Bezorgscooter verzekeren

U heeft een restaurant of bezorgservice en wilt een snelle service bieden doormiddel van een bezorgscooter. Dit levert extra omzet op en vergroot uw klantenkring. Het is verplicht om een bezorgscooter te verzekeren, echter is dit niet eenvoudig. Een verzekeraar ziet namelijk veel risico’s in het verzekeren van een bezorgscooter en daardoor zijn er niet veel verzekeraars die dit risico accepteren. Combi Motors Verzekeringen krijgt veel vraag naar het verzekeren van (elektrische) bezorgscooters. Hierdoor is er een samenwerking gevonden met verzekeraar De Vereende, die het risico voor bezorgscooters wil dragen.

Bezorgscooters worden veelal alleen WA verzekerd, omdat de premie anders niet opweegt tegen de kosten voor het rijden van de bezorgscooters. Voor een WA dekking kunt u rekenen op een bedrag van rond de €92,36 (inclusief 21% assurantiebelasting) per scooter per maand. (let op dit is met een gele plaat en een maximum snelheid van 45 km/u).

Voor een bezorgbrommer (blauwe plaat en maximum snelheid tot 25 km/u) is dit €130,- per maand (inclusief 21% assurantiebelasting).

Wilt u uw bezorgscooter(s) verzekeren?

Neem dan contact op met Combi Motors Verzekeringen en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder; wij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer 0172-427035 of stuur een mail naar info@combimotors.nl.