• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Daarom CombiMotors

  • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
  • Onafhankelijk en deskundig
  • Wij verzekeren al meer dan 25 jaar alle motorrijders
  • Van buikschuivers tot choppers
  • Van blèrpijp tot naaimachine
  • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Wij vergelijken voor u de volgende verzekaars

Wanneer u een motor heeft gekocht en u deze wilt verzekeren, dan wilt u er uiteraard zeker van zijn dat u de beste motorverzekering afsluit. In dat geval bent u bij Combi Motor Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zijn al 25 jaar specialist in motorverzekeringen vergelijken. Zo verzamelen wij alle mogelijke verzekeringen voor u. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen, is de beste optie te selecteren uit de motorverzekeringen vergelijking. Zoals u ziet hoeft een verzekering vergelijken met andere verzekeringen niet onnodig veel moeite te kosten. Met ons bespaart u binnen een paar minuten al aanzienlijk in uw portemonnee door een motorfiets verzekering te vergelijken voordat u deze afsluit.

De verzekering van uw motor berekenen

Door onze specialisatie en jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen alleen complete en scherp geprijsde verzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen direct online voor u, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Voordat we de beschikbare verzekeringen kunnen vergelijken, hebben wij eerst bepaalde gegevens van u nodig. Denk hierbij aan uw kenteken, het aantal schadevrije jaren en wat de dagwaarde van uw motor is. Op basis van dit soort gegevens kunnen wij uw ideale motorverzekering berekenen. Vervolgens vergelijken wij namelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op de premie en de bijbehorende voorwaarden.

Onafhankelijk motorverzekering vergelijken

Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Bovendien zijn we zelf motorrijders en liefhebbers. Daarom gaan wij altijd zeer deskundig aan het werk wanneer wij voor u verzekeringen vergelijken. Zo heeft Combi Motors Verzekeringen voor al meer dan 25 jaar allerlei soorten motorrijders geholpen. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons goed zit wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld de goedkoopste motorverzekering of de beste premie. Wij brengen de complete verzekeringskosten duidelijk voor u in kaart. Vervolgens kunt u zelf de de resultaten vergelijken. Uiteraard bent u bij Combi Motors Verzekeringen nergens aan gebonden. Wij geven geheel vrijblijvend advies.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Hoe kies ik de beste motorverzekering?

Weet u niet waar u moet beginnen met het kiezen van de beste verzekering voor uw motor? Wij helpen u een eindje op weg. U kunt kiezen voor de goedkoopste motorverzekering, maar misschien dekt dit niet alles wat u zou wensen. Kijk daarom als eerst naar de dekking. Wilt u alleen WA verzekeringen vergelijken? Of gaat u voor een All Risk verzekering? Vervolgens wilt u natuurlijk ook de premies van de mogelijke motorverzekering vergelijken. Hoe hoger de premie, hoe lager het eigen risico. Het is overigens ook belangrijk om het eigen risico van de motorverzekering te overwegen wanneer u op het punt staat uw motor te verzekeren.  Andere belangrijke factoren zijn de dagwaarde van de motor en het risico als het voertuig gestolen wordt.

Motorverzekering online afsluiten

Nadat Combi Motors Verzekeringen de beste opties heeft verzameld voor u, kunt u de beste selecteren op basis van de eerdergenoemde punten. Heeft u elke verzekering voor uw motor vergeleken en springt er eentje in het oog? Dan is het mogelijk om gelijk een offerte te maken en de verzekering af te sluiten. Een motorverzekering online afsluiten is bij Combi Motors Verzekeringen een fluitje van een cent. Kortom, uw motor online verzekeren is met ons echt zo geregeld. Hierdoor kunt u gelijk lekker rondrijden op uw verzekerde motor. Dus wilt u allerlei verzekeringen vergelijken voordat u deze afsluit? Komt u er wellicht zelf niet uit? Wij staan voor u klaar! Schroomt u dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0172-427035.

Motor zakelijk verzekeren?

Heeft u een eenmanszaak of een eigen bedrijf? Dan is het heel logisch dat u uw motor zakelijk wilt verzekeren. U betaalt namelijk geen bijtelling over uw motor en daarnaast kunt u de BTW over de aanschaf van de motor vaak verrekenen. Uw motor zakelijk verzekeren is heel eenvoudig via Combi Motors. Vul bij het vergelijken van uw motorverzekering in dat u de motor exclusief BTW heeft aangeschaft en hij herkent direct dat het om een zakelijke motorverzekering gaat!