Verzekeren bij Unigarant

Unigarant motorverzekering

Combi Motors Verzekeringen heeft diverse aanbieders van motorverzekeringen. Hierdoor is het mogelijk dat wij op basis van uw voorkeuren en gegevens de beste optie voor u vinden. Dus heeft u onlangs een motor gekocht en wilt u zo snel mogelijk uw motor verzekeren? Combi Motors staat voor u klaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een motorverzekering via ons af te sluiten bij Unigarant. Als financieel dienstverlener identificeert Unigarant zich als een schadespecialist. Hierdoor is het voor ons als tussenpersoon eenvoudig om schade via Unigarant te verhalen. Bent u inmiddels benieuwd of een Unigarant motorverzekering iets voor u is? Bereken dan direct uw premie bij Combi Motors Verzekeringen!

De voordelen van het verzekeren van uw motor bij Unigarant:

  • Geen alarmverplichting
  • No claim korting tot wel 80%
  • Vanaf Beperkt Casco is tot €1.000,- aan helm en kleding meeverzekerd
  • Dit geldt ook voor €500,- aan accessoires

Waar u op moet letten bij het verzekeren bij Unigarant:

  • Pechhulp is niet standaard meeverzekerd. Wilt u dit wel meeverzekeren? Bel ons dan gerust, dan maken wij dit voor u in orde.
  • De polis is niet dagelijks opzegbaar. 
  • Indien u kiest voor een winterstop; dan mag u helemaal niet rijden met de motor. 

Verzekeringsmaatschappij van de ANWB

Wanneer u op het punt staat een Unigarant motorverzekering af te sluiten, dan is het handig om het een en ander te weten over deze partij. Wist u namelijk dat Unigarant dé verzekeringsmaatschappij is van de ANWB? Dit wil zeggen dat dit bedrijf nauw samenwerkt met de ANWB. Dat merkt u op allerlei manieren wanneer u bij deze partij een motorverzekering heeft afgesloten. Zo vindt u onder andere de ANWB services terug in het pakket van de verzekeringen. Daarnaast streeft deze verzekeringsmaatschappij ernaar om de beste hulp en service te geven aan alle klanten. Dat is natuurlijk wel zo prettig wanneer u met vragen zit of indien u er zelf niet uit komt. Uiteraard heeft deze partij een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ten slotte doet Unigarant aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat houdt in dat het bedrijf alles op alles zet om bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.

Unigarant motorverzekering online afsluiten

Dus bent u in het bezit van een uitstekende motor en komt deze verzekeringsmaatschappij bij u uit de vergelijker als de beste optie? Dan kunt u bij Combi Motors direct online uw motorverzekering afsluiten bij Unigarant. Hierdoor kunt u gelijk met uw motor op de weg op. Wanneer uw voertuig goed verzekerd is, kunt u overal en altijd geheel zorgeloos rondrijden. Bovendien bieden de diverse verzekeraars altijd wat interessante voordelen aan als u een motorverzekering afsluit. Hierdoor past de ene motorverzekering net wat beter bij u dan de ander. Daarnaast kan het zelfs voordeliger zijn om al uw voertuigen bij dezelfde verzekeringsmaatschappij te verzekeren. Wist u bijvoorbeeld dat u bij Unigarant ook terecht kunt voor uw auto, uw woning of uw reisverzekering? Als u graag een extra zakcentje wilt besparen, dan is het aan te raden om u wat meer in te lezen in dit onderwerp. Voor uw Unigarant motorverzekering kunt u in ieder geval direct bij Combi Motors terecht!