MV Agusta verzekeren, MV Agusta motorverzekering

MV Agusta verzekeren bij Combi Motors

Een motor is er om lekker mee rond te rijden. U geniet natuurlijk het meeste van uw geliefde voertuig wanneer u op de weg bent. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen? Uw motor verzekeren zodat u veilig kunt toeren. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een MV Agusta Brutale of een MV Agusta F3 of F4? Dan zoekt u uiteraard de beste mogelijkheid om uw MV Agusta optimaal te verzekeren. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u direct online en geheel moeiteloos uw MV Agusta verzekeren. U geeft ons uw kenteken en aanvullende informatie. Vervolgens gaan wij met die gegevens de beschikbare motorverzekeringen vergelijken. Daarbij kijkt Combi Motors vooral of de premie en voorwaarden aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Moet u dus uw MV Agusta nog verzekeren? Bereken dan gelijk uw premie bij Combi Motors!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van uw MV Agusta hebben wij een aantal voorbeeldpremies voor u uitgeschreven.

Model WA Beperkt Casco WA Volledig Casco
MV Agusta F4 1000 R (2009) €8,65 per maand €35,15 per maand
MV Agusta F3 675 (2013) €8,37 per maand €22,00 per maand
MV Agusta F3 800 EAS RC (2020) €9,97 per maand €42,94 per maand
MV Agusta Turismo Veloce 800 (2020) €9,60 per maand €31,71 per maand
MV Agusta Brutale 800 RR (2020) €9,53 per maand €36,80 per maand
MV Agusta F3 Rosso (2021) €9,30 per maand €36,83 per maand
MV Agusta Superveloce 800 (2021) €9,64 per maand €40,46 per maand
MV Agusta Dragster 800 Rosso (2022) €9,37 per maand €28,41 per maand
MV Agusta Brutale 1000 RR (2022)   €54,03 per maand
Deze premies zijn berekend op basis van een persoon van 45 jaar, woonachtig in Drenthe met 13 schadevrije jaren. Bij een Volledig Casco is er een winterstop toegepast en maximaal 6.000 kilometer per jaar. Geen aanvullende dekkingen. (Laatste update 09-2023)
  • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Van vliegtuigen tot motorfietsen

Er zijn genoeg merken in de motorwereld die een bijzonder verhaal of indrukwekkende historie kennen. MV Agusta is daar geen uitzondering op. Dit Italiaanse merk startte in het begin van de vorige eeuw met het bouwen en produceren van vliegtuigen. Pas sinds 1927 is het bedrijf diverse motorfietsen gaan ontwerpen. Het duurde weliswaar nog even voordat hun motorfietsen op de markt kwamen. Na de Tweede Wereldoorlog was het eindelijk zo ver: de eerste motor van dit merk was een feit. Door de jaren heen heeft het bedrijf diverse variaties ontworpen en gecreëerd; van scooters tot straatmodellen. Bent u een trotse eigenaar van zo’n geweldig voertuig? Dan zorgt u er uiteraard voor dat uw MV Agusta verzekerd is. Als motorliefhebbers en motorrijders begrijpen wij uw passie maar al te goed. Daarom helpt Combi Motors Verzekeringen u graag om uw MV Agusta te verzekeren.

Manieren om uw MV Agusta te verzekeren

Vanzelfsprekend wilt u liever rondrijden op uw geliefde voertuig dan uren besteden aan het selecteren van de beste motorverzekering. Helaas is het In Nederland verplicht om eerst uw motor te verzekeren voordat u de weg op mag. Hiervoor moet u een keuze maken uit de diverse verzekeringsmogelijkheden voor uw motor. Dit is ergens wel prettig, aangezien geen enkele motorrijder hetzelfde is. De ruime keuze maakt het echter niet altijd makkelijk om uw MV Agusta te verzekeren. Zo kunt u uw motor op minimaal drie verschillende manieren verzekeren. Wanneer u een basisverzekering zoekt, dan is een wettelijke aansprakelijkheid (WA) voldoende. Daarmee bent u minimaal verzekerd. Wilt u liever meer dekking in uw verzekering? Overweeg dan een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco (WA+). Uiteraard is er dan nog de All Risk verzekering voor de optimale dekking. Daarnaast kunt u zo’n motorverzekering altijd nog uitbreiden. Kortom, in uw eentje is het een behoorlijke taak om uw MV Agusta te verzekeren.

Bij Combi Motors online uw MV Agusta verzekeren

Het uitzoeken en afsluiten van een motorverzekering moet een stuk eenvoudiger kunnen – en dat kan ook! Bij Combi Motors Verzekeringen vindt u binnen een paar minuten de beste verzekering voor uw motor én sluit u deze direct af. Wij nemen het zware werk van het vergelijken uit uw handen. Het enige dat u resteert te doen is de vergelijker invullen. Voordat we de 140 mogelijkheden vergelijken met elkaar, hebben we onder andere uw kenteken en wat persoonlijke gegevens nodig. Vervolgens krijgt u de beste optie in beeld om uw MV Agusta te verzekeren. Daarna beslist u of de motorverzekering iets voor u is. Ten slotte sluit u moeiteloos de verzekering af voor uw voertuig.

Vindt u het lastig om online uw MV Agusta te verzekeren? Neem dan telefonisch contact op met ons via 0172 – 427035. Combi Motors Verzekeringen leidt alles in goede banen waardoor uw MV Agusta zo snel mogelijk verzekerd is. Hierdoor houdt u meer tijd over om op de weg te genieten van uw geweldige motor!

MV Agusta verzekeren, MV Agusta F4
MV Agusta F4
MV Agusta verzekeren, MV Agusta Dragster 800 RR
MV Agusta Dragster 800 RR
MV Agusta verzekeren, MV Agusta Turismo Veloce 800
MV Agusta Turismo Veloce 800
MV Agusta verzekeren, MV Agusta Superveloca
MV Agusta Superveloce
MV Agusta verzekeren, MV Agusta Dragster 800 R
MV Agusta Dragster 800 R
MV Agusta verzekeren, MV Agusta F3 800
MV Agusta F3 800
MV Agusta verzekeren, MV Agusta Brutale 1000 RR
MV Agusta Brutale 1000 RR

Gerelateerde artikelen