Indian verzekeren, Indian motorverzekering

Indian verzekeren bij Combi Motors

Er gaat niets boven heerlijk touren op het asfalt. De wind waait in het gezicht en u heeft een ontzettend vrij gevoel, omdat u kunt gaan waar u wilt. Motorrijden is door al deze elementen toch wel erg bijzonder. Bezit u bijvoorbeeld een Indian Scout? Bent u in het bezit van een Indian Roadmaster of misschien een nieuwe Indian FTR1200? Welke motor u ook heeft, er is niets te vergelijken met de sensatie die een motorfiets met zich mee brengt. Voordat u echter optimaal kunt genieten van uw voertuig, moet de motor in kwestie wel verzekerd zijn. Bij Combi Motors Verzekeringen werken voornamelijk motorrijders en -liefhebbers. Wij weten uit persoonlijke ervaring dat u liever niet te veel tijd spendeert aan het uitzoeken van een passende Indian motorverzekering. Daarom schieten wij u te hulp! Wij vinden binnen een paar minuten de beste optie om uw Indian te verzekeren. Bent u nieuwsgierig? Ontdek het zelf en bereken direct uw premie!

ModelWA Beperkt CascoWA Volledig Casco
Indian 111 Chief Classic (2016)€10,07 per maand€20,63 per maand
Indian 111 Springfield (2017)€16,50 per maand€26,38 per maand
Indian 69 Scout Bobber (2020)€11,62 per maand€20,77 per maand
Indian 111 Chief Vintage (2020)€19,15 per maand€31,06 per maand
Indian FTR 1200 S (2020)€12,87 per maand€24,64 per maand
Indian 61 Scout Sixty (2021)€11,36 per maand€18,24 per maand
Indian 116 Chief Dark Horse (2022)€14,39 per maand€23,73 per maand
Deze premies zijn gebaseerd op een profiel van iemand van 46 jaar, woonachtig in Drenthe (Assen), 13 schadevrije jaren, een winterstop toegepast en minimaal aantal kilometers. Ook is er geen aanvullende dekking gekozen. (Laatste update 6-2022)

Amerikaans motormerk met diverse comebacks

Wanneer u aan motors denkt, dan heeft u misschien direct een specifiek merk of een bepaald land van herkomst in gedachten. Doorgaans zijn dit de iconische merken. Zo denkt u gelijk aan Harley-Davidson als wij zeggen “een Amerikaans motormerk”. Er zijn vanzelfsprekend veel meer fabrikanten die prachtige motorfietsen maken. Een goed voorbeeld hiervan is Indian Motorcycles. Bent u wat minder bekend met dit motorfietsmerk? Dat valt te verklaren aan het feit dat dit merk door de jaren heen behoorlijk wat onenigheid te verduren had. Hierdoor staat Indian ook wel bekend als het Amerikaanse motormerk dat diverse comebacks heeft gemaakt. Vooral de afgelopen jaren heeft Indian Motorcycles interessante ontwikkelingen tot stand gebracht. Hierdoor staan de motorfietsen van dit merk inmiddels bekend om het authentieke, iconische ontwerp compleet met technische innovaties. Heeft u zo’n spiksplinternieuwe motor? Dan wilt u wel dat uw Indian goed verzekerd is. Wij helpen u daarbij.

  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Dekkingen voor een Indian motorverzekering

Wanneer u uw nieuwe Indian moet verzekeren, dan moet u behoorlijk wat knopen doorhakken. Er zijn namelijk diverse premies waaruit u kunt kiezen voor uw Indian verzekering. Geen enkele motorrijder of motorfiets is immers hetzelfde. Door alle beschikbare opties kan het echter lastig zijn om uw ideale motorverzekering te vinden. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gedekt zijn? Dan is een All Risk verzekering aan te raden. Vindt u wettelijk aansprakelijk met beperkte casco genoeg. Kies dan voor een Indian verzekering WA+. Vervolgens is het nog mogelijk om de motorverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een schade-opzittendenverzekering of extra pechhulp. Kortom, een Indian verzekeren precies zoals u dat wilt kan nogal een puzzel zijn. Dat hoeft echter niet. Het kan allemaal veel makkelijker. Hoe? Combi Motors heeft de oplossing!

Direct uw Indian verzekeren bij Combi Motors

Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, dan kunt u altijd nog rekenen op Combi Motors Verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat het regelen van uw Indian motorverzekering soepel en moeiteloos verloopt. Het enige dat u hoeft te doen? Het kenteken van uw motor samen met wat persoonlijke gegevens in te vullen in onze online vergelijkingstool. Gewapend met die informatie gaat Combi Motors voor u aan de slag. Wij vergelijken namelijk de beschikbare motorverzekeringen op de premie en voorwaarden. Op basis daarvan krijgt u een vrijblijvend advies voor uw Indian verzekering. U besluit met andere woorden of u een verzekering afsluit via Combi Motors of niet. Wanneer u direct online uw Indian wilt verzekeren, dan zit u bij ons goed. Dankzij onze snelle service kunt u vrijwel direct de weg op met uw verzekerde motor!

Heeft u weinig verstand van verzekeringen of zit u met een dringende vraag? Neem dan gerust contact op met Combi Motors. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u persoonlijk van hulp of aanvullend advies te voorzien.

Indian verzekeren, Indian Classic
Indian Chieftain Classic
Indian verzekeren, Indian Chief
Indian Chief
Indian verzekeren, Indian Roadmaster
Indian Roadmaster
Indian verzekeren, Indian Scout
Indian Scout
Indian verzekeren, Indian Challenger
Indian Challenger
Indian verzekeren, Indian Chieftain
Indian Chieftain
Indian verzekeren, Indian Scout
Indian Scout
Indian verzekeren, Indian Springfield
Indian Springfield
Indian verzekeren, Indian Vintage
Indian Chief Vintage
Indian verzekeren, Indian FTR 1200
Indian FTR 1200
Indian verzekeren, Indian Scout Bobber
Indian Scout Bobber


Gerelateerde artikelen