Onze HR roept vaak dat Combi Motors een fantastisch bedrijf is en Admin dé afdeling is waar je MOET komen werken.
Wellicht kunnen we onze collega zelf eens vragen waarom je hier aan de slag moet gaan:

Jacqueline, vertel eens, wat doe jij nou eigenlijk?
Poeh, heb je even? Post verwerken, aanvragen controleren, mutaties doorvoeren, adreswijzigingen, Excellijsten verwerken, polissen verwerken en daarbij ben ik als teamleider verantwoordelijk voor de afdeling, dus moet ik zorgen dat de rest van de collega’s kunnen doen waar ze goed in zijn!

Dat klinkt behoorlijk veelzijdig!
Nou en of! Het werk is ook ontzettend veelzijdig. Ondanks dat de taken soms op elkaar lijken is geen klant en daarmee hun verzekering hetzelfde.

Hoe ben jij eigenlijk bij Combi Motors beland?
Via Indeed! Ik zag de vacaturetekst die er voor mij echt tussenuit sprong. Daarop gesolliciteerd en ook tijdens het gesprek bleek dat Combi Motors totaal anders is als dat ik mij had voorgesteld.  Inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder…

Nou hoorde ik je zeggen dat je collega’s wel echt het verschil maken?
Ja zeker. Er zitten altijd mindere dagen of minder leuke taken tussen, omdat we hier met zijn allen de schouders eronder zetten, trek je elkaar omhoog!

Heb je eigenlijk een vakgerelateerde opleiding nodig?
Nee hoor, als je maar weet hoe je je handen uit de mouwen moet steken, gemotiveerd bent, hard kan werken én van humor houdt, kun je zo aan de slag.

Heb je dan helemaal geen opleiding nodig?

Nou, het helpt wel als je de d’s en dt’s uit elkaar kunt houden, snel kunt schakelen en tegen een flinke werkdruk kunt. Hier heb je verder geen universitaire opleiding voor nodig.

Is dat nou niet saai; werken bij een verzekeringstussenpersoon?
Zeker niet! Juist omdat wij nou niet echt een standaard verzekeringskantoor zijn, is het helemaal niet saai. We zijn een informeel bedrijf waar (bijna) niemand een pak draagt, (bijna) iedereen van een geintje houdt en iedereen hard kan werken!

Wat zou jij veranderen bij Combi Motors?
Ik zou het wel fijn vinden als we in de toekomst met verschillende werk-shifts gaan werken. Zodat je bijvoorbeeld in de zomer van 07:00 uur tot 15:00 uur werkt en je ’s middags nog even van de zon kunt genieten!

Hoe zie jij de toekomst van Combi Motors?
Dat we nog flink wat groeien qua productaanbod en qua aantal klanten, maar ik hoop wel dat we dan wat collega’s aannemen zodat we die groei goed aankunnen!

Hoe zie jij jouw eigen toekomst bij Combi Motors?
Ik blijf tot aan mijn pensioen bij Combi Motors!

Zo lang?
Ja! Ik haal hier veel voldoening uit mijn werk en uit de energie die mijn collega’s mij geven! Daarnaast hebben we vaak leuke uitjes, borrels en weekendjes weg. Naast al deze leuke extra’s valt er nog genoeg te leren en te groeien!

Dank je wel Jacqueline!


Zie jij Jacqueline als jouw teamleider?
Solliciteer direct