Nieuwe motor kopen?

Vergelijk hier alle mogelijke motorverzekeringen en vind meteen de beste dekking

Berekenen zonder kenteken
 • Aan elkaar, zonder streepjes. Nog geen kenteken? Klik hier

Dit vinden klanten van ons

Daarom CombiMotors

 • Wij vergelijken meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op premie en voorwaarden
 • Onafhankelijk en deskundig
 • Wij verzekeren al meer dan 25 jaar alle motorrijders
 • Van buikschuivers tot choppers
 • Van blèrpijp tot naaimachine
 • Van TT-ganger tot Zwartecross liefhebber

Standaard

Standaard

Standaard

Type:StandaardBouwjaar:Standaard
Merk:StandaardKmstand:Standaard
Prjs:€Standaard
Standaard

Sportmotoren scherp verzekerd

Bereken snel de scherpste premie

Suzuki GSX-R 1000

Type:SportBouwjaar:2001
Merk:SuzukiKmstand:56476
Prjs:€2.995,-
Bereken hier

Uw toermotor eenvoudig en snel verzekerd

Bereken de premie eenvoudig.

BMW R1200 GS

Type:R1200 GSBouwjaar:2015
Merk:BMWKmstand:54.000
Prjs:€12.995,-
Bereken hier

Cross

Cross

Husqvarna FC 250

Type:FC 250Bouwjaar:2018
Merk:HusqvarnaKmstand:8
Prjs:€5.200
Bereken hier

Bereken eenvoudig en snel de premie voor uw chopper!

Hieronder een voorbeeld van een van de motoren die we voor u kunnen verzekeren.

Harley-Davidson FLHR Road King

Type:Road KingBouwjaar:2003
Merk:Harley-DavidsonKmstand:19.900
Prjs:€17.500,-
Bereken hier uw premie

Wij vergelijken voor u de volgende verzekeraars

Overzicht verzekeraars
 • Hoe moet ik mijn motor verzekeren?

  Voor elke soort motor is een passende verzekering te vinden. Combi Motors Verzekeringen kan u hierbij helpen! Wij kunnen namelijk voor u vrijwel alle verzekeringspremies met elkaar vergelijken. Of het nou gaat om een All Risk motorverzekering, een WA+ verzekering of gewoon een WA verzekering: wij nemen het uit handen en leveren altijd onafhankelijk advies. Hierdoor kunt u in een mum van tijd uw motor verzekeren en vervolgens de weg gaan.

  Dus weet u niet zeker wat het beste is voor uw motor? Twijfelt u tussen een All Risk verzekering en een wettelijke aansprakelijkheid met beperkte casco? Wij geven graag advies! Neem dan ook gerust contact op om al uw vragen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de beste motorverzekering afsluit.

 • Motor gekocht, wat nu?

  Heeft u een motorfiets gekocht van een andere particulier? Dan kunt u het voertuig op verschillende manieren op uw naam overschrijven.

  Ten eerste kunt u met het kentekenbewijs én de tenaamstellingscode naar het dichtstbijzijnde postkantoor gaan. Daar kunt u de motor op uw naam laten zetten. Let op: vergeet niet uw identiteitskaart of paspoort mee te nemen.

  Een tweede optie is om met het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode naar een kentekenloket van de RDW te gaan. Dit zijn veelal garagebedrijven die uw motor ook kunnen overschrijven en APK maken. Woont u in de omgeving van Den Bosch, Veendam of Zoetermeer? Dan kunt u ook gelijk naar een RDW kantoor gaan.

  Ten slotte kunt u ook online een motor overschrijven. Dit doet u door middel van uw DigiD. Hiervoor heeft u het kentekenbewijs, uw identiteitsbewijs en de DigiD app (met substantieel beveiligingsniveau) nodig.

  U kunt ook met het kentekenbewijs én de tenaamstellingscode naar een kentekenloket van de RDW. Dit zijn veelal garagebedrijven die uw motor ook kunnen overschrijven.
  Woont u in de buurt van Veendam, Zoetermeer of Den Bosch? Dan kunt u ook naar een RDW kantoor gaan gewapend met het kentekenbewijs én de tenaamstellingscode.

  Ten slotte is tevens mogelijk om een motor online over te schrijven. Dit verloopt via uw DigID. Hiervoor heeft u het volgende nodig: het kentekenbewijs, de DigID app (met beveiligingsniveau substantieel) en uw identiteitsbewijs.

 • Wij verzekeren alle merken

  Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u alle motorfietsen verzekeren. Voor elk merk motor zoeken wij graag de beste verzekering. Dus gaat u een nieuwe motor kopen of heeft u er zojuist een gekocht? Wij vergelijken de beschikbare motorverzekeringen onderling op basis van premie en voorwaarden voor u. Vervolgens geven wij advies welke verzekering het beste bij uw merk motor past. Met Combi Motors weet u dus zeker dat u binnen een mum van tijd veilig de weg op kan. Of u nou een klassieke motor wilt verzekeren of een gloednieuwe motorfiets: het is allemaal mogelijk!

 • Wij vergelijken diverse verzekeraars

  Omdat niet iedere motor of motorrijder hetzelfde is, heeft Combi Motors Verzekeringen een groot netwerk verzekeraars opgebouwd die diverse verzekeringen verstrekken. Hierdoor kunnen wij snel en deskundig de beste optie voor u vinden. We hebben met andere woorden van diverse aanbieders allerlei producten in het aanbod om uw motor zo optimaal mogelijk te verzekeren. Ons ruime aanbod verzekeraars bestaat onder andere uit Unigarant, ASR, Quakel Assuradeuren, Klaverblad, Allianz en Nationale Nederlanden. Ervaar het zelf en ontdek vandaag nog welke motorverzekering en welke verzekeraar het beste bij u past!