Harley-Davidson kondigt met trots aan dat het de krachten bundelt met MotoGP om de Harley-Davidson-ervaring naar racefans in heel Europa te brengen. Harley-Davidson zal gedurende het seizoen 2024 aanwezig zijn bij verschillende MotoGP-races, waaronder de MOTUL TT Assen, die van 28 t/m 30 juni gehouden wordt op het legendarische circuit op de Drentse heide.

Harley-Davidson heeft avontuur in zijn DNA zitten, met een meer dan 100-jarige geschiedenis in de racerij en een legacy van titels in nationale en wereldkampioenschappen. Dit betekent dat het merk meer dan thuis is op het circuit. Momenteel strijdt het Harley-Davidson Factory Race Team met succes in de MotoAmerica King of The Baggers-racesklasse in de Verenigde Staten.

Tijdens de TT Assen heeft Harley-Davidson een grote stand achter de Haarbocht Tribune, waar het merk een deel van zijn 2024 modellen line-up presenteert. Ook geeft H-D bezoekers een inkijkje in de King of the Baggers race-cultuur, waar coureurs op het scherpst van de snede strijden met ‘baggers’ zoals de Harley-Davidson Road Glide. Een dergelijke High Performance Bagger is op de stand te bekijken, naast de exclusieve op de King of the Baggers geïnspireerde CVO Road Glide ST. Op grote schermen is de 6-delige docuserie Push the Limit: Harley-Davidson Racing te zien, waarin het Harley-Davidson Factory Race Team en andere racers worden gevolgd tijdens seizoen 2023 van het MotoAmerica Mission King of the Baggers kampioenschap. Als klap op de vuurpijl heeft Harley-Davidson een speciale MotoGP-actie voor bezoekers, die kunnen exclusief tijdens de MotoGP een verlengde proefrit boeken bij een authorized dealer.

Over Harley-Davidson
Harley-Davidson, Inc. is het moederbedrijf van Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. Onze visie: Onze legende uitbouwen en voorop lopen in de branche middels innovatie, evolutie en emotie. Onze missie: Meer nog dan machines bouwen, staan wij voor het tijdloze streven naar avontuur en vrijheid van geest. Sinds 1903 geeft Harley-Davidson de motorcultuur vorm met een groeiende lijn van vooruitstrevende, opvallende en personaliseerbare motorfietsen, rijervaringen en buitengewone motoronderdelen, accessoires en (motor)kleding. Harley-Davidson Financial Services biedt financieringen, verzekeringen en andere oplossingen om Harley-Davidson-rijders op weg te helpen. Ontdek meer op www.harley-davidson.com.

Noot van de redactie: Wilt u een Harley-Davidson verzekeren? Bereken hier uw premie!


Gerelateerde artikelen