Oldtimer verzekeren bij Combi Motors

Wanneer u op het punt staat een oldtimer te kopen of als u al in het bezit bent van zo’n klassieker, dan wilt u het voertuig natuurlijk zo goed mogelijk verzekeren. Combi Motors Verzekeringen kan u daarbij helpen. Wist u namelijk dat wij vrijwel alles met een motor erin kunnen verzekeren? Daar valt een trike, een quad, een auto en een oldtimer dus ook onder. In Nederland mag een voertuig immers niet onverzekerd de weg op. Een oldtimer verzekeren doet u eenvoudig, online en snel bij Combi Motors. Wij vergelijken diverse verzekeringsmogelijkheden met elkaar. Vervolgens kunt u direct de beste verzekering voor uw oldtimer afsluiten. Binnen een mum van tijd gaat u veilig en verantwoord de weg op met uw verzekerde oldtimer! Overigens kan een oldtimer een auto, maar ook een motor zijn!

Mogelijkheden oldtimer verzekeren

Er gaat niets boven een prachtige oldtimer. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk onbezorgd lekker touren. Urenlang bezig zijn om uw oldtimer te verzekeren staat waarschijnlijk niet op uw prioriteitenlijstje. Een oldtimer verzekeren is echter niet alleen verplicht, het is tevens erg belangrijk. Het zou immers zonde zijn als er iets gebeurt met het voertuig en u bent niet voldoende verzekerd. Daarom is het verstandig om even goed te kijken welke oldtimerverzekering het beste bij u past. Zo kunt u voor een basisverzekering gaan in de vorm van een wettelijk aansprakelijkheid (WA).

Het is daarnaast een optie om uw oldtimer te verzekeren voor meer dan alleen veroorzaakte schade bij derde partijen. Een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+) heeft bijvoorbeeld een bredere dekking. Uw oldtimer is daarmee ook gedekt voor schade veroorzaakt door storm, brand of natuur.

Gelijk uw oldtimer verzekeren

Gelukkig kan Combi Motors Verzekeringen het proces van een oldtimer verzekeren een stuk eenvoudiger maken. U belt ons en geeft simpelweg het kenteken en wat aanvullende gegevens door. Vervolgens vergelijken wij maar liefst 140 verzekeringsmogelijkheden op de premie en bijbehorende voorwaarden. Op basis van onze vergelijking kunt u direct telefonisch een verzekering afsluiten voor uw geliefde oldtimer. Wilt u advies of gewoon direct een verzekering afsluiten? Schroomt u in dat geval niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch via 0172 – 427035. Motoren verzekeren doet u immers geheel zorgeloos bij Combi Motors.


Gerelateerde artikelen