Welke motoren worden er veel verzekerd? Combi Motors Verzekeringen dook in de boeken en stelde deze top 10 meest verzekerde motoren samen. Deze lijst is gemeten vanaf 1 januari 2019 tot en met 31 mei.

10. Op 10 vinden de we de Suzuki DL 650 V-Strom. Dit model vindt nog gretig aftrek onder de zowel beginnende bestuurders als ervaren toerrijders, vanaf 2004 tot aan het 2019 model. De eigenaars weten Combi Motors goed te vinden!


9. Yamaha MT-09. Zowel nieuw als tweedehands is deze motor zeer geliefd. Vanwege de soepele stallingsvoorwaarden van verzekeraar Quakel Assuradeuren, kunnen wij deze motor goed bij hen onderbrengen.


8. Nog een Yamaha; de YZF-R6. Een supersport topper, zowel het 2018 model als een van de eerste modellen uit 2000 hebben de weg naar Combi Motors gevonden. Veelal met een beperkt casco verzekering, zijn zij verzekerd tegen diefstal, brand- en stormschade.

7. Harley-Davidson Fat Boy (110 FLSTFI); deze stoere Harley-Davidson doet het goed op de tweedehands markt. Zonder alarmverplichting heeft Quakel Assuradeuren een goed aanbod voor deze Harley-Davidsons.

 


6. Yamaha YZF-R1; dit supersport model gaat ook al jaren mee, modellen vanaf 1998 tot het meest recente model. Allen vonden zij een passende verzekering door hun motorverzekering te vergelijken op de site van Combi Motors!

 


5. BMW R1200RT; deze toerbuffel wordt vaak gereden door ervaren motorrijders, zij maken flink wat kilometers per jaar. Doordat de berijders vaak schadevrije jaren hebben, heeft ASR heeft een uitstekende premie voor deze klanten. Hij wordt dan ook vaak volledig casco (allrisk) verzekerd.

4. Harley-Davidson XL 883N Sportster Iron: deze aantrekkelijk geprijsde Harley-Davidson geeft met 3 jaar aanschafwaarde vergoeding een zeer interessante premie bij Quakel Assuradeuren. Dat zorgde er voor dat Harley-Davidson in de top 4 is beland!


3. Kawasaki Z900; ze vliegen de winkels uit, dus het is niet zo gek dat deze Kawasaki Z900 in de top 10 is beland! Voor voor het verzekeren van uw Kawasaki, nieuw of gebruikt bent u bij Combi Motors aan het juiste adres! De Z650 heeft de top 10 net niet gehaald.


2. BMW R1200 GS; In alle lijsten staat hij op nummer 1; het scheelt niet veel of dat was in deze lijst ook weer het geval. De motor die al jaren op nummer 1 staat als bestverkochte motor; niet zo gek dat hij ook veel verzekerd wordt via Combi Motors. BMW verzekeren? Vergelijk de mogelijkheden!


1. Yamaha MT-07; deze motor is voor zowel beginnende bestuurders als voor ervaren bestuurders zeer aantrekkelijk. Zowel op A2 rijbewijs als met een vol A rijbewijs kan Quakel Assuradeuren deze motor tegen een aantrekkelijke premie verzekeren, zij zijn een van de weinige verzekeraars die ook op uitdraai verzekeren. Dat maakt deze MT-07 tot de meest verzekerde motor tot en met april! De Yamaha MT-07 verzekeren is zeer eenvoudig en kan al vanaf €3,44 per maand bij een WA-dekking!
Staat uw motor er niet tussen? Geen paniek! Combi Motors Verzekeringen heeft een passend aanbod voor alle merken en modellen. Weten wat er voor u mogelijk is? Vergelijk motorverzekeringen via deze link. Liever persoonlijk contact? Graag hebben we dat u ons even belt op 0172-427035.


Gerelateerde artikelen