Wanneer u net uw motorrijbewijs hebt gehaald, ongeacht of dit een A1-, A2- of volledig A rijbewijs is, dan begint u met 0 schadevrije jaren. Dat is helaas onvermijdelijk en hierdoor is het verzekeren van een motor een kostbare zaak. Er zijn een aantal manieren waarop u de verzekeringspremie toch iets dragelijker kan maken. Verzekeraar Quakel Assuradeuren heeft de volgende mogelijkheden om er voor te zorgen dat u direct korting krijgt!

1. Bromscooter/ Brommer

Heeft u voordat u motor bent gaan rijden wel een bromscooter gereden en op uw eigen naam verzekerd gehad? Dan is de kans groot dat u hier wel schadevrije jaren heeft opgebouwd. Doorgaans worden schadevrije jaren op de bromscooter niet meegeteld voor het verzekeren van een motor. Quakel Assuradeuren begrijpt als motorverzekeraar dat u weldegelijk ervaring hebt welke ook bij het motorrijden bijdraagt aan de veiligheid. Daarom bieden zij de mogelijkheid om met uw opgebouwde jaren extra korting te krijgen op de motorverzekering. Hier zijn een aantal voorwaarden van toepassing:

  • U kunt aantonen dat u schadevrij hebt gereden; dit kan enerzijds doordat de scooterverzekeraar de schadevrije jaren in Roy-Data heeft gezet. Anderzijds doordat u een royementsverklaring (opzegging) van uw scooterverzekering aanlevert.
  • Quakel Assuradeuren neemt dan de korting van maximaal 2 schadevrije jaren over op uw motorverzekering!

2. Auto

Heeft u wel een auto (of gehad)? Ook dan heeft u tevens schadevrije jaren opgebouwd. Schadevrije jaren tellen per voertuig en zijn in principe niet overdraagbaar, de korting kan echter wel worden overgenomen. Quakel Assuradeuren biedt daarom aan om de korting van de schadevrije jaren op de auto, over te nemen op de motorverzekering. (mits u de auto ook via Combi Motors Verzekeringen laat lopen)

3. Motor Opstap Verzekering

Indien bovenstaande twee opties niet mogelijk zijn, dan is er nog één laatste optie. Dit betekent dat u na een half jaar al de korting van een heel schadevrij jaar toegekend krijgt. Dat scheelt al snel rond de 10% in premie!

Benieuwd geworden wat er voor u mogelijk is? Neem contact op met Combi Motors Verzekeringen en wij doen u graag vrijblijvend een voorstel! Dit kan via 0172-427035 of stuur een e-mail naar info@combimotors.nl.

 


Gerelateerde artikelen