Carver verzekeren

Heb je een Carver aangeschaft? Dan is de volgende stap het uitzoeken van de verzekering die bij jou past. Combi Motors Verzekeringen helpt je bij het vinden van de juiste verzekering voor jouw Carver.

De verzekeringsmogelijkheden voor de Carver zijn:

  • WA verzekering
  • WA + Beperkt Casco
  • WA + Volledig Casco (All Risk)

Wat is een Carver?

Carver Europe B.V. is een Nederlandse producent van smalle, driewielige stadsvoertuigen. Een carver is volledig elektrisch en daarmee een duurzaam alternatief voor woon-werk verkeer en korte ritjes in je vrije tijd. Een Carver past helemaal in de tijdsgeest van vandaag de dag. Waarom zou iedereen een grote auto nodig hebben? Dat is helemaal niet praktisch én niet goed voor het klimaat. De Carver neemt weinig ruimte in op de weg en heeft geen uitstoot. 

Nederlands uniek design 

Het unieke design van Carver is wereldwijd bekend. De Carver heeft een kantelhoek van maximaal 40 graden. Dit komt door de gepatenteerde Dynamic Vehicle Control technologie. Deze techniek regelt automatisch je balans in bochten, hellingen en oneffen stukken.

Zakelijke Carver verzekering

Heb je jouw Carver zakelijk aangeschaft, dan is het belangrijk te kijken naar een zakelijke verzekering. Combi Motors is officieel verzekeringspartner van Carver voor zakelijke verzekeringen.

Verzekering voor uw Carver afsluiten

Om een verzekering voor uw Carver af te sluiten kunt u het beste even telefonisch contact met ons opnemen. Wij kijken daarbij naar uw situatie en aan de hand daarvan kiezen wij de beste verzekeraar voor u. Het maakt niet uit of u een Carver particulier, zakelijk of in de lease heeft, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste verzekering. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0172-427035.