Uw garage verzekeren via Combi Motors

Motordealers, universele motorzaken, motorwerkplaatsen en andere bedrijven in de motorfietsenbranche krijgen bij het verkopen van motoren en het onderhouden van motorfietsen vaak te maken met specifieke risico’s.

Denk hierbij aan het risico op schade aan uw pand of handelsvoorraad, maar ook aan schades tijdens het verhuren of uitlenen/proefrijden van een motorfiets. Of wat te denken schade tijdens transport van (klanten)motoren in uw bus of op de aanhanger, of schade ontstaan tijdens de winterstalling.

Daarnaast wilt u natuurlijk dat uw medewerkers en uzelf goed zijn verzekerd wanneer er onverhoopt iets gebeurt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden waardoor u te maken krijgt met aansprakelijkheid en/of verzuim.

Daarom is een passende garageverzekering of garagepolis welke die risico’s afdekt die u niet zelf kunt of wilt dragen, van groot belang.

Garageverzekering afsluiten

Combi Motors Verzekeringen kent u hoogstwaarschijnlijk al van zowel de particuliere als de zakelijke motorverzekeringen. Waarschijnlijk werkt u al met ze samen via een door ons aangeboden verzekeringslabel. Echter fungeert Combi Motors Verzekeringen ook als tussenpersoon voor meer dan 125 erkende motorzaken op het gebied van garageverzekeringen. Wij brengen samen met u de risico’s in kaart en zullen u daarna voorzien van een passend advies wat aansluit bij ons motto; verzeker alleen de risico’s die u niet zelf kunt en/of wilt dragen.

Daarbij bespreken wij vooraf waar u wel en niet voor bent verzekerd en hebben wij op regelmatige basis contact (minimaal één keer per jaar) of alles nog goed verzekerd is.

Voor onze klanten kunnen wij een keuze maken uit verschillende verzekeraars waaronder:

  • ASR
  • Bovemij
  • Nationale Nederlanden
  • Allianz

Uiteraard zijn wij onafhankelijk en gezien onze jarenlange ervaring met motoren, hun berijders en de verkoopkanalen zijn wij de ideale gesprekspartner voor uw juiste garageverzekering.

Een passende garageverzekering voor u!

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij samen met u de risico’s en uw behoefte om deze wel of niet te verzekeren. Op basis van de (beveiligings)eisen van de verzekeraar vragen wij bij de juiste verzekeraar(s) een offerte op. Vervolgens bekijken we samen alle mogelijkheden.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Ook daarvoor bent u bij Combi Motors Verzekeringen aan het juiste adres! Neem gerust contact op met Jean-Paul Dorrestein. Dit kan telefonisch via 0172-427035 of stuur een e-mail met al uw vragen naar jean-paul@combimotors.nl.