De voordelen van een pakketkorting

Een van de voordelen van een pakketkorting is dat u over het algemeen minder premie betaalt dan wanneer u elke verzekering afzonderlijk afsluit. Bij Combi Motors Verzekeringen kunnen wij u een scherpere premie aanbieden als u meerdere verzekeringen bij ons afneemt. Dit betekent dat u geld kunt besparen op uw premies zonder concessies te doen aan de dekking van uw verzekeringen. Let op, afhankelijk van de verzekeraar zijn hier verschillende voorwaarden op van toepassing.

Een ander voordeel van het hebben van een pakketkorting is dat het gemakkelijk is om de dekking aan te passen en bij te werken. Wanneer u meerdere verzekeringen afsluit bij Combi Motors Verzekeringen, kunt u uw pakket eenvoudig aanpassen als uw behoeften veranderen. Als u bijvoorbeeld een nieuw voertuig koopt, kunnen wij deze gemakkelijk aan uw pakket toevoegen.

Het woonpakket

Als het gaat om een motorverzekering, is het vaak verstandig om uw dekking uit te breiden met een woonpakket. Een woonpakket biedt dekking voor uw huis, inboedel en aansprakelijkheid. Dit betekent dat u niet alleen uw motor verzekert, maar ook uw huis en persoonlijke eigendommen beschermt.

Een woonpakket kan verschillende soorten dekkingen bieden, afhankelijk van uw behoefte. Dit kan onder meer brand-, waterschade- en diefstaldekking omvatten. Het biedt ook aansprakelijkheidsdekking die u kan beschermen tegen eventuele schadeclaims als u per ongeluk schade toebrengt aan anderen of hun eigendommen. Op basis van uw behoefte kunnen wij u een passend voorstel doen voor uw woonpakket, als u bijvoorbeeld veel op reis bent kunt u ook een reisverzekering afsluiten. Het woonpakket bestaat uit de volgende vier verzekeringen:

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Reisverzekering

Door uw motorverzekering uit te breiden met een woonpakket, kunt u ervoor zorgen dat u uitgebreide dekking heeft voor zowel uw motor als uw huis. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u goed beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen die kunnen leiden tot financiële verliezen. Kortom, een pakketkorting kan een verstandige keuze zijn als u opzoek bent naar meerdere verzekeringen. Het biedt niet alleen gemak en flexibiliteit, het is ook kostenbesparend!

Combi Motors voor al uw verzekeringen!

Wij zijn al 30 jaar specialist in motorverzekeringen, maar wij helpen u uiteraard ook graag met al uw andere verzekeringen. Neem dus vooral contact met ons via 0172 427035, dan voorzien wij u graag van een scherp verzekeringsvoorstel!


Gerelateerde artikelen