fbpx

Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u niet alleen online, maar ook telefonisch altijd terecht voor uw vragen. U krijgt direct een medewerker aan de telefoon die u kan helpen.

Maak kennis met het team:

Arthur

Eigenaar

Mijn favoriete motormoment:

Lekker toeren op mijn favoriete vakantie-eiland waar de zon lekker schijnt!

 

 

Natasja

Schade behandelaar | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

“Motor maakt de dag!”

Luuk

Adviseur | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

Voor uw mooie hobby, passie of sport is het mijn taak voor het zorgdragen van een verzekering op maat!
Uiteraard geheel aansluitend bij uw wensen, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat!

 

 

 

Thymen

Adviseur | Stuur e-mail

Als 4 jarig meisje kwam mijn oom voorrijden met z’n motor. Hij zette me achterop en we reden, stapvoets, een stukje door de straat. Wat voelde ik me stoer! Sindsdien ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in motoren, ondanks dat ik zelf geen rijbewijs heb.

Brenda

administratief medewerkster | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

Vanaf het behalen van mijn motorrijbewijs haal ik elke keer als ik op de motorstap nog zo veel voldoening uit het motorrijden! Iedereen die nog geen motorrijbewijs heeft of nog twijfelt: Gas erop!

 

 

Mark

Sales | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

Een motor en ik, voor mij de ideale combinatie. Reizen en touren met de motor is dan ook onmisbaar in mijn leven.
De mogelijkheden om te reizen per motor zijn eindeloos. Waar je ook heen wilt, je kan er komen per motor. En als je motorijder in hart en nieren bent, wil je eigenlijk niet anders.

 

 

Erdinc

Adviseur | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

Laatst heb ik als bijrijder in een Honda ST 1100 zijspan meegereden in een toertocht door Nederland. Tussendoor een hapje en een drankje. We hadden prachtig mooi weer, echt een ervaring om nooit te vergeten.

Kim

administratief medewerker | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

Van een hagelnieuwe Harley-Davidon Road King tot een Ducati 851 die op leeftijd is, er wordt een passie gedeeld. Dat is prachtig!

 

 

Jurriaan

Adviseur | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

“I don’t ride a bike to add days to my life.

I Ride a bike to add life to my days”

Lesley

Sales | Stuur e-mail

Mijn motormoment:

Het is erg moeilijk kiezen wat mijn favoriete ‘motormoment’ is. Ik heb hele goede herinneringen aan het mee mogen met mijn toenmalige collega’s van MOTO73 en Motor Magazine voor het testen van allerlei motoren. Van prachtige (tour)ritten in Duitsland tot ‘superbike tests’ op waanzinnige circuits in oa Nederland, België, Frankrijk en Spanje.

Maar ook het regelmatig rijden met vrienden, en door het rijden het maken van nieuwe vrienden, is iets wat voor mij het typische motorgevoel naar boven brengt.

Het mooie van het werken in de ‘motor business’ zijn de gepassioneerde rijders die je altijd en overal weer tegenkomt. Hetzij op beurzen, open dagen van dealers, of gewoon bij een stop bij de benzinepomp.

 

 

Mark

Accountmanager | Stuur e-mail

Mijn favoriete motormoment:

De eerst keer dat ik bij de TT Assen aanwezig was zal me altijd bijblijven; de sfeer, de motoren, de tienduizenden mensen en natuurlijk dat geweldige motorgeluid.  Geweldig om o.a. Rossi, Marquez en alle andere coureurs voorbij te zien racen.

Tom

Marketingmedewerker | Stuur e-mail