Bromfiets verzekeren bij Combi Motors

Bij Combi Motors bent u aan het juiste adres als u eenvoudig en moeiteloos een verzekering wilt afsluiten voor diverse voertuigen. Heeft u bijvoorbeeld een brommer of komt u binnenkort in het bezit van zo’n voertuig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u namelijk door middel van een rechtstreeks aanvraagformulier uw bromfiets verzekeren. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen om vervolgens samen de beste verzekering uit te zoeken. Samen met Combi Motors wordt uw bromfiets verzekeren dus altijd een succes! Naast dit voertuig zit u bij ons ook goed voor het verzekeren van scooters, motoren (zowel zakelijk als particulier), oldtimers, quads, trikes en auto’s. Wilt u direct een bromfietsverzekering afsluiten? Klik dan hieronder voor een aanvraagformulier!

Oorsprong van de bromfiets

Een bromfiets, ofwel brommer, lijkt qua uiterlijk en design op een voertuig dat tussen een fiets en motorfiets zit. Het zal u dan ook niet verbazen dat dit voertuig van oorsprong een fiets was waaraan een motor was vastgemaakt. Door de jaren heen is de brommer echter uitgegroeid tot een lichte uitvoering van een motorfiets. Toen deze ontwikkeling plaatsvond is de wet hier tevens op aangepast. Zo is het vastgelegd dat de maximale cilinderinhoud van een brommer tot 50 cc is. Dankzij deze afbakening in de wetgeving werd het ook duidelijker wanneer een bromfietsverzekering afgesloten moest worden in plaats van geen verzekering of een motorverzekering.

Overkoepelende term

Weet u niet zeker of u een bromfiets heeft om te verzekeren? Dan is het goed om te weten wat we precies hieronder verstaan. In Nederland verstaan we onder de term “bromfiets” dat het gaat om een gemotoriseerd voertuig met twee wielen en een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Deze definitie is erg breed. Volgens de wetgeving zijn een snorfiets en brommobiel hierdoor technisch ook onder deze term te plaatsen, al zijn er wel verschillen onderling. Daarnaast kan het zelfs voorkomen dat een trike of quad voor de wetgeving tevens vallen in de categorie “brommer”. Dit maakt het soms nog wel eens ingewikkeld wat precies de mogelijkheden zijn voor een bromfietsverzekering.

Om zeker te weten of u uw voertuig als bromfiets moet verzekeren, kunt u de volgende aspecten controleren:

  • Een geel ketekenplaat is aanwezig op het voertuig;
  • Het voertuig gaat maximaal 45 km/u;
  • U rijdt ermee binnen de bebouwde kom op de rijweg.

Uw bromfiets verzekeren bij Combi Motors

Ook voor dit voertuig zijn er een aantal mogelijkheden wat betreft de verzekering. Welke bromfietsverzekering het beste bij u past, is afhankelijk van verschillende aspecten. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van het voertuig, de doeleinden ervan en de rijder. Bij Combi Motors kunt u telefonisch via 0712 – 427035 alle verzekeringsmogelijkheden bespreken. We vergelijken dan samen de beschikbare opties op basis van de premie en voorwaarden. Zo gaan wij aan de slag om de beste match voor u te vinden.

Wilt u gelijk de verzekering van uw brommer regelen? Dan kunt u bij ons een rechtstreeks aanvraagformulier van een verzekeraar invullen! Hierdoor hoeft u minder lang te wachten voordat uw bromfiets verzekerd is. Bovendien scheelt het u weer een telefoontje! Wij bij Combi Motors zijn stuk voor stuk motorrijders en -liefhebbers. Daarom begrijpen wij als geen ander dat u zo snel mogelijk met uw voertuig de weg op wilt. Het snel regelen van een bromfietsverzekering is dan wel zo prettig!

Persoonlijk contact gewenst?

Wanneer u eerst meer informatie wilt over de verzekeraar van de bromfietsverzekering of als u met vragen zit, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. We zijn elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 te bereiken via 0712 – 427035, vul het contactformulier in of stuur een e-mail met uw vragen naar info@combimotors.nl.