• Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Klantenvertellen score 9.1

Daarom CombiMotors

  • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
  • Onafhankelijk en deskundig
  • Wij verzekeren al meer dan 25 jaar alle motorrijders
  • Van buikschuivers tot choppers
  • Van blèrpijp tot naaimachine
  • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Aanbieders motorverzekeringen

Om ervoor te zorgen dat u de beste verzekering voor uw motor afsluit, heeft Combi Motors een breed scala aanbieders. Hierdoor is het mogelijk dat wij op basis van uw voorkeuren en wensen de beste optie voor u selecteren. Dus heeft u een motor gekocht en bent u nog op zoek naar een motorverzekering die perfect bij u past? Combi Motors staat voor u klaar! Als motorliefhebbers en motorrijders weten wij als geen ander hoe belangrijk de juiste motorverzekering is. Daarom gaat Combi Motors Verzekeringen direct voor u aan de slag met het vergelijken van de motorverzekeringen van diverse aanbieders.

Het beste voor uw motor

Of u nou in het bezit bent van een gloednieuwe motor, een prachtig oldtimer of een tweedehands motor: u heeft natuurlijk het beste met uw motor voor. Daarom wilt u uiteraard ook een motorverzekering afsluiten die optimaal aansluit bij uw rijgedrag en motor. Combi Motors vergelijkt snel en eenvoudig de beschikbare motorverzekeringen. Vervolgens stellen wij de beste optie voor uw motor voor. Het is bij Combi Motors zelfs mogelijk om direct een verzekering af te sluiten zodat u gelijk op de motor kan stappen. Bovendien weet u met Combi Motors Verzekeringen zeker dat u uiteindelijk een motorverzekering afsluit bij de juiste aanbieder.

Verzekeraars vergelijken

Voordat Combi Motors allerlei motorverzekeringen en de aanbieders met elkaar vergelijkt, hebben wij wat informatie over u nodig. Zo vragen we naar allerlei standaard zaken, zoals het kenteken van uw motor, de waarde van het voertuig en hoeveel jaren u schadevrij bent. Om er zeker van te zijn dat Combi Motors Verzekeringen de juiste optie voor u selecteert, stellen we tevens nog wat aanvullende vragen. Denk hierbij aan de optie om een winterstop aan te zetten en hoeveel kilometers u ongeveer per jaar rijdt. Op basis van alle gegevens vergelijkt Combi Motors de beschikbare verzekeringen van de diverse aanbieders. Hierdoor weet u zeker dat u dankzij Combi Motors de beste motorverzekering bij de juiste aanbieder afsluit.

Alle verzekeraars onder één dak

Aangezien niet iedere motor of motorrijders hetzelfde is, heeft Combi Motors een groot netwerk aanbieders die verzekeringen verstrekken voor een motor. Hierdoor kunnen wij deskundig en snel de beste optie voor u vinden. Combi Motors Verzekeringen heeft van diverse aanbieders allerlei producten in het aanbod om uw motoren optimaal te verzekeren. Zo bevat ons ruime aanbod aanbieders onder andere Unigarant, ASR, Quakel Assuradeuren, Klaverblad, Allianz en Nationale Nederlanden. Ervaar het zelf en ontdek vandaag nog welke motorverzekering en welke aanbieder het beste bij u past!