzekering, zodat u of uw personeel met een gerust hart de weg op kunt sturen. Door uw bedrijfsmotoren te verzekeren bent u in ieder geval gedekt voor de veroorzaakte schade, en afhankelijk van de verzekering, ook voor de schade die u zelf oploopt. Verdiep u in de mogelijkheden van de verschillende verzekeringen en kies de juiste zakelijke motorverzekering die past bij uw bedrijf. Natuurlijk brengt zo’n zakelijke verzekering financiële voordelen met zich mee. Zo hoeft u geen btw te betalen en vallen de kosten een stuk lager uit. Dit kan al indien u een eenmanszaak heeft, maar natuurlijk ook bij een besloten vennootschap of maatschap. U kunt de premie voor het zakelijk verzekeren van uw motorfiets gewoon via de vergelijkingsmodule berekenen. Vink daarbij aan dat uw motor exclusief BTW wilt verzekeren, de module herkent dan dat u de motor zakelijk wilt verzekeren.

Mogelijkheden voor uw zakelijke motorverzekering

Het afsluiten van een verzekering voor een bedrijfsvoertuig werkt niet anders dan het verzekeren van een particulier voertuig. Toch kiezen steeds meer ondernemers ervoor om hun motor zakelijk te verzekeren om te profiteren van een goedkopere premie. Ook bij het afsluiten van een zakelijke motorverzekering dient u een keuze te maken uit onze vier verschillende motorverzekeringen. Wilt u een zo goedkoop mogelijke zakelijke motor verzekering? Dan is een WA verzekering de beste keuze voor u. Met deze motorverzekering bent u wel het minste gedekt. Een zakelijke WA verzekering dekt namelijk alleen de schade die wordt aangericht bij de andere partij. Deze dekking kan worden uitgebreid met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering + beperkt casco (WA+ verzekering). In dit geval bent u ook verzekerd voor schade door storm, brand en diefstal. Als de zakelijke motor nog gloednieuw is dan raden wij aan om een All Risk verzekering te overwegen. Door een zakelijke motor All Risk te verzekeren loopt u geen risico, want ook schade bij eigen toedoen en vandalisme wordt hier gedekt. Heeft u uw wagenpark buiten geparkeerd en is de kans op diefstal daardoor groter? Wij adviseren dan om te kiezen voor een All Risk + verzekering waarbij u de eerste 3 jaar de gehele aankoopwaarde van het voertuig terug krijgt bij een schadeclaim.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

No-claim korting, hoe werkt dat?

Voor ieder schadevrije jaar stijgt u een trapje op de bonus malus ladder en dat wordt beloont met een no-claimkorting. Wanneer u wel schade oploopt en een claim aanvraagt bij uw zakelijke motorverzekeraar dan verliest u een aantal van deze jaren. Voorheen was dit per verzekeraar verschillend. Met de ingang van een nieuwe wet uit 2016 geldt voor iedere verzekering hetzelfde. Per schadeclaim gaan er 5 schadevrije jaren verloren. Het voordeel hiervan is dat de maandelijkse premie kosten niet direct wijzigen.

Zakelijke motorverzekering

Zakelijke motorverzekering vergelijken

Het verzekeren van uw zakelijke motor behoort vast niet tot een van de primaire processen. U wilt wel de beste zakelijke verzekering kiezen, maar het liefst bent u er zo min mogelijk tijd aan kwijt. Met de CombiMotors verzekeringen vergelijker worden meer dan 140 motorverzekeringen op een rijtje gezet. Aan de hand van uw gegevens zoals het kenteken, aantal schadevrije jaren en adresgegevens kunt u in een oogopslag alle belangrijke zaken per verzekeraar inzien. Denk hierbij aan het eigen risico, maandelijkse premie en hoeveel premie kosten u kwijt bent op jaarbasis. Vervolgens worden alle belangrijke voor- en nadelen per verzekering voor u opgesomd. Het enige wat u nog hoeft te doen is de juiste zakelijke motorverzekering uitkiezen. Heeft u de beste verzekering gevonden? Dan kunt u bij de verzekeraar een offerte aanvragen om vervolgens de motoren van de zaak te verzekeren.

Heeft u verder nog vragen?

Als u er online toch niet helemaal uitkomt, neem dan gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0172 – 427 035 of stuur een mailtje naar info@combimotors.nl. Heeft u een snelle vraag? App jouw vraag naar ons mobiele nummer: 06 – 53 20 69 75. Wij staan u graag te woord zodat u straks de weg op kan met de beste zakelijke motorverzekering.

Misschien bestaat uw wagenpark nog uit veel meer voertuigen dan alleen motoren. Neem dan ook eens een kijkje bij onze autoverzekeringen of scooterverzekeringen.


Gerelateerde artikelen