Heeft u zojuist een prachtige Benelli motor gekocht of bent u van plan in de nabije toekomst zo’n voertuig aan te schaffen? Dan moet u een motorverzekering afsluiten. In Nederland is het namelijk verplicht uw motor te verzekeren voordat u gebruikt maakt van het wegennetwerk. Bij Combi Motors Verzekeringen vindt u gegarandeerd voor elk type motor en merk de beste verzekering. Dus bent of komt u in het bezit van een Benelli motor? Bij Combi Motors kunt u eenvoudig en snel online uw Benelli verzekeren! Door simpelweg onze vergelijker in te vullen met de nodige gegevens gaan wij direct voor u aan de slag door de motorverzekeringen te vergelijken. Zo leggen we ruim 140 verzekeringsmogelijkheden naast elkaar. Daarbij letten we vooral op de premie en voorwaarden. Vervolgens kunt u binnen een paar minuten de beste motorverzekering voor uw Benelli afsluiten. Ontdek het zelf! Klik op de onderstaande knop om de vergelijker in te vullen.

Een Chinese Italiaanse motorfietsfabrikant

De motorfietsfabrikant Benelli is opgericht in 1911 te Pesaro in Italië. Hierdoor is Benelli een van de oudste Italiaanse motorfabrikanten dat nog steeds actief is. Hoewel het bedrijf in de eerste jaren voornamelijk bezig was met de reparatie van fietsen en motorfietsen, werd in 1920 de eerste complete Benelli motor gebouwd: een eencilinder tweetakt 75 cc-model. Inmiddels is het bedrijf volledig in Chinese handen, maar het ontwerp van de motoren wordt nog steeds gedeeltelijk in Italië gedaan.

Vandaag de dag is Benelli gefocust op het creëren van middelgrote motorfietsen, bromfietsen en scooters die veelal in Azië worden gebruikt. Dat is echter niet alles. Ook op de premium Europese markt komt u Benelli motoren nog steeds tegen. Voor het ontwerp van deze modellen voor de Europese markt heeft het merk goed gekeken naar concurrenten zoals Ducati. Deze inspiratie is dan ook duidelijk te herkennen. Zo heeft de Benelli TRK 502 de karakteristieke ‘snavel’ van de Ducati Multistrada. Verder is een gelijkenis te herkennen tussen de Benelli 502c en de Ducati Diavel. Benelli heeft vanwege deze Chinese roots veel modellen met een laag vermogen in het gamma; daardoor is Benelli het ideale merk voor bijvoorbeeld motorrijders met een A2 rijbewijs en lenen deze motoren zich perfect voor het terugbrengen van het vermogen naar 35kW.

 

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Benelli te verzekeren. Hieronder een aantal voorbeeldpremies voor diverse Benelli modellen. Dit zijn de vanaf-premies om uw motor Beperkt Casco of all risk (Volledig Casco) te verzekeren:

ModelBeperkt CascoVolledig Casco
Benelli TNT 899 (2009)€7,21 per maand€15,04 per maand
Benelli BN 600 (2014)€7,11 per maand€12,54 per maand
Benelli TRK 502 (2018)€8,03 per maand€13,89 per maand
Benelli Leoncino (2020)€7,96 per maand€12,54 per maand
Benelli 502 C (2020)€7,99 per maand€12,54 per maand
Benelli 752S (2021)€8,68 per maand€13,65 per maand
Benelli Imperiale 400 (2021)€7,59 per maand€12,54 per maand
Benelli BN 125 (2022)€6,17 per maand€9,96 per maand
Benelli Leoncino 800 (2022)€8,75 per maand€15,02 per maand
Vanaf premies bij het volgende profiel: 45 jaar; woonachtig in Drenthe, 13 schadevrije jaren, Winterstop toegepast, minimale kilometers, geen aanvullende verzekeringen (Laatste update 8-2023)
  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Uw opties om de Benelli te verzekeren

Wanneer u de weg op wilt gaan met uw Benelli motor, dan moet u het voertuig eerst verzekeren. Dit kan een heuse klus zijn; het vergelijken van alle verzekeringsmogelijkheden. U kunt uw Benelli verzekeren op diverse manieren en bij verschillende verzekeraars. Dat is ook prettig, want niet iedere motorrijder is hetzelfde. Dankzij de ruime keuze kunt u altijd een motorverzekering vinden die perfect bij u, uw motor en uw situatie past. Zo kunt u uw Benelli verzekeren met alleen een wettelijke aansprakelijkheid (WA). Dit is in feite een basis verzekering. Wilt u een uitgebreide dekking voor uw motor? Overweeg dan een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) of een All Risk verzekering. Daarmee is uw Benelli motor optimaal verzekerd. Afhankelijk van de verzekeraar zijn er zelfs nog aanvullende dekkingen voor uw Benelli motorverzekering.

Direct online uw Benelli verzekeren

Het uitzoeken van de beste verzekering voor uw motor, rijgedrag en situatie kan door alle verzekeringsmogelijkheden een uitputtende taak zijn. Vindt u het daarom lastig om zelf een Benelli verzekering te selecteren? Geen probleem; Combi Motors Verzekeringen schiet te hulp! Een Benelli verzekeren kan via ons al binnen enkele minuten geregeld zijn. Met het kenteken van uw motor en wat aanvullende informatie gaan wij de beschikbare motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Vervolgens komt er een advies uit de vergelijker om uw Benelli te verzekeren. Daarna beslist u of u de motorverzekering direct online wilt afsluiten. Hierdoor kunt u binnen een paar minuten uw Benelli verzekerd hebben zodat u gelijk de weg op kunt gaan!

Komt u er zelf niet uit? Heeft u geen idee welke motorverzekering het beste bij u past of kunt u wel wat hulp gebruiken om uw Benelli te verzekeren? Geef ons dan gerust een belletje! Elke werkdag staan onze behulpzame medewerkers klaar om u te helpen. U kunt bellen naar 0172 – 427035 of stuur gerust een e-mail naar info@combimotors.nl.

Een greep uit de modellen van Benelli:

Benelli Tornado Naked T
Benelli Tornado Naked T
Benelli 502C
Benelli 502C
Benelli TRK 502
Benelli TRK 502
Benelli Leoncino
Benelli Leoncino
Benelli Imperiale 400
Benelli Imperiale 400
Benelli Leoncino 800
Benelli BN 125
Benelli BN 125
Benelli 7525
Benelli 752S
Benelli TRK 502 X
Benelli TRK 502 X
Benelli Leoncino Trail
Benelli Leoncino Trail
Benelli TRK 702
Benelli TRK 702 X