Dit tijdelijke model biedt meer bereik, meer kleurstellingen en meer gebruikstoepassingen

 De Yamaha NEO’s is een van de meest vooruitstrevende en toonaangevende elektrische scooters op de markt. Dankzij zijn soepele en efficiënte elektromotor, ultrastille rijeigenschappen en innovatieve connectiviteitsfuncties is de NEO’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld in steden overal ter wereld. Met de nieuwe Yamaha NEO’s Dual Battery biedt Yamaha de NEO’s-fan nu bijna twee keer zoveel bereik als met het bestaande model. Zo krijgen urban rijders nog meer keuze in bereik, kleurstellingen en gebruikstoepassingen. Dit model is tijdelijk beschikbaar, namelijk tot en met eind augustus 2023.

 

Alles… en meer

De Yamaha NEO’s Dual Battery versie heeft alles wat de standaard NEO’s zo’n populaire elektrische scooter maakt. Zo heeft de scooter selecteerbare rijmodi voor een gepersonaliseerde rijervaring, een stijlvol en makkelijk af te lezen LCD-instrumentenpaneel en volledige LED-verlichting voor maximale zichtbaarheid. In de royale bergruimte onder het zadel berg je probleemloos een jethelm op en dankzij het slimme Smart Key-systeem heb je geen gedoe meer met een sleutel: gewoon opstappen en rijden maar! En als je eenmaal rijdt, hoef je met de NEO’s Dual Battery versie voorlopig niet te stoppen. Dankzij de dubbele accu heeft de NEO’s Dual Battery een actieradius van maar liefst 68 km*, wat bijna een verdubbeling is ten opzichte van de 37 km* bereik van de bestaande NEO’s.

 

Uitneembaar en draagbaar

Bij een elektrische urban scooter staat dagelijks gebruiksgemak centraal. Daarom zijn de lithium-ion accu’s van de NEO’s Dual Battery uitneembaar en draagbaar, zodat je ze eenvoudig aan ieder stopcontact kunt opladen. Of dit nu thuis is, op kantoor, in de sportschool of in het café. Door de indrukwekkende actieradius van de nieuwe NEO’s doorkruis je niet alleen eenvoudig de hele stad (en kom je natuurlijk weer probleemloos thuis), maar liggen ook bestemmingen of plezierritjes buiten de stad binnen handbereik. En omdat jij ook op de scooter jouw smaak en persoonlijkheid wilt uitdragen, is de NEO’s Dual Battery niet alleen leverbaar in het bestaande Milky White en Midnight Black, maar ook in de sprankelende nieuwe kleur Aqua. Maar misschien wel het allermooiste aan de nieuwe NEO’s Dual Battery is de prijs. Met €3.999 is deze ‘zero emission, maximum range’ scooter slechts €300 duurder dan de bestaande NEO’s. Meer info en verkoopadressen vind je op https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/campaigns/neos-dual-battery/.

*Getest in WMTC Klasse 1 in STD modus, volledig opgeladen batterij bij een temperatuur van 25°C.

Noot van de redactie:

Wilt u een Yamaha verzekeren? Bereken hier uw premie!


Gerelateerde artikelen