Jaarlijks staat Combi Motors Verzekeringen op de MOTORbeurs met het spelletje Raad de Schade.

De uitdaging was eenvoudig: de motor, een KTM 1290 Superduke R heeft schade. Met de bijhorende vraag: wat is het totaal bedrag van de schade? Houd hierbij rekening met de volgende zaken: vervanging van beschadigde delen met nieuwe (originele) onderdelen, het arbeidsloon én de BTW.

Degene die er het dichtst bij zit wint een Tom Tom Rider 550 Premium Pack t.w.v. € 499,95.

Ook dit jaar vonden ruim 99.000 mensen hun weg naar MOTORbeurs Utrecht. Tussen alle stands op de beurs stond uiteraard ook de stand van Combi Motors Verzekeringen. Wij hebben de beurs als een waar succes ervaren en zijn blij dat MOTORbeurs Utrecht na een aantal jaren weer terug is! Ook dit jaar hebben wij weer een schademotor geregeld waar het spel ‘Raad de schade’ mee gespeeld is. Na ruim 1.200 observaties met variërende aanpakken zijn er twee ware schade-experts uit de bus gekomen. Met een inschatting van € 6.700,00 zaten R. Theunisz en T. Roest allebei het dichtst bij het daadwerkelijke schadebedrag.

Het schadebedrag op de KTM 1290 Superduke R bedraagt inclusief vervanging van beschadigde delen met nieuwe (originele) onderdelen, het arbeidsloon én de BTW: € 6.710,93.

Er kan maar een winnaar zijn, die in het onderstaande filmpje door middel van een loting bekend gemaakt wordt. Dus bij deze gefeliciteerd R. Theunisz.

De loting, vastgelegd en verricht via Naamloting.nl.

Niet gewonnen? Niet getreurd, op diverse dealerdagen spelen wij dit spelletje nog een keer!