Maak kosteloos en vrijblijvend proefrit op de Yamaha(‘s) van jouw keuze

Met vooruitstrevende designs zijn de Yamaha-modellen in de 2024 line-up stuk voor stuk plaatjes om naar te kijken, maar het allerleukst blijft toch om erop te rijden. Om die reden organiseert Yamaha ook dit jaar weer de Yamaha Demo Ride Tour. Een indrukwekkende truck vol nieuwe en bestaande Yamaha-modellen rijdt tussen maart en oktober heel de Benelux door en stopt bij erkende Yamaha-dealers. Daar krijg jij de kans om – kosteloos en geheel vrijblijvend – ieder model te testen dat jouw interesse heeft.

Hoe werkt het?
Op www.yamaha-demo-ride-tour.com vind je een compleet overzicht van de deelnemende dealers en de datum waarop de Demo Ride Tour daar aanwezig is. Zodra de officiële inschrijvingen van een evenement openen zul je ook zien bij welke dealer welke Yamaha-modellen beschikbaar zijn voor een proefrit. Je meldt je aan, kiest het model of de modellen die je wilt proefrijden en komt op de betreffende datum naar die dealer. Neem een goede helm, motorjas en leren handschoenen mee, en uiteraard je motorrijbewijs. Vervolgens maak je onder begeleiding van een Yamaha-voorrijder een mooie proefrit van zo’n 45 minuten in de omgeving van de dealer. Natuurlijk zorgen we voor een gevarieerde mix van bochten, snelweg en achterafweggetjes, zodat je een zo compleet mogelijke rijervaring hebt.

Welke Yamaha kies jij?
Yamaha is marktleider in Nederland en dat is niet zo gek. Met zo’n breed modellengamma is er voor iedere smaak en iedere rijstijl een perfecte Yamaha te vinden. Is de combinatie van moderne techniek en nostalgische stijl jouw ding, dan kies je de nieuwe Yamaha XSR900 GP. Het design maakt een hele diepe buiging naar de iconische Yamaha GP-racers uit de jaren ’80 en ’90, maar onder het kuipwerk vind je de allernieuwste geavanceerde Yamaha-technologie. Ga je meer voor comfort, snelheid en eindeloze kilometers, dan probeer je de Tracer 9 GT+. Deze zeer complete Sport Tourer heeft alles om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Het Adaptive Cruise Control en het radargestuurde Unified Brake System maken elke rit soepeler en meer ontspannen, en dankzij de geïntegreerde rijmodi wordt het veel makkelijker om de juiste afstelling voor jouw rijstijl te kiezen. Is voor jou ieder zandpad, bospaadje of gravelweggetje een opening naar een nieuw avontuur? Of wil je continenten of zelfs de wereld doorkruisen op de motor? Dan kies je een van de Ténéré 700-modellen. Deze middelzware avonturier heeft in korte tijd de harten van adventure rijders over de hele wereld veroverd en inmiddels kun je in het Yamaha-gamma kiezen uit varianten die specifiek zijn gericht op de wereld rond globetrotten, rally’s en raids rijden en nog veel meer. Natuurlijk is er ook een 35 kW-uitvoering van de Ténéré 700.

Het wordt een Yamaha-zomer
Alles over deze en andere Yamaha-modellen vind je op www.yamaha-demo-ride-tour.com. Daar vind je ook de data en dealerlocaties van de Demo Ride Tour 2024. Tot ziens deze zomer, bij jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer.

Noot van de redactie: Wilt u een Yamaha verzekeren? Bereken hier uw premie!


Gerelateerde artikelen