Een internationale groep onderzoekers van Right to Ride is een onderzoek begonnen om meer inzicht te krijgen in de oorzaak en reden van ongelukken met motorrijders. Ze willen meer inzicht verkrijgen in de omstandigheden en dynamiek rondom een motorongeluk. Dit in de breedste zin van het woord, of dit een eenzijdig ongeval is geweest of een ongeluk met een ander voertuig.

Op de site van Motoplus kwamen wij deze link tegen en uiteraard is Combi Motors benieuwd naar de uitkomst van dit onderzoek.

De onderzoekers willen de antwoorden de respondenten omzetten in aanbevelingen om de infrastructuur beter op de motorrijder aan te passen. Met daarmee als doel om het aantal ongevallen met motorrijders drastisch terug te dringen. Dat doel ondersteunt Combi Motors van harte!

De vragenlijst die zij hebben opgesteld is in het Engels en gericht op motorrijders die tussen 2010 en 2019 betrokken zijn geweest bij een motorongeluk.

De vragenlijst is open tot 6 oktober, dus ben je in de ongelukkige situatie geweest dat je in de betreffende periode een ongeluk hebt gehad en heb je een paar minuten de tijd, vul deze enquete in: http://www.righttoride.org.uk/limesurvey/index.php/583227 


Gerelateerde artikelen