Tot en met 31 mei een Sport Pakket t.w.v. € 2.175,- gratis bij aanschaf MT-10

Aan de ‘standaard’ Yamaha MT-10 is al vrijwel niets gewoon. Het is de krachtigste Hyper Naked ooit door Yamaha gebouwd, op basis van de allernieuwste motor- en chassistechnologie van de prijswinnende R1 Superbike. Maar omdat meer altijd beter is, doet Yamaha er tijdelijk nog een flinke schep bovenop. Tot en met 31 mei krijg je bij aanschaf van een nieuwe MT-10 een compleet Sport Pakket t.w.v. € 2.175,-. Dit betekent dat je de sportiefste uitvoering van de toch al extreem sportieve Yamaha MT-10 krijgt, voor de prijs van een ‘standaard’, ofwel € 18.099,-.

 Look én prestaties

Het Sport Pakket bestaat uit een flinke lijst accessoires die de toch al extreme MT-10 een nog sportievere look en prestaties geven. Zo krijgt de machine een lichtgewicht Akrapovič sportdemper (naar keuze in titanium of zwart) en krijgen het carter, de koppeling en het kettingwiel GB Racing billet beschermkappen. Aan het stuur komen handkappen met geïntegreerde knipperlichten, aan de achterkant een lichtgewicht kentekenplaathouder en zowel de radiateur als de oliekoeler krijgen lichtgewicht bescherming. De totale waarde van het Sport Pakket is € 2.175,-, maar die kosten vervallen als je uiterlijk 31 mei 2024 een nieuwe MT-10 op jouw naam laat registreren.

Koning van de Hyper Naked klasse

Hyper Naked is de categorie die Yamaha zelf in het leven heeft geroepen en de MT-10 is in die categorie de onbetwiste leider. Er is maar weinig dat de kicks van het zeer indrukwekkende 998 cc CP4-motorblok kan evenaren. Yamaha’s crossplane-technologie zorgt niet alleen voor een sensationeel koppel met bijbehorende acceleratie, maar ook een geluid dat direct uit de Yamaha YZR-M1 MotoGP-racer lijkt te komen. Zeker in combinatie met de standaard quickshifter is de MT-10 één van de sportiefste motoren op de markt. Om al dat geweld te beteugelen heeft de MT-10 een radiale hoofdcilinder van Brembo aan de voorkant, met radiaal gemonteerde vierzuiger remklauwen die hun tanden zetten in twee 320 mm remschijven. Cruise control, een snelheidsbegrenzer, een hightech gasklep met selecteerbare rijmodi en een 6-assige IMU maken het elektronische pakket (zeer) compleet. Het race-geïnspireerde 4,2-inch TFT-kleurenscherm geeft je helder en overzichtelijk alle informatie die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Met de menuschakelaar rechts op het stuur schakel je tussen verschillende schermen, met de Mode/Select-schakelaar wijzig je snel en probleemloos de instellingen van de elektronische rijhulpsystemen.

Waarom zou je wachten?

Deze unieke actie loopt al. Dus als je vandaag naar jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer gaat, kun je deze week nog op jouw extra sportieve MT-10 de showroom uit rijden. Kijk voor meer info over de MT-10, het Sport Pakket en de actievoorwaarden op www.yamaha-motor.nl.

Noot van de redactie: Wilt u een Yamaha verzekeren? Bereken hier uw premie!


Gerelateerde artikelen