fbpx

Bezorgscooter verzekeren

U heeft een restaurant of bezorgservice en wilt een snelle service bieden doormiddel van een bezorgscooter. Dit levert extra omzet op en vergroot uw klantenkring. Het is verplicht om een bezorgscooter te verzekeren, echter is dit niet eenvoudig. Een verzekeraar ziet namelijk veel risico’s in het verzekeren van een bezorgscooter en daardoor zijn er niet veel verzekeraars die dit risico accepteren.

Rijles voor bezorgscooters

Onlangs verscheen in de media al een artikel over het verplicht stellen van aparte rijlessen voor bestuurders van bezorgscooters of bezorgfietsen. Hierover is nog geen nieuwe wet aangenomen, maar het geeft al wel aan hoe de publieke mening over deze verkeersdeelnemers is.

Combi Motors Verzekeringen krijgt veel vraag naar het verzekeren van (elektrische) bezorgscooters. Hierdoor is er een samenwerking gevonden met verzekeraar De Vereende, die het risico voor bezorgscooters wil dragen. Wilt u uw bezorgscooter(s) verzekeren? Neem dan contact op met Combi Motors Verzekeringen en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 0172-427035 of stuur een mail naar info@combimotors.nl .