• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

  • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
  • Onafhankelijk en deskundig
  • Wij verzekeren al meer dan 30 jaar alle motorrijders
  • Van buikschuivers tot choppers
  • Van blèrpijp tot naaimachine
  • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Aanbieders van motorverzekeringen vergelijken

Wanneer u een motor heeft gekocht en u deze wilt verzekeren, dan wilt u er uiteraard zeker van zijn dat u de beste motorverzekering afsluit. In dat geval bent u bij Combi Motor Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zijn al 30 jaar specialist in motorverzekeringen vergelijken. Zo verzamelen wij alle mogelijke verzekeringen voor u. Het enige wat u vervolgens hoeft te doen, is de beste optie te selecteren uit de motorverzekeringen vergelijking. Zoals u ziet hoeft een motorverzekering vergelijken met andere verzekeringen niet onnodig veel moeite te kosten. Met ons bespaart u binnen een paar minuten al aanzienlijk in uw portemonnee door een motorfiets verzekering te vergelijken voordat u deze afsluit.

Onafhankelijk motorverzekering vergelijken

Combi Motors Verzekeringen is geheel onafhankelijk. Bovendien zijn we zelf motorrijders en liefhebbers. Daarom gaan wij altijd zeer deskundig aan het werk wanneer wij voor u verzekeringen vergelijken. Zo heeft Combi Motors Verzekeringen al meer dan 30 jaar allerlei soorten motorrijders geholpen met motorverzekering vergelijken. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons goed zit wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld de goedkoopste motorverzekering of de beste premie. Wij brengen de complete verzekeringskosten duidelijk voor u in kaart. Vervolgens kunt u zelf de resultaten vergelijken. Uiteraard bent u bij Combi Motors Verzekeringen nergens aan gebonden. Wij geven geheel vrijblijvend advies.

Uw motorverzekering berekenen

Door onze specialisatie en jarenlange ervaring biedt Combi Motors Verzekeringen alleen complete en scherp geprijsde verzekeringen. Wij vergelijken motorverzekeringen direct online voor u, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Voordat we de beschikbare verzekeringen kunnen vergelijken, hebben wij eerst bepaalde gegevens van u nodig. Denk hierbij aan uw kenteken, het aantal schadevrije jaren en wat de dagwaarde van uw motor is. Op basis van dit soort gegevens kunnen wij uw ideale motorverzekering berekenen. Vervolgens vergelijken wij meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op de premie en de bijbehorende voorwaarden.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Hoe kies ik de beste motorverzekering?

Weet u niet waar u moet beginnen met het kiezen van de beste verzekering voor uw motor? Wij helpen u! U kunt kiezen voor de goedkoopste motorverzekering, maar misschien dekt dit niet alles wat u zou wensen. Kijk daarom als eerst naar de dekking voordat u start met motor verzekeren. Wilt u alleen WA verzekeringen vergelijken? Of gaat u voor een All Risk motorverzekering? Vervolgens wilt u natuurlijk ook de premies van de mogelijke motorverzekeringen vergelijken. Het is overigens ook belangrijk om het eigen risico van de motorverzekering te overwegen wanneer u op het punt staat uw motor te verzekeren. Andere belangrijke factoren zijn de dagwaarde van de motor en het risico dat uw motor gestolen wordt.

Welke dekking past bij mij?

VerzekeringsvormenWAWA Beperkt  CascoWA Volledig CascoWA Volledig Casco+3 jaar aanschaf-/ taxatiewaarde
Wettelijke aansprakelijkheidgreen-checkgreen-checkgreen-checkgreen-check
WA dekking tijdens winterstopgreen-checkgreen-checkgreen-checkgreen-check
Storm, brand, natuurschade, diefstalXgreen-checkgreen-checkgreen-check
Aanrijding (ook eigen schuld), vallenXXgreen-checkgreen-check
Aanschaf-/ taxatiewaarde vergoedingXXXgreen-check

Motorverzekering online afsluiten

Nadat Combi Motors Verzekeringen de beste opties heeft verzameld voor u, kunt u de beste selecteren op basis van de eerder genoemde punten. Heeft u elke verzekering voor uw motor vergeleken en springt er eentje in het oog? Dan is het mogelijk om gelijk een offerte te maken en de motorverzekering af te sluiten. Een motorverzekering online afsluiten is bij Combi Motors Verzekeringen een fluitje van een cent. Kortom, uw motor online verzekeren is met ons echt zo geregeld. Hierdoor kunt u gelijk lekker rondrijden op uw verzekerde motor. Dus wilt u allerlei verzekeringen vergelijken voordat u deze afsluit? Komt u er wellicht zelf niet uit? Wij staan voor u klaar! Schroomt u dan niet om telefonisch contact op te nemen via 0172-427035.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Motor zakelijk verzekeren?

Heeft u een eenmanszaak of een eigen bedrijf? Dan is het heel logisch dat u uw motor zakelijk wilt verzekeren. U betaalt namelijk geen bijtelling over uw motor en daarnaast kunt u de BTW over de aanschaf van de motor vaak verrekenen. Uw motor zakelijk verzekeren is heel eenvoudig via Combi Motors. Vul bij het vergelijken van uw motorverzekering in dat u de motor exclusief BTW heeft aangeschaft en hij herkent direct dat het om een zakelijke motorverzekering gaat!

Auto en motorverzekering vergelijken

Wilt u naast uw motor ook uw auto verzekeren? Dan is een combinatiepakket de goedkoopste en best passende oplossing. Neem contact op via onderstaande knop om vrijblijvend onafhankelijk advies te ontvangen van een verzekeringsadviseur.