Motor en auto samen verzekeren

Profiteer van een lagere premie op uw auto- en motorverzekering met dezelfde schadevrije jaren! Heeft u al langer een auto en daarnaast (voor het eerst) een motor gekocht? Dan heeft u waarschijnlijk wel schadevrije jaren op uw autoverzekering maar nog niet op de motorverzekering! In dat geval kunnen wij gebruik maken van uw schadevrije jaren die zijn opgebouwd op de autoverzekering om zo een premie met een hoge korting te regelen voor uw motorverzekering. 

Om hiervan te kunnen profiteren dienen we samen met u de verzekeringswensen door te nemen zodat we uw motor en auto goed kunnen verzekeren tegen een zo laag mogelijke premie. Direct regelen? Neem dan contact met ons op via chat, telefoon of WhatsApp via nummer 06-53 20 69 75.

Auto- en motorverzekering samen

Door verzekeringen te combineren bent u altijd goedkoper uit. Een nog grotere korting behaalt u door het hoogste aantal schadevrije jaren van de auto- of motorverzekering te gebruiken voor beide verzekeringen. Natuurlijk bouwt u verdere schadevrije jaren op zolang u geen schades claimt.

Wij verzekeren alles met een motor

Naast een gecombineerde auto- en motorverzekering ook op zoek naar andere voertuig verzekeringen? Bij Combi Motors is het ook mogelijk om uw Scooter, Bromfiets, Trike, Quad en Zijspan te verzekeren. Meerdere verzekeringen combineren voor een prachtige korting? Neem contact met ons op voor advies van een verzekeringsadviseur.


Gerelateerde artikelen