Triumph Rocket 3

Op de MOTORbeurs was het dringen om er even op te mogen zitten; de Triumph Rocket III. Een superdikke motor met maarliefst 2500 cc. Dat is meer dan menig auto heeft! Met maar liefst 165 pk een echte krachtpatser. Volgens de RDC cijfers zijn er tot op heden 7 van Triumph Rocket 3’s afgeleverd en hebben wij ze alle 7 verzekerd! Een Triumph Rocket verzekeren doe je dus bij Combi Motors Verzekeringen!

Energica esseesse9

Een opvallende verschijning in dit rijtje. Elektrisch rijden heeft de toekomst wordt gezegd, nadat Zero Motorcycles voet aan de grond heeft gezet is nu Energica aan de beurt. Je ziet ze nog niet heel veel rijden daarom vinden wij het des te bijzonderder dat we er al 1 verzekerd hebben!

 

Husqvarna Svartpilen 701

Het begon met een studiemodel op de EICMA, later is hij toch in productiegenomen; de Husqvarna Svartpilen 701, het broertje van de Husqvarna Vitpilen 701. Gaaf om te zien dat een merk als Husqvarna de stap aan het wagen is om ook straatmotoren te produceren. Dat is wat ons betreft met de Husqvarna Svartpilen 701 meer dan geslaagd!

Royal Enfield Interceptor 650 Twin

Retro is een modewoord, maar wat ons betreft ziet Retro er zo uit! Royal Enfield is aan de weg aan het timmeren in de Europese motormarkt met pure motorfietsen zonder al te veel poespas. Zou iedereen er niet stiekem zo 1 in de schuur willen hebben?

Indian FTR 1200 S

Er zijn maar weinig mensen die ooit op een flattrack hebben gereden, de Indian FTR 1200S is een verwijzing naar de roots van Indian. Flattrack is waar het merk in Amerika bekendheid mee vergaarde. Deze Indian FTR 1200S is natuurlijk bedoeld voor op de weg en is een verrassend model tussen de cruizers en choppers van Indian. Wij verzekerden er al een aantal!

Heb je ook een bijzondere of niet alledaagse motorfiets en wil je weten of we die kunnen verzekeren? Bel ons gerust even op! 0172-427035.


Gerelateerde artikelen