Naast verzekeringen voor particulieren hebben wij ook diverse opties voor zakelijke klanten. Zo kunt u uw zakelijke bestelbus gemakkelijk verzekeren via Combi Motors Verzekeringen. Door uw bedrijfsvoertuigen te verzekeren stuurt u niet alleen uw personeel met een gerust hart de web op. Ook bent u dan gedekt tegen schade. Afhankelijk van de gekozen verzekering kunt u de zakelijke bestelbus verzekeren tegen schade die u of uw personeel oploopt en zelf veroorzaakte schade.

Daarnaast profiteert u van financiële voordelen door het zakelijk verzekeren van uw bestelbussen. U hoeft namelijk geen BTW te betalen. Hierdoor vallen de kosten doorgaans een stuk lager uit. Bovendien is het al mogelijk om uw bestelbus zakelijk te verzekeren als u een eenmanszaak heeft.

Wilt u ontdekken wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn? Neem dan contact met ons op en wij sluiten vervolgens samen de beste zakelijke verzekering voor uw bestelbussen af!

Een zakelijke verzekering die bij u past

Uw zakelijke bestelbus verzekert u op dezelfde manier als een particulier voertuig. Zo maakt u een keuze uit 4 verschillende verzekeringen. Daarbij is een WA verzekering de goedkoopste optie. Met deze zakelijke verzekering is uw bestelbus wel het minst gedekt: alleen schade aangericht door andere partijen is verzekerd.

Wilt u iets meer dekking voor uw zakelijke voertuig? Overweeg dan een WA+ verzekering. Dit is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering met beperkte casco. Met deze verzekering is uw zakelijke bestelbus tevens gedekt voor schade veroorzaakt door brand, diefstal of storm.

Wanneer u een complete verzekering wilt afsluiten, dan raden wij een All Risk verzekering aan. Hiermee loopt u namelijk zo min mogelijk risico. Deze zakelijke verzekering dekt bijvoorbeeld ook schade bij eigen toedoen en vandalisme.

Staan uw bestelbussen doorgaans buiten geparkeerd op het wagenpark van uw bedrijf? Dan is een All Risk+ verzekering een goede match voor u. Bij deze verzekering kunt u namelijk de eerste 3 jaar de aankoopwaarde terugkrijgen bij een schadeclaim. Kortom, bij Combi Motors vinden we samen altijd een verzekering die bij u past.

Stunten met premies zakelijke bestelbus verzekeren

Een zakelijke verzekering kan tevens financieel interessant zijn voor uw onderneming. Door uw bestelbus zakelijk te verzekeren kunt u profiteren van een goedkopere premie. Gedurende het jaar stunten diverse verzekeraars namelijk met de premies voor het verzekeren van zakelijke bestelbussen. Bent u benieuwd of er momenteel een verzekeraar is die stunt met de mogelijkheden om een zakelijke bestelbus te verzekeren? Neem dan gerust contact op. Dan bespreken we direct telefonisch of per mail de mogelijkheden voor uw onderneming.

Zo kunt u een bestelbus verzekeren als ondernemer

Wilt u graag uw zakelijke voertuigen verzekeren, maar heeft u simpelweg geen tijd om uit te zoeken wat de beste optie voor uw onderneming is? Combi Motors Verzekeringen schiet te hulp! Wij vergelijken voor u namelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden op basis van de premie kosten, eigen risico en aanvullende voorwaarden. Hiervoor hebben we slechts enkele gegevens nodig. Denk aan adresgegevens, het aantal schadevrije jaren het kenteken.

Normaal gesproken kunt u bij Combi Motors Verzekeringen eenvoudig een verzekering afsluiten door onze vergelijker in te vullen. Helaas is dat voor een zakelijke bestelbus verzekeren geen optie. Uiteraard kunt u deze verzekering alsnog via ons afsluiten. Neem hiervoor simpelweg contact met ons op. Dit kan via telefoon, e-mail en WhatsApp. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen.

Als we eenmaal samen een geschikte verzekeraar hebben gevonden, dan vragen we een offerte aan. Vervolgens zijn uw zakelijke bestelbussen verzekerd. U en uw personeel kunnen daarna veilig en wel de weg op en aan de slag!

Meer informatie gewenst?

Wacht u nog even met het verzekeren van uw zakelijke voertuigen, omdat u meer informatie wilt of omdat u met prangende vragen zit? Neem ook in dat geval even contact met ons op. Elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 zijn wij te bereiken op 0172 – 427 035. Daarnaast kunt u ook uw vragen op de mail zetten en deze vervolgens sturen naar info@combimotors.nl. Al onze werknemers staan u maar al te graag te woord zodat u straks de beste zakelijke verzekering voor de bestelbussen heeft afgesloten.

U kent Combi Motors Verzekeringen natuurlijk van de motorverzekeringen, heeft u zelf ook een motor en staat deze op het bedrijf? U kunt bij ons ook terecht voor uw zakelijke motorverzekering.

Indien u naast met een bestelbus bezorgt, ook met een bezorgscooter bezorgingen rondbrengen, dan kunnen wij u ook helpen om uw bezorgscooter te verzekeren. In beide gevallen geldt; bel ons gerust, wij zoeken het graag voor u uit!