Piaggio verzekeren, Piaggio motorscooter verzekeren

Piaggio verzekeren bij Combi Motors

Voor ieder merk of type motor vindt u de beste motorverzekering bij Combi Motors Verzekeringen. Wij streven er als motorliefhebbers naar om voor u een verzekering te vinden die zowel bij uw rijgedrag als bij uw voertuig past. Heeft u bijvoorbeeld een Piaggio MP3? Dan moet u deze uiteraard verzekeren. In Nederland is het immers verplicht om alle motoren te verzekeren. Een Piaggio verzekeren doet u dan ook moeiteloos en gelijk online bij Combi Motors. U hoeft enkel uw gegevens en kenteken in te vullen. Vervolgens vergelijken wij alle beschikbare verzekeringsmogelijkheden voor uw Piaggio motor. Daarbij letten we voornamelijk op de premie en de voorwaarden. Dus moet u uw Piaggio MP3, Piaggio Beverly of Piaggio APE nog verzekeren? Samen met Combi Motors Verzekeringen is uw Piaggio verzekering binnen een mum van tijd geregeld!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van een Piaggio MP3, hebben wij hieronder een voorbeeldpremie voor u berekend.

ModelWAWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Piaggio 350 LT MP3 Sport (2019)€4,02 per maand€8,17 per maand€24,33 per maand
Piaggio 125 Liberty (2021)€1,74 per maand€5,16 per maand€7,82 per maand
Piaggio 400 Beverly Hpe (2021)€2,18 per maand€7,21 per maand€15,51 per maand
Piaggio 125 Medley (2022)€1,74 per maand€5,52 per maand€10,96 per maand
Piaggio 500 MP3 Sport Adventure (2022)€4,14 per maand€11,08 per maand€32,48 per maand
Let op: in dit voorbeeld is gerekend met een persoon van 45 jaar, 13 schadevrije jaren, woonachtig in Drenthe. Indien u jonger bent, minder schade vrije jaren heeft en/of woonachtig bent in een stedelijk gebied kan deze premie hoger liggen. (Laatste update 6-2022)
Piaggio verzekeren

Wereldwijd bekende scooter

Ieder motormerk moet ergens beginnen met het creëren van hun eerste motor of scooter. Piaggio is een groot Italiaans merk dat sinds de achttiende eeuw voertuigen maakt. Pas in 1946 werd de eerste scooter van Piaggio op de markt gebracht. Die scooter is zelfs vandaag de dag nog wereldwijd bekend. We hebben het namelijk over de Vespa. Na het immens grote succes van de Vespa besloot het bedrijf in 1964 op te splitsen. Enrique Piaggio ging zich vanaf dat moment volledig focussen op het ontwikkelen van motoren, bromfietsen en scooters. Hierdoor hebben we tegenwoordig allerlei gave Piaggio motoren om uit te kiezen. Bezit u zo’n prachtig voertuig? Of bent u zeer binnenkort de trotse eigenaar van een Piaggio motor? Dan wilt u vanzelfsprekend uw Piaggio verzekeren op beste manier. Dat is geen probleem bij ons! Combi Motors Verzekeringen bestaat uit motorrijders en liefhebbers. Daarom helpen wij u maar al te graag met uw Piaggio verzekeren.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Piaggio verzekeren en de mogelijkheden

Wanneer u in het bezit bent van een Piaggio motor, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk heerlijk rondrijden. Voordat u echter de weg op kunt, moet u eerst uw Piaggio verzekeren. Er zijn diverse premies waar u een keuze uit moet maken voor uw Piaggio verzekering. Dat kan een hele klus zijn. Aangezien niet iedere motorrijder hetzelfde is, zijn er namelijk genoeg mogelijkheden om uw Piaggio te verzekeren. Wilt u bijvoorbeeld alleen minimale verzekering voor uw motor? Dan is een wettelijke aansprakelijkheid (WA) voor u een goede optie. Wilt u echter beter gedekt zijn bij schade? In dat geval is een wettelijk aansprakelijk met beperkte casco (WA+) of een All Risk verzekering een beter alternatief. Bovendien kunt u de meeste motorverzekeringen weer uitbreiden met aanvullende dekkingen. Kortom, het is best wat puzzelwerk om de beste motorverzekering voor uw motor te vinden. Gelukkig kan Combi Motors Verzekeringen u helpen uw Piaggio te verzekeren.

Piaggio verzekeren, Piaggio Beverly verzekeren

Direct online uw Piaggio verzekeren

Combi Motors staat klaar om het regelen van uw motorverzekering een stuk eenvoudiger te maken. Een Piaggio verzekeren kan bij ons al met een paar klikken van de muis geregeld zijn. U hoeft alleen het kenteken van het voertuig in te vullen in de vergelijker samen met aanvullende informatie. Vervolgens gaan wij aan de slag met het vergelijken van beschikbare motorverzekeringen. Ten slotte kunt u gelijk online uw Piaggio verzekeren. Er is echter wel een uitzondering op de regel. Wilt u een Piaggio MP3 verzekeren? Dan is het goed om te weten dat er twee types zijn van de bekende MP3 Piaggio. De ene kunt u met een motorrijbewijs besturen en voor de ander heeft u alleen een autorijbewijs nodig. Hierbij is het eerste type Piaggio MP3 formeel gezien een motor en de tweede een auto. Het eerste type Piaggio kunt u eenvoudig online verzekeren. Voor de tweede type kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Vervolgens kan Combi Motors ook die Piaggio MP3 verzekeren.


Gerelateerde artikelen