Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u terecht voor een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden voor al uw voertuigen. Naast de vertrouwde motorverzekering bieden wij ook dekking voor diverse andere vervoersmiddelen. Of u nu met een camper op avontuur wilt gaan, uw caravan wilt verzekeren tijdens vakanties, uw boot wilt verzekeren voor pleziervaart of uw scooter wilt verzekeren tijdens uw dagelijkse ritten, wij hebben de juiste verzekeringen voor u!

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende vervoermiddelen die u bij Combi Motors kunt verzekeren:

1. Motor

Wij begrijpen als geen ander dat uw motor meer is dan alleen een voertuig. Het is een passie, een gevoel van vrijheid. Met onze motorverzekering kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat uw geliefde tweewieler optimaal verzekerd is.

2. Auto

Uw auto is een belangrijk onderdeel van uw dagelijks leven. Met onze autoverzekering kunt u met een gerust hart de weg op, wetende dat u gedekt bent tegen onvoorziene gebeurtenissen en schade.

3. Camper

Bent u een avonturier die graag op stap gaat met een camper? Onze camperverzekering biedt uitgebreide dekking voor zowel schade als diefstal, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw reizen.

4. Caravan

Een caravan is uw thuis weg van huis tijdens uw vakanties. Met onze caravanverzekering kunt u met een gerust hart op pad gaan, wetende dat uw kostbare bezitting verzekerd is tegen ongelukken en andere onvoorziene gebeurtenissen.

5. Boot

Voor degenen die graag het water op gaan, bieden wij ook een uitgebreide bootverzekering. Of u nu een zeilboot, motorboot of luxe sloep heeft, wij zorgen voor de juiste dekking zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vaartochten.

6. Scooter

Woont u in de stad of bent u iemand die zich graag snel en gemakkelijk door het verkeer beweegt? Onze scooterverzekering biedt bescherming tegen diefstal en schade, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw dagelijkse ritten.

Bij Combi Motors begrijpen we dat elk voertuig uniek is en specifieke verzekeringsbehoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij uw individuele situatie. Onze deskundige verzekeringsadviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verzekering voor uw vervoermiddel(en). Staat het voertuig dat u heeft niet in dit lijstje? Geen zorgen, neem gerust contact met ons op via 0172 – 427 035. Een van onze verzekeringsadviseurs bekijkt dan samen met u de verzekeringsmogelijkheden omtrent het gewenste voertuig!