Yamaha MT-07 verzekeren via Combi Motors

De Yamaha MT-07 is het best verkochte model van Yamaha in Nederland. Al vanaf 2015 worden er ieder jaar rond de 450 nieuwe motoren op naam gezet. Dat is niet zo gek wanneer we naar de specs kijken van de Yamaha MT-07. De tweecilinder 4 takt is zeer vriendelijk, zowel voor een beginnende bestuurder als voor de ervaren rijder. Als je daar ook de stoere looks van de Yamaha MT-07 bij optelt, dan begrijpen wij heel goed dat deze motor zo populair is. De Yamaha MT-07 wordt in twee verschillende motorsettings verkocht: de standaard uitvoering heeft 55kW en een variant met 35kW, welke speciaal geschikt is voor motorrijders met een A2-rijbewijs. Overigens is de standaard variant ook via een kit terug te voeren naar 35kW. Hierdoor is de motor later weer open te zetten, indien u een volledig A-rijbewijs heeft.

Wanneer u de trotse eigenaar bent van zo’n uitstekende Yamaha MT-07, dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u goed verzekerd bent. In dat geval bent u bij Combi Motors Verzekeringen aan het juiste adres. Via ons is uw Yamaha MT-07 verzekeren in een handomdraai geregeld!

Ideale motor voor beginnende bestuurders

Zoals we net al beschreven is de Yamaha MT-07 dé ideale motor voor motorrijders met een A2-rijbewijs óf een volrijbewijs maar nog niet zo veel rijervaring. De Yamaha MT-07 heeft namelijk een zeer vriendelijke zithouding. Hierdoor geeft de motor veel vertrouwen en dat is wel zo prettig als u nog niet zo ervaren bent. Ook is de motor vriendelijk als het gaat om aanschafwaarde: u koopt een Yamaha MT-07 al vanaf €7.199,- of tweedehands zelfs al vanaf een kleine 5 duizend euro. De Yamaha is qua vermogen misschien niet de sterkst denkbare motor, maar weegt daarentegen ook slechts 182 kilogram rijklaar. Kunt u ook niet wachten om uw nieuwe motor uit te testen? Zorg er dan wel voor dat u en de motor goed verzekerd de weg op gaan. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u de Yamaha MT-07 verzekeren zoals u dat wilt!

Yamaha MT-07 verzekeren, Yamaha verzekeren, Yamaha motorverzekering

Yamaha MT-07 motorverzekering

Wij van Combi Motors zijn enthousiaste motorrijders en bovenal motorliefhebbers. Daarom begrijpen wij heel goed dat u uw Yamaha MT-07 motorverzekering optimaal en snel wilt regelen. Daarom kunt u bij ons de verzekering direct online afsluiten. Na het invullen van uw kenteken, postcode en geboortedatum kunt u 144 mogelijkheden vergelijken en selecteren op premie en voorwaarden. Wij geven u daarbij een vrijblijvend advies. Uw gloednieuwe Yamaha verzekeren was nog nooit zo simpel!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van een Yamaha MT-07, hebben wij een aantal premies voor u uitgerekend. Deze premies zijn berekend met het profiel van een 45-jarige, met 13 schadevrije jaren, minimaal aantal kilometers, de winterstop toegepast en geen aanvullende dekkingen als Schadeverzekering voor Opzittenden of Verhaalsrechtsbijstand.

Yamaha MT-07 (2014)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€7,97 per maand€5,98 per maand
WA Volledig Casco€18,85 per maand€10,62 per maand
Yamaha MT-07 (2016)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€8,30 per maand€6,47 per maand
WA Volledig Casco€19,93 per maand€12,39 per maand
Yamaha MT-07 (2018)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€8,85 per maand€6,73 per maand
WA Volledig Casco€21,77 per maand€12,54 per maand
Yamaha MT-07 (2020)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,85 per maand€7,62 per maand
WA Volledig Casco€23,10 per maand€13,29 per maand
Yamaha MT-07 (2021)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,75 per maand€7,88 per maand
WA Volledig Casco€23,58 per maand€14,22 per maand
Yamaha MT-07 (2022)Stedelijke premieNiet-stedelijke premie
WA Beperkt Casco€9,62 per maand€8,13 per maand
WA Volledig Casco€23,81 per maand€14,34 per maand

Diverse verzekeringsmogelijkheden

Bovendien is het in Nederland verplicht om een motorfiets te verzekeren. De minimale dekking die u kunt nemen is de WA dekking. Dit staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid. Hierbij bent u verzekerd voor de schade die u anderen aanbrengt. Bij deze dekking ontvangt u zelf niets. Vanzelfsprekend is dit ook de goedkoopste dekking. Uw Yamaha MT-07 verzekeren met een WA-dekking kan namelijk al vanaf €3,44 per maand bij verzekeraar Unigarant.

Wilt u iets meer zekerheid en ook brand, storm en diefstal meeverzekeren? Dan is de Nationale Nederlanden wellicht een betere optie voor u. Bij hen is deze verzekering al af te sluiten vanaf slechts €9,10 per maand. Laat u liever niets aan het toeval over en gaat uw voorkeur uit naar een WA Volledig Casco (ofwel Allrisk) dekking? Dan kunt u terecht bij Quakel Assuradeuren. Bij deze verzekeraar kunt de Yamaha MT-07 verzekeren vanaf €13,42 per maand! Bent u benieuwd naar uw premie? Vergelijk direct de beschikbare motorverzekeringen bij Combi Motors!


Gerelateerde artikelen